Lew
|
|
« Válasz #13350 Dátum: 14 jún 24, 00:01:43 » |
|
A Facebook-on én már találtam "csodásabb" dolgokat is. Képeket amikre nem voltam kíváncsi de a drága jó barátaim voltak olyan drágák, hogy megjelöltek rajta ( újra és újra -.- ), videókat, üzeneteket amiket nem kellett volna elküldenem stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13351 Dátum: 14 jún 24, 00:03:07 » |
|
Egyszer a tvben(?) volt szó bizarr vezetéknevekről mint pl P**ci Gábor vagy Buzi István. Ha nem ilyen jellegű a neved akkor nem lehet olyan gáz. Csak engem furdal a kíváncsiság hogy Minagi és Lew mi a fenét láthattak?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #13352 Dátum: 14 jún 24, 00:08:02 » |
|
Igen,csak téged. Anno azt a fickót sajnáltam akit így hívtak:Phil Pedro csak ugye folyton fordítva mondták be hivatalos helyeken is. Azért vannak a jó barátok.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13353 Dátum: 14 jún 24, 00:09:42 » |
|
Az, hogy mennyire gáz egy név, szerintem abban is megnyilvánul, hányszor veszik az emberek a szájukra rosszindulatú vicceskedés szándékával. Én is találkoztam bizony osztályon belül is "gázabb" nevekkel, de valahogy nekik mégse volt olyan rossz, mert őket ezzel sose csesztette senki (bizonyára). A fent említett személyeknek is lehetett oka, hogy nem változtatott nevet, bár valószínűleg én se fogok, ahhoz túl macerás (esetleg felveszem a jövendőbelim nevét) na meg a gyermekeim úgyse fogják örökölni rólam ezt a borzadályt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13354 Dátum: 14 jún 24, 00:12:56 » |
|
Lehet jelenetkezni kedves tagok hogy kimentsük ezzel a segítséggel. --Szívességgel. Ha nem jönne össze próbáld meg az Izladni a változatot.Magad se jössz rá arra hogy mi volt az eredeti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 24, 00:14:31 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13355 Dátum: 14 jún 24, 00:14:21 » |
|
Nem baj, benned megbízok Minagi, hogy nem adod ki senkinek. Micsoda megtiszteltetés. Basszus, ilyen szép duma után nem pletykálhatok, mi lesz így velem? T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 24, 00:15:14 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13356 Dátum: 14 jún 24, 00:14:55 » |
|
Egy ismerősöm is azt csinálta. Kurucz Mónikának hívták születési néven, férjhez ment egy Béres Krisztiánhoz és azóta Béres Mónika lett. Persze ez nyilván attól is függ hogy mi lesz a pasas vezetékneve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13357 Dátum: 14 jún 24, 00:16:29 » |
|
Mondjuk úgy, van ötlet, hogy mi lesz a vezetékneve. Ha meg nem, szomorú leszek. Ebben a pillanatban az lennék, ha kiderülne. Az izlandi felvetésre meg... he? o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13358 Dátum: 14 jún 24, 00:17:51 » |
|
Értem már, azt hiszem... Den, róla megfelejtkeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #13359 Dátum: 14 jún 24, 00:19:17 » |
|
Nekem középsuliban az egyik legjobb cimborám vezeték neve az volt hogy Vakarcs. De soha nem b*szogatták, mert jó volt az osztály közösség, és ha volt pár bunkó szétoltottuk őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13360 Dátum: 14 jún 24, 00:19:42 » |
|
Épp ezt reagálnád akkor is ha olyanra váltanál. Elég furcsa az összetétele. Ha úgy vesszük nincs két egyforma név,még vezeték név is nehezen. Mindegy hogy ugyanaz a család. Ha elég akaratos vagy a végén még a fiú előtte fel is veszi azt a nevet,ami tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13361 Dátum: 14 jún 24, 00:22:03 » |
|
Nekem 9.-ben volt gáz osztályom, nagyszájú primitív züllött kisebbségiek. És mind nő létére. Szerencsére mind kibukott év végén, de jó volt hogy nem láttam őket 10.-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13363 Dátum: 14 jún 24, 01:15:54 » |
|
Rá kéne szoknom a korán lefekvésre. Én már régóta gondolok erre de nem megy a korán fekvés. Mondjuk annyira intenzíven nem próbálok ráállni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #13364 Dátum: 14 jún 24, 01:17:34 » |
|
Nem hiszem el, hogy mostanság nehéz megérkezni a koliba anélkül, hogy innék egy kis pálinkát. Lehet mégis hiányozni fog ez a hely.
El kéne kezdenem a szakmai gyakorlatot, de még nem jött meg a válasz az üzemtől, mások meg már dolgoznak. -.-" Még jó, hogy én tudok beszámíttatni időt így kevesebbet is elég, mint az évfolyamtársaimnak.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|