Saphira
|
 |
« Válasz #10230 Dátum: 14 nov 23, 16:25:44 » |
|
és amikor a kvantumfizikában elmosódnak a határok és az ok-okozat nem különíthető el ilyen szorosan? Pont azért, mert a kvantumfizikában minden okkal történik, ahogy a világmindenség keletkezésekor is minden okkal történt, és okkal történt minden az evolúcióban, és okkal mozognak az elektronok úgy, ahogy, és okkal keringenek a bolygók úgy, ahogy, és okkal kapcsolódnak az atomok, úgy ahogy stb. Folytassam? Minden tudomány arra épít, hogy okkal történik minden, az emberiség meg mégis hajlamos azt hinni, hogy az életünket a véletlenek határozzák meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10231 Dátum: 14 nov 23, 16:43:21 » |
|
Komoly hsz jön. Az univerzum működésében semmi sem okkal történik. Az egész egy ciklikus folyamatok millióiból felépülő végtelenül bonyolult, kaotikus rendszer. Se eleje, se vége, úgy értve, hogy nincs sem univerzális input, sem output, csak úgy megy magától az egész. Folyamatosan változik, de a változásnak nincs iránya és nincs vége. Nincsenek itt sem okok, sem következmények.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #10232 Dátum: 14 nov 23, 16:44:49 » |
|
Te jó isten. Mi történt itt, hogy még gman és leírta a véleményét egy értelmes témával kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10233 Dátum: 14 nov 23, 16:48:13 » |
|
Ma egész nap elég furcsán viselkedk.
Ayumi meg el tűt. :o
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #10234 Dátum: 14 nov 23, 16:49:16 » |
|
Dehogy tűnt, 8 perce is fent volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10235 Dátum: 14 nov 23, 16:50:44 » |
|
Az átlagnál is furcsábban, vagy kevésbé furcsán, ami az átlaghoz képest furcsa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10236 Dátum: 14 nov 23, 16:55:27 » |
|
Ja annyira azért nem figyelem, hogy fent van-e a leány, csak már furcsállottam, hogy a vallásos témához nem bökte be ő is, hogy az mekkora hülyeség.
gman: az átlagoshoz képest furcsán. Már-már szinte normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10237 Dátum: 14 nov 23, 16:57:03 » |
|
Adj egy képet, lehet, hogy te is szép vagy ma és nem közepes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10238 Dátum: 14 nov 23, 17:01:42 » |
|
Oh én bőven elégedett vagyok minden nap a közepességgel, főleg, ha közben Nikkie-vel egy katefóriába sorolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #10239 Dátum: 14 nov 23, 17:03:35 » |
|
Na Ő tényleg eltűnt. Csoda, hogy még nem VIP tag, bár lehet sunyiban fordít vagy nem tudom mit csinál. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #10241 Dátum: 14 nov 23, 17:32:08 » |
|
Néha úgy érzem, gmannak amúgy vannak értelmes gondolatai, amiket jó és érdemes lenne megismerni, és ilyenkor sajnálom, hogy amúgy nem normális, és nem lehet vele beszélgetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #10242 Dátum: 14 nov 23, 17:33:19 » |
|
Ezzel szerintem sokan vannak így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #10243 Dátum: 14 nov 23, 17:37:06 » |
|
Csak farmolni akar még 9 hszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #10244 Dátum: 14 nov 23, 17:37:26 » |
|
Mint reggel mondtam, az értelmes gondolataimat nem ide szánom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|