Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #225 Dátum: 14 júl 19, 15:09:56 » |
|
Azt nem írtam oda, hogy 2012 vagy az előtti legyen, mert azóta válságban van az anime ipar és nem készítettek említésre méltó cuccot. A moviet megnézem köszi a viszont többi úgyis hozza a 13-14 év pocsék formáját. Van még valami a tarsolyotokban cunikáim?
Van valami bajod Szaffi-chan? Hiányzik a bögyörőd?
Az utolsót pedig láttam már, ha az ovara gondolsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 19, 15:13:27 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #226 Dátum: 14 júl 19, 15:13:06 » |
|
Senjou no Valkyria: Gallian Chronicles - az alap témája nem romantikus, de a szerelmi szálak nagy szerepet játszanak benne. Az egyik nagy kedvencem. a mainstream-ebb darabokat, Toradora, Lovely Complex meg tuti láttad. Igen a shinkai makoto féle fél órás ova-ra gondoltam. A mangában amúgy happy end a vége
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 19, 15:14:29 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #227 Dátum: 14 júl 19, 15:16:11 » |
|
Ezt is láttam. Nem volt rossz, de a végre kicsit lapos és sablonos lett. Kevésbé Shounen megoldást kellett volna. Az alap ötlet viszont jó lett. A szőke srác és a főszereplő ellenben jól megalkotott karakterek lettek. Nekem is kéne egy olyan tank, de a szerelő sunát megtarthatodxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #228 Dátum: 14 júl 19, 15:19:06 » |
|
Komolyan van képed Isara-t lesunázni? Animés pályafutásom egyik legszomorúbb pillanata volt, amikor lekapta egy sniper. Egy gonosz ember vagy =(
edit: van még egy nagyon jó movie, nemrég láttam.
Neppu Kairiku Bushi Road - majdnem sírtam a végén =(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 19, 15:21:30 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #229 Dátum: 14 júl 19, 15:21:21 » |
|
Először is, az angol nyelvben lehet hogy csak az az 1 szerencsétlen 'you' van nekik, viszont nem mindegy náluk hogy az ipsének (pl Peter Smith a neve) azt mondod hogy 'Peter' vagy azt hogy 'Mr. Smith'. Egyébként q-ra utálom ha magáznak, szinte borsódzott a hátam amikor egy gyerek csókolomot köszönt.. még csak nem is Jó napot hanem CSÓKOLOM... ----------- Nem nézek romantikus animét. Csak a Fushigi Yuugu és az Ayashi no Ceres tetszett. (meg anyám miatt láttam a Nanát a gagyimaxon) ----------- Imádom az olyan embereket akik úgy akarnak beszélgetni, hogy a másik majd szóval tartja őket. Rám ír facebookon, hogy szia. Mondom szia. És fél órája semmi.
Facebookon (a tesómon kívül) senki nem ír rám, szinte minden beszélgetést én kezdeményezek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #230 Dátum: 14 júl 19, 15:26:26 » |
|
Az nem baj. Az a baj, amikor valaki úgy akarja kezdeményezni, hogy nem tesz hozzá semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #231 Dátum: 14 júl 19, 15:31:58 » |
|
Tudom én, de a mondatodról eszembe jutott ez, és ellenállhatatlan késztetést éreztem rá hogy közzétegyem itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #232 Dátum: 14 júl 19, 16:55:22 » |
|
Először is, az angol nyelvben lehet hogy csak az az 1 szerencsétlen 'you' van nekik, viszont nem mindegy náluk hogy az ipsének (pl Peter Smith a neve) azt mondod hogy 'Peter' vagy azt hogy 'Mr. Smith'. Jöttél, láttál, befagyasztottad a témát az Ayumi-féle agresszióval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #233 Dátum: 14 júl 19, 18:02:11 » |
|
Ayumi-féle agresszióval. Nem is tudtam hogy van saját fajta agresszióm, vagy hogy agresszív vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #234 Dátum: 14 júl 19, 18:03:14 » |
|
Pedig olyan jól ment az írogatás. Köszönjük! Najó ezt a szöveget csak azért írtam, mert ezt a képet, beakartam rakni és ehhez valami lenéző szöveg kell. q-ra utálom
Bevallom, eltartott egy ideig, mire rájöttem, hogy ez a kurvára akart lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 14 júl 19, 18:08:20 » |
|
Azok nem resident evil filmek, hanem hányadék zs kategóriás hulladékok, közük nincs az eredeti történethez, mondjuk ezeknek a gennyláda filmeknek nem is volt történetük.
Az biztos, de maga az eredeti történet is igen elhúzott a "barna irányba", lásd Resident Evil 6. A RE5-nél meg kellett volna álni a számozott történetekkel és max spin-off részekkel folytatni a sorozatot, de már azok sem valami jók. Amúgy valaki eltudná mondani, hogy hogyan jött vissza a Vörös Királynő, ha már egyszer kisütötték az első részben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #236 Dátum: 14 júl 19, 18:33:01 » |
|
Kijött angol felirattal az új Sao. Gondoltam szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #237 Dátum: 14 júl 19, 18:34:56 » |
|
Mielőtt bárki megkérdezi, a Sword Art Online-ról beszél a kicsike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #238 Dátum: 14 júl 19, 18:36:09 » |
|
Látom, tetszik neked ez a kép. Mondjuk egész jóféle a pasi rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #239 Dátum: 14 júl 19, 18:39:48 » |
|
Justin Timberlake. Csak ő ez a fenyegető nézés, tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|