Saphira
|
|
« Válasz #13815 Dátum: 14 jún 27, 20:19:41 » |
|
Én mostanában elég harapós vagyok úgyhogy nem ajánlom senkinek sem hogy belém harapjon mert én karmolok is. Ja, akartam is kérdezni, hogy mit tudsz a magyarországi szandzsákok szerveződéséről? Szerinted mi vezetett Mohácsig? Ki volt a felelős? Helyes volt a szétszakadt Magyarország külpolitikája, és egyetértesz-e a Báthory család törekvéseivel? Mit gondolsz Tisza István felelősségéről? Esetleg fel tudod sorolni az athéni és spártai állam különbségeit? Miben látod a perzsa birodalom erejét és bukását? Mit gondolsz a türkök felemelkedéséről, majd hanyatlásáról, és szerinted a 7-8. századi nemzeti törekvéseik mennyire feleltethetők meg a mai és 19. századi eszméknek? Rég beszéltem már olyan személlyel, aki nem analfabéta és járt iskolába, ezáltal behatóan ismeri a történelmet, és már régóta ki akarom beszélni ezeket a témákat valakivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13816 Dátum: 14 jún 27, 20:19:47 » |
|
Láttam már a fórumon Laterneman-t, de nem ismerem. Miért?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13817 Dátum: 14 jún 27, 20:21:58 » |
|
Hiei, hanging sit uppot szoktál csinálni? magyar nevet nem igazán tudok, valami olyasmit találtam, hogy Függőcsizmás felülés? B13ban megtetszett ahogy csinálja a tag, majd én is kiakarom próbálni, hogy mennyire lehet nehéz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13818 Dátum: 14 jún 27, 20:22:58 » |
|
Mert ő volt itt az a nagy 'yolo'-zós. Csak már nem jár ide (szerencsére) mert mindenkinél 'okosabbnak' képzelte magát.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13819 Dátum: 14 jún 27, 20:26:09 » |
|
Saphira egy orvostanhallgató vagy aki nincs eléggé leterhelve szóval hobbiból törizik (a HC fajtából) tudjuk hogy fehér holló vagy de ne bántsd a halandókat. Inkább keress egy kis elméleti fizikát könnyű esti olvasmánynak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13820 Dátum: 14 jún 27, 20:31:41 » |
|
Aes komolyan kitörölte a hsz-emet? ilyen mélyre süllyedt? Pedig teljesen korrekt kritika volt felé. Amúgy most már én is menő lettem ilyen profilképpel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13821 Dátum: 14 jún 27, 20:32:53 » |
|
Látom átmentél Sasuke mamájából Doge-be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13822 Dátum: 14 jún 27, 20:35:17 » |
|
Jézusom Morita más avával :O Eljött a világvége? Nagyon fura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13823 Dátum: 14 jún 27, 20:35:38 » |
|
Nem, csak Syzygy nála van és beállította a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13824 Dátum: 14 jún 27, 20:37:50 » |
|
Moritának nagyon tetszik az új profilképe. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13825 Dátum: 14 jún 27, 20:40:13 » |
|
Akkor mostmár ez marad? Rájöttem hozzám melyik mém illik. Grumpy cat aki olyan szépen mosolyog mint én.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 27, 21:20:33 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13826 Dátum: 14 jún 27, 20:46:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13827 Dátum: 14 jún 27, 20:56:31 » |
|
Hiei, hanging sit uppot szoktál csinálni? magyar nevet nem igazán tudok, valami olyasmit találtam, hogy Függőcsizmás felülés? B13ban megtetszett ahogy csinálja a tag, majd én is kiakarom próbálni, hogy mennyire lehet nehéz Nem ismerem és nem is csináltam még. Igazából 20 perce jöttem rá, hogy ma elfelejtettem edzeni:( Holnap dupla edzésem lesz:(
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13828 Dátum: 14 jún 27, 21:17:53 » |
|
Attól hogy te ezt nézed nekik nem lesz jobb vagy rosszabb. Szokott menni a Natgeon egy műsor Science of Stupid a címe (a "Pedig jó ötletnek tűnt" formációról van szó), na abban vannak érdekességek hogy mi miért nem jött össze. Vannak ott fájdalmas tanulságok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 27, 21:23:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13829 Dátum: 14 jún 27, 21:42:59 » |
|
Saphira egy orvostanhallgató vagy aki nincs eléggé leterhelve szóval hobbiból törizik (a HC fajtából)
Ez kb ugyanaz mint nálunk a Molnár professzor, aki közölte, hogy amióta MTA doktora lett unatkozik és úgy döntött, hogy phd-zik töriből, de közölték, hogy ahhoz először el kell végeznie a töri MA-t és képes volt elkezdeni, sőt végez is nemsokára. Utána meg phd. Szerintem megérjük, hogy Saphi is így nyomja majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|