Ayumichan
|
|
« Válasz #14085 Dátum: 14 júl 01, 17:54:28 » |
|
A Nestlében (Miskolci) csak üreges figurákat (mikulás, nyuszi stb.) gyártanak és szezonális. Február-márciusban mindenki (aki a "saját" munkásuk) megy kb 1-1,5 hónap szabira, a külsősöket (pl én) elküldik a fenébe majd késő tavasszal, nyáron, nyár végén visszaveszegetik őket.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14086 Dátum: 14 júl 01, 18:13:51 » |
|
Am boldog második házassági évfordulót nekünk! Mi pont végtelenszer annyi ideje vagyunk házasok, mint ti. Tök menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14087 Dátum: 14 júl 01, 18:23:36 » |
|
Ne kezd el megint a random beböfögött hozzászólások termelését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14088 Dátum: 14 júl 01, 18:47:38 » |
|
Semmi rosszat nem írtam és amúgy is, minden új téma egy random beböfögött hozzászólással kezdődik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14089 Dátum: 14 júl 01, 18:50:26 » |
|
Most jönne az a rész, hogy gmannak kellemes nyomorúságot és életfogytig tartó lassú halált kell kívánni az évforduló miatt? Vagy csak random s*ggnyalást vár?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14090 Dátum: 14 júl 01, 18:54:32 » |
|
Gépekre oprendszert tenni meg driverek meg ilyesmik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14091 Dátum: 14 júl 01, 18:56:55 » |
|
Mi pont végtelenszer annyi ideje vagyunk házasok, mint ti. Tök menő.
Akárhogy próbálom, nem értem hogy kik az a ti? Kocka meló, pont neked találták ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 19:24:34 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14092 Dátum: 14 júl 01, 19:14:39 » |
|
Most jönne az a rész, hogy gmannak kellemes nyomorúságot és életfogytig tartó lassú halált kell kívánni az évforduló miatt? Vagy csak random s*ggnyalást vár?
Nem, most jön az, hogy figyelmen kívül hagyjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14093 Dátum: 14 júl 01, 19:18:12 » |
|
Semmi rosszat nem írtam és amúgy is, minden új téma egy random beböfögött hozzászólással kezdődik.
Nyilván van ebben igazság, ezért is nem kékkel írtam, így nem is tekinthető a dolog "intézkedésnek". Max. egy apró jele annak, hogy figyellek. Az elmúlt fél éves tevékenységedet visszanézed, láthatod, hogy van ennek "némi" alapja. De ettől még nem tekinthető ez valami új szabályozásnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 19:19:33 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14094 Dátum: 14 júl 01, 19:23:04 » |
|
Pedig az ilyen bejelentések sokszor csak arra szolgálnak, hogy valami olyat kompenzáljon, ami neki nincs és nagyon hiányzik az életéből. Milyen szomorú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14095 Dátum: 14 júl 01, 19:29:27 » |
|
Alig volt ma forgalom, most meg milyen sokan vannak itt. Írjatok emberek! Cicus, most az egyszer arra szolgált, hogy neki van és nekünk nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14096 Dátum: 14 júl 01, 19:43:02 » |
|
Azért annyira nincs sok ember errefelé. Mondjuk a tegnapi (délutáni)pangáshoz képest azért vannak emberek... Néha előfordul akkora adatforgalom is hogy vagy 10en is beírnak elém mire elküldöm a hszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14097 Dátum: 14 júl 01, 19:58:08 » |
|
Kocka meló, infós végzettséggel azt is szerettem volna. így legalább minden héten lesz pénzem lottóra. Ám a délelőtti témához. Per pill örülnék a kalifátusnak. Könnyebb lenne szinglinek lenni. Nők csadorban és nem smárolnának meg stb az utcán. (nehogy komolyan vegyen bárki is!!!! )
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14098 Dátum: 14 júl 01, 20:03:15 » |
|
Nem veszem komolyan, de én sose vennék fel csadort. Nem szeretem ha a fejemen van valami, még télen sem húzok rá semmit, akkor sem ha kifagy a fejem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 01, 20:06:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14099 Dátum: 14 júl 01, 20:05:58 » |
|
10-hsz? Az semmi... Annak idején volt, hogy le kellett zárni a modnak a topikot, hogy be tudjon írni egy hsz-t! Micsudi 4 feleséged lehetne! Igaz hogy az utcán rájuk kell teríteni a sötétítő függönyt! De legalább nem bámulja meg más az asszonyt az utcán! Ayumi chan kötelező lenne a fejedre az abrosz, mert büntetés jár érte... Pontosabbítva halálbüntetés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|