Syzygy
|
|
« Válasz #13695 Dátum: 14 jún 26, 17:58:21 » |
|
A Crash és a Spyro az örök kedvenc marad, főképp az utóbbi. Emlékszem, hogy vártam, hogy Spyro végre tudjon repülni. Büszke voltam magamra amikor emulátoron kitoltam a Spyro 2-őt 100%-ra szerintem életem egyik legnagyobb eredménye volt. Főleg úgy hogy első pályán még nem tudok létrán mászni és sikerült pont úgy berepülni arra a helyre ahol meg lehetett szerezni a gyémántot, kb fél másodpercen múlt. Spyro egy is jó, de a kettő a legizgalmasabb. Tenchuból szerintem az egy a legjobb de baromi nehéz, még most sem tudnám végigvinni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13696 Dátum: 14 jún 26, 17:59:25 » |
|
A Double Dragont ki is felejtettem a felsorolásból, pedig mennyit toltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13697 Dátum: 14 jún 26, 18:01:41 » |
|
Double dragon is jó meg a contra is meg a battle city (tankos) de ezek már annyira alapok hogy nem érdemes felhozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13698 Dátum: 14 jún 26, 18:02:16 » |
|
Én a Crash 3-at toltam ki 100%-ra. Ráment egy 3 hónapon, de teljesen megérte. A haverok mind irigykedtek rám Emlékeztek azokra az időkre amikor még jó volt a Medal Of Honor? Hiába a "szar" grafika inkább játszok ezzel órákat mint bármelyik új biszem-baszom fps shooter szarral.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 26, 18:03:34 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13699 Dátum: 14 jún 26, 18:02:32 » |
|
Nincs olyan srác szerintem aki ne játszott volna vele rengeteget a 20 feletti korosztályból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13700 Dátum: 14 jún 26, 18:04:10 » |
|
Medal of honor az már elég új. De ez a primus inter pares, első multi fps azóta is elő szoktam venni mert kibaszott feeling főleg kalasnyikovval:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 26, 18:06:02 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13701 Dátum: 14 jún 26, 18:07:59 » |
|
Nekem a Medal of Honorból is az első kimaradt. Még a Medal of Honor 2 volt az első. Nagyon imádtam a Head Shotokat, ahogy a sisakok lerepültek az emberekről. :'D Nosztalgikus, kár, hogy csak másolt játékaim vannak, most a PS2-be betolnék pár PS1-es játékot szívesen. Duke Nukem Time to Kill az egyetlen eredeti korongom a PSX korszakból, csak sajnos azt már rongyosra játszottam. Jobban mondva karcosra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13702 Dátum: 14 jún 26, 18:10:26 » |
|
Prince of Persia, Aladdin, Oroszlánkirály, Super Mario (amit nem lehetett végigvinni ), Prehistoric, James Pond 2, Blues Brothers, Mortal II, Virtua Fighter III, Doom, Wolfenstein, Golden Axe , Carmageddon 2... A kijelölthöz képest a többi nekem már szinte nem is érdekes. Na jó, azért nem szószerint, de Doom2-vel mai napig játszok. xD Pont ma is toltam még egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13703 Dátum: 14 jún 26, 18:11:38 » |
|
Az összes Crasht végigvittem, volt amelyiket memóriakártya nélkül. Gyenge vagy, Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13704 Dátum: 14 jún 26, 18:13:02 » |
|
Nekem a gyerekkorom nagy törése volt, hogy a Crashben csak a demo verzió volt meg, ami az első pálya végéig tartott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13705 Dátum: 14 jún 26, 18:14:56 » |
|
Nekem a Crash 3 volt a gyárilag adott Demo lemezen. Volt rajta pár jó cucc. Volt rajta Bust a Move is, amivel ki lehetett kergetni engem a világból. Nagyon béna voltam hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13706 Dátum: 14 jún 26, 18:15:41 » |
|
Nekem a gyerekkorom nagy törése volt, hogy a Crashben csak a demo verzió volt meg, ami az első pálya végéig tartott.
Azért csak nem volt akkora törés mint amikor az ORTT betiltotta a Dragon Ballt.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13707 Dátum: 14 jún 26, 18:16:12 » |
|
Az összes Crasht végigvittem, volt amelyiket memóriakártya nélkül. Gyenge vagy, Lew. Merd a szemembe mondani hogy nagyobb Crash kocka voltál mint én ! Én nem csak végigvittem mindet, a Warped-ben minden lehetséges bónuszt megszereztem és minden pályát Platinára megcsináltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13708 Dátum: 14 jún 26, 18:17:21 » |
|
A sznobok pedig azt is tudják hogy crash egy sávos bandikut már ha a címből nem jött volna le sok embernek. Spyro volt a kedvencem meg raymant is szerettem, meg volt még n64-en egy olyan mászkálós is ahol medvével meg egy madárral kellett menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13709 Dátum: 14 jún 26, 18:19:24 » |
|
Azért csak nem volt akkora törés mint amikor az ORTT betiltotta a Dragon Ballt. Még jó, hogy nem tiltotta be, csak áthelyezte éjszakai sávra a műsort... De biztos rosszul tudom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|