Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14820 Dátum: 14 júl 12, 20:48:00 » |
|
Amúgy ez beállítottság kérdése. Én pl teljesen bolond vagyok. (Erről mondjuk két ember igen, tudna mesélni. xD)
Viszont amikor komoly dolgokról van szó, ahhoz természetesen én is komolyan állok. Nem akarok besavanyodott lenni, csak mert a legtöbb ember az. Ez viszont nem függ össze az animézéssel, mert biztos aki sokat dolgozik/tanul annak lehet nincs ilyesmire ideje. De attól még lehet laza, no meg ezt a lazaságot is sokan máshogyan fejezik ki.
Én mondjuk eléggé embertelen módon lefárasztok bárkit, de normális dolgokról is lehet velem beszélni. :< Na meg inkább az életbe tudom magam jobban kifejezni nem a gép előtt ><
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 12, 20:49:11 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14821 Dátum: 14 júl 12, 20:51:34 » |
|
A db-t megéri megnézni. Ha anno nem nézem meg akkor lehet nem indulok el ezen az úton amin elindultam (animefanságról beszélek) és nem biztos hogy ezen a fórumon valaha kikötök. Igazából nem zavar a lököttség ami bennem van. A külsőmet meg csak egyféleképpen tudom fiatalítani, fogyással. Mindennek az a fránya zsír az oka meg a toka, az "öregíti" a megjelenésemet. De le fogok fogyni és kész.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14822 Dátum: 14 júl 12, 20:53:51 » |
|
Természetesen én se arra akartam célozni, hogy csak animézéssel lehet felszabadult, vidám lenni csak arra, hogy például nekem az anime egy olyan dolog Azt viszont tudom túl sokat ülök itt és keveset élek pedig a "kinti világban" és van bőven olyan dolog ami érdemes arra, hogy felfedezzem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14823 Dátum: 14 júl 12, 20:55:53 » |
|
Az akarat erő fontos. Viszont inkább sportolj. Mert ha azt csinálod amit én, hogy nem eszel akkor fogyási csíkjaid lehetnek. Mondjuk az igaz, hogy most meg túl vékony vagyok. :s Na mindegy.
Egy jó társaságban is lehet felszabadult az ember. Mondjuk igaz sok animét nézek, de csak akkor, ha senkisem ér rá és éppen én is szabad vagyok. Bár most még a cp- készítés is lefoglal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14824 Dátum: 14 júl 12, 20:58:40 » |
|
Én társaságban nehezen oldódok fel ha szórakozni megyek akkor is kell pár feles hozzá. Annak ellenére hogy a neten be nem áll a szám, "élőben" szinte meg se szólalok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14825 Dátum: 14 júl 12, 21:03:10 » |
|
Jó, ha új emberrel találkozok, kell egy kis idő mire felveszem a "tempóját". De utánna szerintem eléggé beszédes tudok lenni ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14826 Dátum: 14 júl 12, 21:04:40 » |
|
ezzel én is így vagyok, talán nehezen oldódom fel elsőre, de aztán én is tudok sokat beszélni, legalább annyit mint itt, vagy inkább többet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14827 Dátum: 14 júl 12, 21:09:34 » |
|
2008 január 19-én regisztráltam ide és alig volt 1-2száz hszem, 2012 tavaszán/nyarán "oldódtam fel" itt is annyira hogy aktívan részt vegyek a fórum beszédes életében. Ha el megyek szórakozni (diszkó, karaoke, akármi) kell legalább 2 feles.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14828 Dátum: 14 júl 12, 21:21:13 » |
|
na az az amit én semennyi pia után nem vállalok a karaoke de múltkor szülinapomon (jó múltkor) amikor jöttünk haza az egész utcán ordítva énekeltük végig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #14829 Dátum: 14 júl 12, 21:50:13 » |
|
ÚÚ én egyszer elmennék, bár szörnyű hangom van, viszont ha mindenki bevan csípve kicsit és én is, az már csak részlet kérdése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14831 Dátum: 14 júl 12, 22:13:50 » |
|
Én akkor már nem foglalkoztam ilyenekkel, hogy bátorság igen ez nem kicsit felelőtlenség de néha ilyen is kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14832 Dátum: 14 júl 12, 22:33:25 » |
|
Én már 5 éve is karaokéztam gdattal (igaz, nem csak ketten voltunk, de akkor is hipszterség).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14833 Dátum: 14 júl 12, 23:01:40 » |
|
Nem az volt életünk legdicsőségesebb pillanata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14834 Dátum: 14 júl 12, 23:20:50 » |