Lew
|
|
« Válasz #14010 Dátum: 14 jún 30, 11:12:59 » |
|
Az egész anime stílusa ilyen. Nagyon élénk a színvilága, de eszméletlenül vicces és epic Nálam a szezon legjobba a Bokura wa Minna Kawaisou mellett. Kb ilyen a rajzolása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14011 Dátum: 14 jún 30, 11:14:15 » |
|
Amiatt, hogy egy tök szép csaj van az avádon, már majdnem meg tudom bocsátani neked az idegesítő animált aládat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14013 Dátum: 14 jún 30, 11:21:01 » |
|
Itt a teljes kép Aes http://oi62.tinypic.com/2mcefdd.jpgKabbe Coelho =D Bezzeg, ha egy lánynak van Férfit ábrázoló avatarja az nem baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14014 Dátum: 14 jún 30, 11:23:14 » |
|
Ez tényleg jó kép. Egyébként szerintem melegebb az aki fiú létére férfiakat tesz ki avának. Bár ez is hülyeség, mert igazából ez nem jelent semmit. Viszont aki a Férfi topicba pasiról tesz ki képet, az biztos, hogy LMBTQXYZ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #14015 Dátum: 14 jún 30, 11:27:18 » |
|
Jaj Lew, az animált aláírásból kinőttél. Persze mikor egy ember épp fórumozni kezd, akkor animált képet rak ide-oda ki. Amúgy már jó ideje a listámon van ez az anime, talán pont a színvilága miatt. Noémi, hogyhogy albérletben találtad meg a helyed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14016 Dátum: 14 jún 30, 11:28:39 » |
|
Aes, nekem megvan az a nagy Explorien hajó, Minitől kaptam ajándékba, akkor tért vissza a lego mánia. noe, ami neked volt az valószínűleg technic lehetett, felénk amúgy exkavátornak és ásógépnek is hívják a harmadik verziót. MrSaiyan, szerintem meg gáz, ha férfi létére bármit is szégyellnie kell az embernek. Lew, direkt van csak az egyik lábán csizma a csajnak?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14017 Dátum: 14 jún 30, 11:29:30 » |
|
A színvilág csak hab a tortán. Ez tipikusan az anime, amit látnod kell, ha szereted az animéket Lehet lecserélem akkor az aláírásom erre: Ő Shiro szintén ebből az animéből heo: Igen, ő amolyan különc Meg nem mondanád róla, hogy a nagy háború idején Isteneket ölt És egy igazi gyilkoló gép
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 11:31:03 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14018 Dátum: 14 jún 30, 11:29:38 » |
|
Miért a derekából nőnek ki a csajnak a szárnyai? Nem túl praktikus ez így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14019 Dátum: 14 jún 30, 11:31:10 » |
|
Aes, nekem megvan az a nagy Explorien hajó, Minitől kaptam ajándékba, akkor tért vissza a lego mánia. Arról tegyél be képet ide, hadd irigykedjek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14020 Dátum: 14 jún 30, 11:48:59 » |
|
Vicces volt mikor elsőnek kirakta. Neki is nagy álma volt, apja meg lehülyézett, hogy megvettem neki. Az a hajó hatalmas, nem lehet nem vissza csöppenni gyermekkorodba és úgy össze rakni. Nekünk volt egy csomó LEGO-nk, de a szüleim másnak ajándékozták, ahogy a Dublot és Playmobilt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14021 Dátum: 14 jún 30, 11:50:37 » |
|
Egy ilyet azért nagy munka már összerakni, az biztos. Elajándékoztááák a legót? Ez bűn.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 30, 11:51:15 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14022 Dátum: 14 jún 30, 11:54:59 » |
|
Nekem anyukám akarta nekiadni a Legomat a rokonoknak, de mondtam, hogy meg ne próbálja. Nem azért mert smucig vagyok, hanem mert a Legoból sosem lehet kinőni. + van egy ilyen, úgymond vágyam, hogy ha egyszer lesz gyerekem, a kedvenc játékaimat, gyerekkoromból, oda fogom neki adni, hogy lássa mivel játszott apa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #14023 Dátum: 14 jún 30, 11:58:03 » |
|
Az is volt, én elaludtam amíg kirakta. Najó, álmos is voltam már. Nem lázadtunk így föl, nem tudom miért, de én ideje megbántam. Iszonyatosan jó játék és tényleg nem lehet kinőni, ezért vannak olyanok amik 16+san érdemes kirakni. Csak nehogy olyan légy, mint a LEGO movie-ban az apuka, aki nem szereti, ha a gyermeke a LGOjával játszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14024 Dátum: 14 jún 30, 12:03:50 » |
|
Nekem még a Matchbox gyűjteményem is meg van valahol elméletileg. És nekem is, ha lesz gyerekem, megkapja ezeket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|