Ayumichan
|
|
« Válasz #13875 Dátum: 14 jún 28, 15:48:25 » |
|
Szerintetek mi kerül egy fakardon 30000 Ft-ba?
Mégis milyen fából van az a kard? Ha a fakard 30 rugó, akkor ennek el sem merem képzelni az árát.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13876 Dátum: 14 jún 28, 15:48:55 » |
|
Igazán megtisztelhetnéd akkor annyira, hogy nem írod ki ország-világ elé... Azért ez erős túlzás gman. De megvagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 28, 15:50:27 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13877 Dátum: 14 jún 28, 15:51:11 » |
|
Bocsánat tiszteletlenségemért. cumaru vagy más néven brazil teakfa nem értem. de nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13878 Dátum: 14 jún 28, 15:56:07 » |
|
Ha jól látom ayumi meg saphira tabu téma lett, gman a kutyát nem érdekli, akkor kiről beszélgessünk? Elvileg nem lehetne tabu téma, még itt sem, mert ritkább az mikor nagyon bele megy a beszélgetés más életébe és megsértenénk a "jogait". Múltkor a Saphira témánál gman kicsit túl lőtt a célon, de ahogy Saphira megírta, nem csak tőle kérdezte ezt meg gman, hanem pl Lew-től meg Ayumitól, de azok viszont nem lettek törölve, így nem is fair a dolog. Minden ember tabu téma lett? T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13879 Dátum: 14 jún 28, 15:57:11 » |
|
Egész jól néz ki ez a kard. Ha gyerek koromban érdekeltek volna a kardok apám nagyon szép kardot hozott volna össze (szeretett barkácsolni). Fogalmam sincs hogy ez a cumaru milyen fa vagy hogy néz ki, de a neve úgy hangzik mintha valami animéből lenne valaki neve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13880 Dátum: 14 jún 28, 16:02:03 » |
|
Amit leírtam az egy és ugyan az, van is néztem barkácsboltokat. Nincs a megcsinálásához cuccom. Nagyapámnak van de őt nem akarom megkérni van most elég baja. Talán öcsém, a barkácsérzéket ő kapta kettőnk közül.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13881 Dátum: 14 jún 28, 17:40:43 » |
|
Mini olvastam a pü-d. Még az idén kész lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13882 Dátum: 14 jún 28, 18:28:59 » |
|
Ha kérdésed van, akkor írj azért. Még soha nem színezett így senki nekem. Amúgy köszönöm előre is és van még időd. Ha nem leszel kész, viszont dühös leszek. Évek óta be van állítva itt, hogy ha privát üzenetet kapok, akkor kapjak E-mailt, de az elmúlt pár hónapban nem küldi el az E-maileket, de ugyan úgy be van állítva. Ez miért lehet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 28, 18:31:39 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13883 Dátum: 14 jún 28, 19:38:07 » |
|
Ugyan az az email címed mint ahová az értesítés megy? Vagyis változtattad e azóta? Próbáld meg befrissíteni a funkciót (vagyis beállítod hogy ne küldje utána meg vissza hogy igen).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13884 Dátum: 14 jún 28, 19:50:34 » |
|
Persze, ugyan az, használom még azt az E-mail címemet. Azt meg megpróbáltam még korábban, de nem segített. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13885 Dátum: 14 jún 28, 19:54:50 » |
|
Akkor meg valami hülye rendszerhiba, mint az hogy avatárt nem mindig enged tölteni csak direktlinkkel. Fogalmam sincs hogy mit tudnál vele kezdeni, Cartnak kéne szólnod, de az is lehet hogy nem a fórummal van a baj hanem az email fiókkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13886 Dátum: 14 jún 28, 19:54:54 » |
|
Mini drága ha gondolod megérdeklődöm neked mi lehet a probléma, hátha Cart' tudja rá a választ, mert nekem nem volt még ilyen de megpróbálok segíteni. (Feltéve ha gépnél van.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 28, 19:55:25 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13887 Dátum: 14 jún 28, 20:18:28 » |
|
Elég aktívan használom, vagyis ez bonyolult, de törlöm a leveleket, meg tisztítom. Spamek között nincs és egy gmail-es E-mail címemre meg megkapom azt ami arra a másik E-mail címemre megérkezik. Köszi Vera. *-* És azért köszönöm Ayumi a tanácsokat. --------------- Megoldódott, váltottam E-mailt, gmailre. ^.^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 28, 20:25:30 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13888 Dátum: 14 jún 28, 20:28:43 » |
|
Cart'nak köszönd, én csak a közvetítő voltam, de tudod, 10 ezer lesz. Remélem most nagyon szeretnek anyuék, hogy elkezdtem a labdámat a falhoz dobálgatni gyakorlásképp...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 28, 20:31:04 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #13889 Dátum: 14 jún 28, 20:30:23 » |
|
Már megköszöntem általad. De itt is hivatalosan megköszönöm! Kedves Cart', hálás vagyok, hogy segítettél nekem. Pénzt semmiképpen sem fogsz kapni, de egy citromos sört, mindenképpen! Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|