Syzygy
|
|
« Válasz #13500 Dátum: 14 jún 25, 11:07:14 » |
|
AZ érzés amikor várod hogy 90-60-90(80) vörös írjon neked pü-t erre csak Lew az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13502 Dátum: 14 jún 25, 11:27:43 » |
|
Oké, de a lineart a te bajod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13503 Dátum: 14 jún 25, 11:39:19 » |
|
A balról második csajnak (vagy fiúnak?) miért áll ki egy összetört létra a hátából?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13504 Dátum: 14 jún 25, 11:41:22 » |
|
Szerintem meg ez annyira ovi, hogy direkt ez a nagy titokzatoskodás, hogy hú küldtem pü-t és hogy a többi ember meg agyaljon. Húgom csinálta kiskorában, amikor körbeadós rajzolósat játszottunk és a barátnője is ott volt, hogy neki írkált direkt ilyeneket, hogy érted... meg tudod... hogy minket idegeljen. És akkor is tök könnyű volt kitalálni, hogy mikre utalgat meg most is az a pü-nél, szóval tényleg ovi, cuki, de idegesítő is. Hogy panaszkodás is legyen: nem megy bele a rajzszög a hülye betonfalba, tököm kivan vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13506 Dátum: 14 jún 25, 11:44:03 » |
|
Azon azért ne lepődj meg, hogy nem megy bele. xD
Betonfalat különben is fúrni kell. Lehetőleg szombat délután, vagy vasárnap reggel 8tól, hogy teljes legyen a boldogság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13507 Dátum: 14 jún 25, 11:46:04 » |
|
Te jó ég! Ez a videó ment is a kedvencek közé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13508 Dátum: 14 jún 25, 11:47:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13509 Dátum: 14 jún 25, 11:47:30 » |
|
Oké, de a lineart a te bajod. Egye-fene a tied bevállalom, de csak mert örülök, hogy végre láthatok tőled hosszú idő után grafikai munkát =D A balról második csajnak (vagy fiúnak?) miért áll ki egy összetört létra a hátából?
Fiú. igazából ötletem sincs Szerintem is elég béna a dzsinn felszerelése Seva: Azért jelentettem ki, hogy küldtem pü-t mert, amit írtam syzy-nek nem igazán akartam, hogy más is lássa, de azt sem hagyhattam, hogy azt higgyétek szó nélkül hagyom, hogy ilyet írt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13510 Dátum: 14 jún 25, 11:50:23 » |
|
Ki akadályoz meg engem a pletykálásban? Nem ennek adtam hangot. Meg amúgy is leszokóban vagyok, vagyis próbálkozom. Nehezebb mint a cigiről való. Én volt hogy bele tudtam kalapálni betonba a rajszöget, de most nem volt akkora a tét, hogy kedvem legyen hozzá. Lew: mondjuk az, hogy nem hagyod szó nélkül érthető. A piálás vérengzésbe ment volna át szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13511 Dátum: 14 jún 25, 11:52:11 » |
|
A többi karakter király, de az a létra nagyon gázos. xD Jó, ez tipikusan az a dolog, ami csak akkor tűnik fel, ha amúgy nem nézed. Menet közben, ha tetszik a történet, nem szoktak zavarni az ilyenek. (Csak néha xD) Valaki behozott ide (melóhelyre) egy tök cuki kiskutyát. Nehezen tudok elszakadni tőle, mert játékos és cuki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13512 Dátum: 14 jún 25, 11:52:41 » |
|
Miből volt a rajzszög? Valyriai acélból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13513 Dátum: 14 jún 25, 11:53:45 » |
|
A betonba nem hiszem hogy belement, esetleg a vakolatba. Ugyan ez volt mikor a főnöknek akartunk felrakni valamit a falra a raktárban de nem volt csak szög meg kalapács és szenvedhettünk a betonfallal xD Aztán végül rájöttünk h sokkal egyszerűbb felragasztani Ez felnyitotta a szemem https://www.youtube.com/watch?v=Qmkn59N5SDg
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13514 Dátum: 14 jún 25, 11:53:58 » |
|
Miből volt a rajzszög? Valyriai acélból?
Vagy miből volt a beton? xD Lehet abból a jóféle keverékből, amit téeszekben használtak, és kilopták belőle a cementet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|