Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6075 Dátum: 14 szep 30, 14:46:03 » |
|
Mechák többnyire Seinen kategóriába esnek, de maradjunk abban, hogy mindenképp a férfi nem a célközönség. Szerintem. Úgyhogy érdekel, fejtsd ki nyugodtan. Vagy a Geek-kel volt gondod? Mindegy, fejtsd ki nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6076 Dátum: 14 szep 30, 14:46:31 » |
|
Kinyernébe elég életet vesztegettem értelmetlen kisregényekkel.
Csak mert az egyik felet minimum sose ismered.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6077 Dátum: 14 szep 30, 14:53:15 » |
|
Áh, már be se járok, én most a TH féle agyterminátorokra gondoltam Meg a csávóra aki Beenek adta Nagato elleniben. Megjegyezném, én seinen > shoujo féle ember vagyok, kiskoromban meg vadászgéppel játszottam. Az óriásrobot azonban totál más kategória
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6078 Dátum: 14 szep 30, 14:57:24 » |
|
Egyik adaptáció sem követi képkockáról képkockára a művet de gondolom mindenki olvasta a WD több száz részét eredeti nyelven, hogy megmondja melyik a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6079 Dátum: 14 szep 30, 14:59:28 » |
|
Az én immunrendszeremmel lehet a baj, dehunter, ha forróvízből való kimászás után, 1,5 óra dekkolást az erkélyen követően sem kezdett fájni se a torkom, semmi bajom nem lett. A sós víz egy rakás szar. Bármilyen adagokban is kísérleteztem bevinni, semmi hatása nem volt (se hányás, se hasmenés, de más sem...). A mai nap folyamán egy csomó jeget is ettem, hátha szétb*ssza a torkom de, még annyit se érzek. Honnan a halálból kaparták elő ezeket a hasztalan tanácsokat, milyen alapon, ha egyik se működik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 15:00:22 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6080 Dátum: 14 szep 30, 15:08:11 » |
|
Ha lenyúlsz a torkodon akkor megtudod magad hánytatni. De ha semmi sem működik, törd el a a kezed/lábad, az biztosan megfelel Ha nem megy, szívesen segítek. Egyébként biztos, hogy az a probléma, hogy nem csináltál videót, amikor mondtam.Meg is érdemled, ha figyeltél volna rám..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6081 Dátum: 14 szep 30, 15:10:12 » |
|
A torkon való lenyúlás nem fog menni. Érzem... abba segíts, ne a kéz-, láb eltörésben. Hát, pedig egy jó ideig nem lógom el első órától a napot, úgyhogy videó is csak akkor lesz, ha te adsz igazolást, hogy megcsinálhassam. Addig meg nélkülöznöd kell, és marad a Deák tér...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 15:12:39 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6082 Dátum: 14 szep 30, 15:20:17 » |
|
Azt szeretnéd, hogy nyúljak le a torkodon? Deák téren csak 90-60-90-es csajok vannak, szóval nem rossz hely. Ha azt írod ellenőrzőbe, hogy "dehunter megengedte", akkor az egy igazolásnak számít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6083 Dátum: 14 szep 30, 15:24:28 » |
|
Ha teljes rá a garancia, hogy hányok, akkor azt hiszem, igen. Meg se mondom, hogy ezekből a számokból mit szúrtam ki először... 90- 60- 90 " Ha azt írod ellenőrzőbe, hogy "dehunter megengedte", akkor az egy igazolásnak számít." Én elhiszem, hogy nagy hatalmad van, csak erről győzd meg őket is. Viszont akkor matek érettségi alól is felmentetem magam a hatalmaddal. ( Holnap meg szexuális felvilágítás óra. Minek az már? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6084 Dátum: 14 szep 30, 15:35:03 » |
|
Miért nem fizeti le dehunter neked a dokit, havi 400-ból futja rá.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6085 Dátum: 14 szep 30, 15:40:48 » |
|
Erre már én is gondoltam, de Aes inkább a marslakók elleni támadásomat finanszírozná ebből a pénzből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 16:07:00 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6086 Dátum: 14 szep 30, 15:47:18 » |
|
Nevetséges, hogy itt semmit sem lehet írni egy random sorozatról, mert rögtön jönnek a butthurt BB, GoT, DW, WD fanatikusok, akik leszólnak, mintha ezek a sorozatok olyan értékes módon szolgálnák és fejlesztenék a társadalmat, hogy lassan Bibliába kell foglalni a történetüket!!!4444!!! Fórumos csajok 90%-a Deák tér szintjén van, így mertem általánosítani, de azért köszi az észrevételt, jogos.
Mivel nem akarok demagóg lenni, ezért ez a 90% túlzás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 15:50:48 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6087 Dátum: 14 szep 30, 16:13:16 » |
|
Ha teljes rá a garancia, hogy hányok, akkor azt hiszem, igen. Mit fizetsz érte? Az, hogy havi 400k-val a burzsoáziához tartozol, még nem jogosít fel a 4 szavas szabály megszegésére. Itt proletárdiktatúra van.
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 16:31:41 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég