Ej Kazekage, hogy most mennyire igazat mondtál. Amit este leírt Noémi nekem is eszembe jutott, de aztán rájöttem, hogy minek írjam le Ayuminak, nem fog érni semmit, mert nem akar és nem érdekli, csak naplónak használja a fórumot. De szívemből szóltatok.
Ayumi, szerinted mi ennyire törődünk azzal, hogy valaki esetleg elmegy innen magánéleti okok miatt, vagy mert elege van a fórumból, vagy csak szimplán csak úgy?
Szerinted nyomon követjük más életét és a kis "bandánkból", elakarjuk üldözni azt aki nem jön be nekünk? Annyira naiv vagy és olyan cuki, hogy ez közösség valamilyen tagja vagy - vagy mi -, és azt hiszed, hogy érdekel minket, hogy úgy gondolod, hogy el kell menned, vagy undorodsz attól ami itt folyik, de mégis maradsz mert baromi élvezed hogy valamennyire kommunikációt folytatsz az életben másokkal még, ha másoktól negatív dolgokat is kapsz.
A vicc az, hogy érdekelne minket olyan szinten, hogy itt voltál, és ha jó veled beszéletni akkor pár perc erejéig sajnálnánk, hogy nem jössz föl, mert már nem lehet veled akár vitatkozni, vagy megvitatni kibeszélni valami, valakit, de így? Ha elmész kimaradunk abból, hogy mikor mész dolgozni.
Nagyon sokszor próbáltak neked itt segíteni, én is, nagyon sokszor elmondtuk azt is, hogy miért kezdtek el az emberek gyakorlatilag nem törődni veled, valaki ezt kicsit negatív beszólásokkal megsózza, de inkább azt az elvet vallod, hogy "ez van, nem tudok semmit sem tenni ellene".
Az, hogy számít-e ki mit ír, anno is így volt, sőt, de mégis képesek újoncok, vagy régi tagok becsatlakozni ide. Ha lennének barátaid, akkor azoknak a véleményükre néha hallgatnál, mint egy vadidegennek a véleményére akivel össze ütközöl. Hm... érdekes.
A vicc, hogy ha azt írtad volna, hogy szereted a Star Wars-ot, és a Gyűrűk Urát, nem lett volan semmi. A legtöbb ember itt így van, simán normálisan hozzá tudtál volna szólni az egészhez nem pedig rögtön negatívan hozzáállni a dolgokhoz, de neked így könnyebb volt, mi? Inkább megakarod előzni a semmit.
Mintha úgy kelnél föl mindennap, hogy
tök szép az idő ma, de úgy is meghalok, simán elüthet a busz, így nincs értelme élvezni. Gyakorlatilag csak negativitás sugárzik belőled most már. Régebben nem ilyen voltál, inkább nem ennyire.
Így hajnalban egy kis integrálás közepette ez most kellett.

Főleg mert full egyedül vagyok itt.