Aes Sedai
|
|
« Válasz #15 Dátum: 14 júl 16, 11:42:57 » |
|
A jócsajoknak hajlandó vagyok elnézni, ha nem fradisták. Persze fújpest drukkerek nem lehetnek, de a cigánylányok amúgy se jönnek be. Persze a legjobb, az ha a két tulajdonság találkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 14 júl 16, 11:47:33 » |
|
Akkor én ezúton felvállalom, hogy egy újpesti cigánylány vagyok aki minden meccsükre ki is jár, Aes bannolj ki. *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #17 Dátum: 14 júl 16, 11:52:20 » |
|
Az nem baj, ha kijársz minden meccsükre, remélem mindig megmérgezel párat, ha már ott vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #18 Dátum: 14 júl 16, 11:54:50 » |
|
Csak azért írtam le az előző hsz-t, hogy valaki beszól-e a tata szó miatt. Óvodában mindig beszóltak a kis köcsögök, ha székelyül beszéltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #19 Dátum: 14 júl 16, 12:03:32 » |
|
Basszus, olyan furán néz ki a 12. Ügyesek voltunk. *-* Viszont tényleg poén lenne az első hozzászólásba beírni az adott Duma topicnak az aktív embereit. Aes, nem unatkozol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #20 Dátum: 14 júl 16, 12:08:44 » |
|
Tegyük még inkább nyilvánvalóvá, hogy ide bizony nem irkálhat akárki Elvégre túl sok az újonc mostanában Utálok Badlands-en fejlődni =S Mini megadom az acc-om kihúzod a karim addig, hogy mehessek Un'Gora-ba? :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 12:09:34 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 14 júl 16, 12:14:00 » |
|
Miért ott fejlődsz? Mennyi vagy, Lew, Level 44-48? Menj Felwood-ba, vagy Burning Steppes, Searing Gorge, Western Plaguelands-ba. Most ezek jutottak eszembe. Vagy instába, azon a szinten egy aranybánya instázni. Ha fent lenne a WoW, amúgy még meg is tenném, hogy kihúzlak onnan. Nem azért, simán lehet, hogy az előzőbe írja be, ami úgy is a Lomtárba kerül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #22 Dátum: 14 júl 16, 12:29:57 » |
|
Westernt már kitoltam. E.P nincs még net, Tnanaris 45-től van, de azt is utálom. Burning 50+-os, Searing 48 + Felwood-ot is utálom Un Gorot szeretem, de az is 50+-os hely Am ja 44-es vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #23 Dátum: 14 júl 16, 12:31:59 » |
|
Nem tudom, pontosan miről beszéltek, de vane gy olyan sejtésem, hogy erősen off a dolog. Szegény új topic még alig született meg, máris megfertőzitek a bűneitekkel? Nem kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #24 Dátum: 14 júl 16, 12:35:54 » |
|
Túl jó vagyok. Hogy utálhatod ezeket a helyeket? Bár ezzel át kellene mennünk a WoW topicba. Menj Uldaman-ba, Vagy ZF-be. Azt hiszem, megnyíltak ezek már, nem? Erre Aes beír. Basszus, néha tököm tele van a gyerekekből, ahogy sírással elakarnak érni mindent és egyszerre 2 vagy 3 gyerek bőg... borzalmas. Az anyuka mesélte, hogy a lassan 2 éves fia, múltkor egy papbácsira bízta a 3 gyereket, amíg leszüretelik a babot, mire bemennek a házba, egy ... kaki darab van a gyerek kezében és a száján. Köpni-nyelni nem tudtam, mikor ezt mesélte. Amúgy bocs, hogy ilyet írtam. De, ilyenekkel nem tudok mit kezdeni egyszerűen, mert olyan káosz van abban a házban, hogy mikor mi voltunk 5en, akkor nem volt ilyen, mint náluk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 12:43:37 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #25 Dátum: 14 júl 16, 12:41:45 » |
|
Repost, de jobb kép nincs erre a témára:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #26 Dátum: 14 júl 16, 13:00:53 » |
|
Úgy örülök, hogy az én gyerekem nem normálatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #27 Dátum: 14 júl 16, 14:00:09 » |
|
a lassan 2 éves fia, múltkor egy papbácsira bízta a 3 gyereket, amíg leszüretelik a babot, mire bemennek a házba, egy ... kaki darab van a gyerek kezében és a száján.
Miféle pap az aki ilyenre tanítja a kölyköt. Mondjuk én nem bíznék meg a papokban, durva dolgokat hallani róluk. De bakker, bekapcsolom a gépet, felnézek ide és mi fogad? Máris betelik az előző topik. Itt délelőtt/délben teleírják a maradék 2,5 oldalt. Mostanában ilyen aktívak vagyunk "reggel"?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 14 júl 16, 14:18:00 » |
|
Kinyírtunk egy duma topicot megint. Túl sok szabadidőnk van
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #29 Dátum: 14 júl 16, 14:21:22 » |
|
Lehet, hogy kifogom nyírni az öcsém haverjait. Miért pont aznap kell nekik "normálisan" lövöldözőst játszani a házban futkosva, mikor én nyugodtan szeretnék bepakolni a visszaútra és nem akarom, hogy kajacsomagolás közben folyton körülöttem lövöldözzenek?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|