Sevanna
|
|
« Válasz #13425 Dátum: 14 jún 24, 19:03:10 » |
|
Nekem van egy ismerősöm, aki 5-ösre érettségizett irodalomból és megkérdezte, hogy MI az a Thomas Mann és így írta: Thomasmann
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13426 Dátum: 14 jún 24, 19:05:42 » |
|
Nem tudom hogy a ti időtökben hogy volt, de szerintem elég gáz, hogy a sok kisfiú azzal büszkélkedik Facebook-on hogy nem tanult semmit, mégis megvan a kettese. Meg hogy a 4 év alatt semmit nem tanult és mégis leérettségizett. not sure if trolling or just too stupid
Miért te talán jobban tudnál tanítani? Te mit tettél le eddig az asztalra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13427 Dátum: 14 jún 24, 19:06:15 » |
|
Nekem van egy ismerősöm, aki 5-ösre érettségizett irodalomból és megkérdezte, hogy MI az a Thomas Mann és így írta: Thomasmann
Az zseniális, jobb annál az osztálytársamnál, aki érettségin belegabalyodott az Iliász tételébe és azzal kezdte, hogy Homérosz született időszámításunk előtt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13428 Dátum: 14 jún 24, 19:07:16 » |
|
előtt...
Három pontot tett a mondat végére. Ebből is látszik mennyire lenézi az említett személyt !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13429 Dátum: 14 jún 24, 19:07:45 » |
|
Miért éreznéd magad a cigitől depressziósnak? Éretségi után (majdnem) az egész osztállyal és (majdnem) minden tanárral "buliztunk" együtt egy pizzériában (ott ittam az erős koktélt) és olyan finom ropogós pizzát ettünk.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13430 Dátum: 14 jún 24, 19:08:32 » |
|
Lew én már megittam 2 liter beregi körtét 10 sörrel, meg rászívtam egy doboz betonszofit. Szóval már letettem az asztalra a felespoharat. Hol vagy te ehhez képest? sehol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #13431 Dátum: 14 jún 24, 19:09:58 » |
|
Nekem egyik volt oszt társam kijelentette érettségin hogy ő még sose halott Kazinczy Ferencről. Állítólag a vizsga elnök nem bírta és hangosan felröhögött kínjában. A füvestől nekem szar kedvem van. Totál magamba zuhanok tőle.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13432 Dátum: 14 jún 24, 19:10:16 » |
|
Lew én már megittam 2 liter beregi körtét 10 sörrel, meg rászívtam egy doboz betonszofit. Szóval már letettem az asztalra a felespoharat. Hol vagy te ehhez képest? sehol.
A Betonszofi gyengéknek való. Én töltöttet szívok. A beregi körte finomnak finom, de egy jóféle 50-60 fokos falusi kerítés szaggató máj rombolónál nincs jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13433 Dátum: 14 jún 24, 19:10:27 » |
|
Vagy éppen büszke ezekre a személyekre kedves Lew! Nem az a szégyen, hogy hány ponttal vesznek fel, hanem az, hogy hánnyal nem! Például az egyik ismerősömet puszira alacsony pontszámmal vették fel valamelyik katolikus felsőoktatási intézménybe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13434 Dátum: 14 jún 24, 19:12:20 » |
|
Akkor haverok vagyunk Ishida? ( Syzy jöhet a kép )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13435 Dátum: 14 jún 24, 19:12:54 » |
|
A füvestől nekem szar kedvem van. Totál magamba zuhanok tőle.
Akkor ne szívjál füves cigit. Aki meg érettségi vizsgán még csak nem is hallott Kazinczyról az meg wtf? Biztos az iskola mellé járt egész életében.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13436 Dátum: 14 jún 24, 19:13:20 » |
|
Ishida már tényleg nem a régi, a fenébe elszállt a rózsaszín köd, humortalan, unalmas, érdektelen. Azt hiszem eljött az idő a szakításra. Nem lesz kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13437 Dátum: 14 jún 24, 19:14:27 » |
|
Hát ha így határozol legyen :S De akkor kell egy 3. személy a kis bandánkba Syzy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13438 Dátum: 14 jún 24, 19:15:55 » |
|
Tudom ajánlani Ayumichant, meg van benne az x-factor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13439 Dátum: 14 jún 24, 19:16:21 » |