Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14115 Dátum: 14 júl 01, 22:12:07 » |
|
Fontos közlendőm van: Semmi kedvem sincs holnap dolgozni menni... Főleg nem hajnali 5-re...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14116 Dátum: 14 júl 01, 22:13:14 » |
|
Miért vagy még mindig ébren? Üsd ki magad, hogy tudj pár órát aludni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14117 Dátum: 14 júl 01, 22:16:00 » |
|
Eszembe jutottak a régi szép idők amikor fél 1ig neteztem, és hajnali 4kor keltem. De ha majd hívnak akkor is így lesz hajnalosban, de akkor energiaitallal fogom inni a kávét.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14118 Dátum: 14 júl 01, 22:19:29 » |
|
Pihenni? Majd a sírban... Átaludtam a délutánt... Nem vagyok álmos... Hajnalban persze az leszek... Holnap mire végzek a melóval, tökmindegy lesz hogy 2 órát aludtam, vagy 8-at... Lesz vagy este 6 mire végzek, és kb már délben hullafáradt az ember.... >Én kólával iszom a kávét... 1 adag kávé, 2 deci kóla húzóra... Úgy 6-8 kanyar egy nap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14119 Dátum: 14 júl 01, 22:21:57 » |
|
Régen úgy ittam, most ásványvízzel. Egyszer ittam energiaitalt, mert szórakozóhelyen elálmosított a pia és nem volt kávé. De ha délelőttös leszek akkor fogok (egyébként nincs szükségem energiaitalra de akkor lesz).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 22:23:01 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14120 Dátum: 14 júl 01, 22:27:56 » |
|
Alkoholra tényleg jó kisérő az energiaital... Beállsz tőle mint a gerely...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14121 Dátum: 14 júl 01, 22:34:07 » |
|
Érdekes mód, nem álltam be tőle. Csak nem voltam álmos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14122 Dátum: 14 júl 01, 22:39:11 » |
|
Amúgy itt van ez a leírás: http://www.gamekapocs.hu/cikk/2458/valiant_hearts_the_great_war_teszt Most már tuti szólok a tesómnak, hogy szerezzük meg. --------------- A volt osztálytársaim úgy rúgta be gyorsan, hogy egy kis energia itallal felturbózták a szar koktéljaikat, mindenfélét össze öntöttek és ... jó sokáig nyomták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14123 Dátum: 14 júl 01, 22:43:44 » |
|
Én olyan gyógyszert szedek a macskaallergia miatt (mivel macskám van), amire rá van írva hogy nem szabad rá inni (elvileg azért mert felerősíti az alkohol hatását), én mégis iszok mellé (mármint ha szórakozni megyek, nem fogok emiatt nem inni), de nem üt ki. Még az alkohol+cetirizin+powerdrink kombó sem ütött ki a múltkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14124 Dátum: 14 júl 01, 23:32:41 » |
|
Amíg Tony Montanának nincs szakálla, addig nekem se lesz. Miért, az ki a franc? 1983-ban készült egy fantasztikus film, aminek a címe: A sebhelyesarcú (Scarface). Ebben a filmben Al Pacino a főszereplő, aki a fönt említett Tony Montana-t játszotta. (Akit egyébként Al Capone ihlette) Azon a férfin nem is nagyon volt szakáll, így nem raktak, de nem is illet a karakterhez. Viszont Al Pacinonak jól áll a szakáll, erre a legjobb példa a Serpico ami A sebhelyesarcú előtt 10 évvel készült, de az a film teljesen más is volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 23:33:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14125 Dátum: 14 júl 02, 01:43:59 » |
|
Én a vbkba még egy kis energia italt is szoktam önteni az íze kedvéért és a holnap kezdődő nyaralás kedvéért haverommal (Adachival, még lehetnek olyanok akik emlékeznek rá itt) jól berugtunk
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14126 Dátum: 14 júl 02, 06:56:55 » |
|
A név az rémlik, de kb. ennyi.
Egyébként verőfényes szép jó reggelt minden kedves munkába induló embernek. Imádom amikor a buszsofőr velünk is hallgattatja a rádiót.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14127 Dátum: 14 júl 02, 07:27:31 » |
|
Micsoda szenvedélybetegek írogatnak erre a fórumra, gyógyszerre energiaital, meg lórúgásnyi koffeinadagok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14128 Dátum: 14 júl 02, 11:45:41 » |
|
A név az rémlik, de kb. ennyi.
Most azt hiszed ennyivel elintézheted hogy nem láttad a Scarface-t ? Tudod jól hogy amíg nem nézted meg nem lehetsz férfi, és igen ISMERLEK ÉS MÁR TETTEM LE VALAMIT AZ ASZTALRA hogy hitelesen leírjam, hogy nem vagy férfi így hogy nem láttad. Ugyanez vonatkozik a Fight Club-ra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14129 Dátum: 14 júl 02, 11:56:17 » |
|
Kérjük, hagyja el a férfi-topicot... most. Pedig ő férfiasabb, mint te. Sőt, még szakálla is van, amit te nem vagy képes növeszteni. Ez durva. http://comment.blog.hu/2014/07/01/az_mti_szerint_a_no_nem_ember
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 02, 11:58:12 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|