24 nov 23, 05:21:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1218969 alkalommal)
0 Felhasználó és 229 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12945 Dátum: 14 jún 21, 20:58:29 »

Kivételek mindig vannak, csak eszembe jutott a srác.
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12946 Dátum: 14 jún 21, 21:03:05 »

Én tökre örülnék ha nem szolnoki lenne xD ez a város halál. Itt nincs jövő. HA Amcsi lenne az meg az álmom netovábbja. Imádom USA-t. Könnyű lenne kiköltözni ikszdé
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #12947 Dátum: 14 jún 21, 21:06:08 »

Van önkritikám, nem vagyok tökéletes.
Egy másik probléma hogy egész életemben ki voltam közösítve iskolában, a melóhelyeimen is furának gondoltak (és kiderült hogy a neten is).
Így nem tudok "bepasizni" legfeljebb egy másik "számkivetettel".
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12948 Dátum: 14 jún 21, 21:09:25 »

Én is ki voltam közösítve ikszdé óó istenem azok a jó gimis évek mikor cukorfütyit nyalogattunk a folyosón vagy maszkban járkáltunk Nevet Hát igen értem néhol hogy miért ikszdé de jó muri volt.
Velem az a gond, hogy nem járok olyan helyre ahol találkozhatnék pasikkal ikszdé A neten meg... legutóbbi aki elkezdett nekem udvarolni az elején szép és jó volt.  Csak amikor már megpróbált irányítani, hétköznap 11kor még csörgött a telefonom miatta.... nem nem és nem. Nem szeretem ha egy pasi irányítani akar. >< (főleg olyan dolgokban hogy mit posztoljak fb-re és mit ne ikszdé ) Pedig szolnoki volt a srác Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12949 Dátum: 14 jún 21, 21:10:23 »

Miért "bepasizni"? Miért nem csak simán bepasizni.

Engem is furának tartottak/tartanak. Aztán mégis van barátom meg vannak barátaim.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #12950 Dátum: 14 jún 21, 21:12:38 »

Ha úgy nézem, akkor én is a neten találtam és nem miskolci. Röpke 200km van közöttünk és több, mint két éve tart. Szóval ez nem kifogás.

Nem értem mi bajod azzal, hogy amaiatt közösítenek ki, mert furának tartanak, ha saját bevallásod szerint is az vagy. Amúgy vállalj be egy necesebb kapcsolatot is, elvégre max. a magányt veszítheted.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #12951 Dátum: 14 jún 21, 21:14:20 »

Jó kérdés... magam sem tudom miért raktam idézőjelbe a szót.  ikszdé

Lilus, jól tetted hogy elhagytad, az ilyen az rossz ómen. Később akkor mit csinálna?
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #12952 Dátum: 14 jún 21, 21:15:41 »

Ráadásul a távolságot később le lehet küzdeni. Az én barátom is Békésről költözött fel Pestre, addig meg bizonyos időközönként utazgattunk egymáshoz.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12953 Dátum: 14 jún 21, 21:16:56 »

Aes milyen büszke lenne ránk most.
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12954 Dátum: 14 jún 21, 21:17:18 »

Én is pestre akarok menni de egyedül nem tudok Szomorú

Ayumi igen gondold el: összejövünk, aztán már azt is megmondaná mikor vegyek levegőt O.o na neeeee.... köszi nem kell ikszdé nem akarok szenvedni egy kapcsolatban sem többé. Izé José... Abból elég volt. Nincsenek nagy igényeim, ne igyon és kb ennyi ezen belül mindenkit elfogadok , no persze ha szeretni tudom Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12955 Dátum: 14 jún 21, 21:18:57 »

Engem is furának tartottak/tartanak. Aztán mégis van barátom meg vannak barátaim.

Inkább tartanak. Nyelvesít De amúgy dettó.
Mondjuk én gimiben arra jutottam, hogy inkább kinevetem magam mint sajnáltatom, és nem törődöm mások mit gondolnak, emiatt pedig úgy hiszem szertetettem némi közkedveltségre is.

Amúgy szerintem a távolság a hosszútávú párkapcsolat titka. Nevet

Lilus én úgy látom, hogy te kicsit rugalmatlan vagy.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 21:21:12 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12956 Dátum: 14 jún 21, 21:20:16 »

Gimiben megtanultam letojni mások véleményét. Tényleg leszartam mindenkit és úgy viselkedtem, ahogy nekem tetszett, szabad voltam és bár nem túl népszerű de boldog. Volt egy nagyon jó barátnőm (még mindig van ikszdé) és ennyi bőven elég volt.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #12957 Dátum: 14 jún 21, 21:29:27 »

Az nekem is volt. Katinak hívják és általánosból jött velem a szemere suliba és csak egymást ismertük ott. Aztánn hozzánk csapódott egy harmadik.
Meg későbbi suliban is volt egy de megszakadt vele a kapcsolat mivel bejárós volt. És a sógorom unokatesója is jó barátnőm.
Csak ennyi barátnőm volt. De a minőség számít nem a mennyiség.

Lilus, azért vigyázz az ilyen palikkal nem csak az a baj hogy ő mondaná meg mikor vegyél levegőt hanem bánthat és meggátolhat abban is hogy tovább lépj. Ilyenben (szerencsére) nem volt részem de sajnos az ilyesmi megtörténik az ilyen kétes alakokkal. xD

Én is letojtam mások véleményét.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #12958 Dátum: 14 jún 21, 21:34:59 »

Akkor viszont az a hatalmas különbség köztünk, hogy én a kapott tanácsokat legalább megfontolom, sokszor hallgatok is rájuk, sokszor én kérem ki mások véleményét, arról, hogy helyesen gondolok-e dolgokat.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #12959 Dátum: 14 jún 21, 21:38:00 »

Én a mások véleményét úgy értettem hogy pl az osztálytársaimét mert folyton "bántottak" és nem is tudtam hogy bízhatok e bennük.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 862 863 [864] 865 866 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins