Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14040 Dátum: 14 jún 30, 14:34:23 » |
|
Mert egy sznob csíra! Itt egy videó hogy egy-két meme honnan ered. Előbb még élvezted az albérletet Noémi, most hogy lett rossz döntés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14041 Dátum: 14 jún 30, 14:42:16 » |
|
A "15 évesen lesérültem és azóta nem megy úgy az edzés" nincs közte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14042 Dátum: 14 jún 30, 14:42:41 » |
|
A szülés, meg úgy általában az a 9 hónap az apukának is ugyanolyan nehéz, jobb ha tudjátok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14043 Dátum: 14 jún 30, 15:03:02 » |
|
Te hogy élted meg gman? Mester, azt nálad lehet megtalálni. Ez de komoly csajozós szöveg facebook-on, a barátnőm kapta egy idegen csávótól. Szia! Hétvégén egy szerencsétlen baleset során a telefonom beleesett a vízbe és tönkrement. Emiatt a legtöbb telefonszám - ami a telefon memóriájában volt - is elveszett. Most azon vagyok, hogy pótoljam a hiányt. Megadod a számod?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 15:03:42 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14044 Dátum: 14 jún 30, 15:05:55 » |
|
Sav-bázis egyensúly fenntartásáról eszembe jutott, amikor előadáson mondták, hogyha esetleg az anyós kiabálni és veszekedni kezd a tescoban, és ne adj isten a nagy dühroham miatt elájul, akkor húzzunk a fejére egy nejlonzacskót. Mindenkinek tanácsolom, ha elsősegélyt kell nyújtania!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14045 Dátum: 14 jún 30, 15:10:57 » |
|
FIGYELMEZTETÉS: Magam is félve küldöm el ezt a hsz-t. Előbb még élvezted az albérletet Noémi, most hogy lett rossz döntés? Mert úgy volt Dunaharasztin lesz gyakorlati helyem, ma szóltak a sulitól, hogy szólt a cég, hogy nem fogad gyakornokot. Tanárnőm szerint meg az agárdi pálinkafőződéhez nincs meg a kellő fizikumom. Most ráált a tanszék, hogy keressenek nekem valamit. Remek, hogy emiatt nem csinálom, sem a táboroztatásos nyári munkám és még fel is mondtam a munkahelyemen. Még a végén komolyan elkezdek sírni, hogy szar az életem, de hiszem, hogy jön valami nagyon fasza dolog az életembe nemsokára, most már kell jönnie, (hisz a diákom sem akar megkerülni, nem hajlandóak ideiglenes diákot kiadni, pedig péntekig kéne, hogy regisztráljak az iskolaszervezetnél, ahonnan már kaptam szombatra munkát. Nemrég elvesztettem a félpár arany fülbevalóm is, a diákom elvesztése után leszakadt a láncomról a kedvenc türkiz medálom, előtte elszakadt az orvosi acél nyakláncom, amit konfirmációra kaptam. Ráadásul a lábujjam is fáj és éhes vagyok. ) Az is lehet, hogy valaki megátkozott, mert tükröt nem törtem el. Melyikőtök volt? Mondjuk lehet ez utólagosan a bosszú az égiektől azért, mert jó lett az idei átlagom és még a párom se ment ki az USA-ba dolgozni nyáron. Bár utóbbi is azért inkább negatívum, ha az összképet nézzük és nem csak az én önző lelkem. Na ezt jól kiadtam magamból.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14046 Dátum: 14 jún 30, 15:20:19 » |
|
Ez túl szörnyű, most már ignorálni kell téged. O.O Csak vicceltem. Ez nagyon durva, eléggé rád járt a rúd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14047 Dátum: 14 jún 30, 15:37:31 » |
|
Te hogy élted meg gman?
A szülést? Egy kurva szót nem tudtam kinyögni onnan, hogy elkezdődött. Így utólag belegondolva nem is baj, hogy nem löktem a hülyeségeimet. Igazából olyan volt, mintha víz alól néztem volna a külvilágot. Hall is az ember, meg nem is, lát is meg nem is, vágod. Volt egy fél vödör vér, az zavart, de a kb. átéreztem, hogy ez nem gáz, mert kezeimből is hiányzott annyi, főleg a balból, amit csuklóban sikerült elszorítani. Meg aztán a gyerekért is aggódik az ember. Igazából a nőnek az a szerencséje, hogy annyira fáj neki, hogy nem tud közben aggódni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14048 Dátum: 14 jún 30, 16:18:11 » |
|
Aes, nekem megvan az a nagy Explorien hajó, Minitől kaptam ajándékba, akkor tért vissza a lego mánia. Arról tegyél be képet ide, hadd irigykedjek. Meglesz, a napokban majd tolok róla pár képet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14049 Dátum: 14 jún 30, 20:47:22 » |
|
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz. Igazából nem is tudom, pontosan mekkora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #14050 Dátum: 14 jún 30, 21:02:16 » |
|
Aranyos Ayumi, de egy egész salátában ezek a cuccok jobbak lennének. Ez egy jó ötlet. Holnap meg is valósítom. A szülés, meg úgy általában az a 9 hónap az apukának is ugyanolyan nehéz, jobb ha tudjátok!
Lehet hogy nehéz de nem hiszem hogy nektek fájna a szülés (mondjuk még nem szültem sosem, de na).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14051 Dátum: 14 jún 30, 21:07:21 » |
|
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz. Igazából nem is tudom, pontosan mekkora. Akkor kellene mellé valami léptéknek való. Gyufás doboz? Majd megoldom.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14052 Dátum: 14 jún 30, 21:09:18 » |
|
Jaja, tegyél mellé valamit, amivel össze tudom vetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #14053 Dátum: 14 jún 30, 21:16:16 » |
|
Ide nem is írtam be. Ma meglett a forgalom is így kéretik figyázni az utakon és gumifákat kirakni. Mindenem elsőre meglett egyébként. Bár megbuktattam volna magam a forgalmi vizsgán még szerencse,hogy nem én voltam biztosXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #14054 Dátum: 14 jún 30, 21:28:24 » |
|
Gratulálok Hiei most elvetted a kedvem a motorvásárlástól
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|