Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12930 Dátum: 14 jún 21, 20:20:38 » |
|
Környezetemben élő pasikat nézve....IGEN. Sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12931 Dátum: 14 jún 21, 20:21:21 » |
|
Ne legyél te is depis! Nem szeretjük a depiseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12932 Dátum: 14 jún 21, 20:22:27 » |
|
Igyekszem kilábalni a pöcegödörből. De sajnos olyan lettem *depi off*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12933 Dátum: 14 jún 21, 20:22:38 » |
|
Egyébként igen, olyan. Kivéve ha elpapucsosodik de az meg a nők miatt van, oda kell már a tartás. Árpi bácsival ismét egyet értettünk. brotherhood of men hmm vagy inkább league of extraordinary gentlemen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12934 Dátum: 14 jún 21, 20:23:14 » |
|
A pasik mindig is perverzek lesznek, és csak az érdekli őket mi a vacsora (mind élelem mind perverz szempontból). A kaja és a szex meg a sör. Kénytelenek vagyunk így elfogadni őket és én el is fogadom/fogadnám ezt a tulajdonságukat, csak annyi kikötéssel hogy nem játszhatnak a "kiskirályt" velem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12935 Dátum: 14 jún 21, 20:26:06 » |
|
Én azt nagyon nem bírom ha egy pasi nyalis.... legyen már tartása no. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12936 Dátum: 14 jún 21, 20:26:38 » |
|
Egyébként igen, olyan. Kivéve ha elpapucsosodik de az meg a nők miatt van, oda kell már a tartás. Árpi bácsival ismét egyet értettünk. brotherhood of men hmm vagy inkább league of extraordinary gentlemen Hm, ha nem utálnád annyira, akkor lehetne League of Legends is. S, hogy lopjak egy kicsit Gdat szavajárásából: "Ez legendás volt." Legendásan szar, de akkor is az.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12937 Dátum: 14 jún 21, 20:28:15 » |
|
Ayumi látom megint csakis tapasztalatból beszélsz, mert olyan sok van, hogy a nagy számnak hála már megengedhetsz magadnak ily mértékű általánosítást.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12938 Dátum: 14 jún 21, 20:31:25 » |
|
Én tudok rendesen szakítani, sosem vesztem még össze senkivel.
Bár nálam a vis a tergo a mérhetetlen válogatás, de ma már úgy érzem, negatívan üt vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12939 Dátum: 14 jún 21, 20:35:12 » |
|
Saphira nagyon sok ember nem tud sajnos. Vagy nem is akar, mert magán kívül semmi nem érdekli és mennyivel egyszerűbb neten keresztül intézni nem igaz? Aztán kilépni pár órára és nem kapni a másik reakcióját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12940 Dátum: 14 jún 21, 20:35:41 » |
|
Igen, tapasztalatból és nem volt sok pasim, ebben a "tapasztalatban" benne van az is amit a közvetlen környezetemben látok és nem én vagyok az egyik fél. Mondom, ez nem baj hogy a hasuknál + egy kicsit lentebbről vezet a szívükhöz az út, a fentebb írt kikötésemmel ezt elfogadom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12941 Dátum: 14 jún 21, 20:41:25 » |
|
És így sem találod a neked tetazőt vagy az arra érdemest?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12942 Dátum: 14 jún 21, 20:53:09 » |
|
Mert nem is igazán keresem. Ez az igazság. Utálok kezdeményezni, mert félek az elutasítástól. Nekem csak akkor lesz pasim ha valaki olyan aki nekem is bejönne kikezd velem. Az a legnagyobb problémám hogy nem tudok úgy belekezdeni egy kapcsolatba hogy csak azért hogy legyen valakim. Nekem kell valami érzelemféle nem is pont szerelem hanem inkább ilyen vonzódás, az hogy valaki megfogjon benne valami "kisugárzása" vagy hogy mondjam. Hogy az ilyen ki/kik irányába alakul ki azt nem tudom meghatározni. Ahol dolgoztam legutóbb és ott is fogok mert biztatnak hogy lesz munka inkább romák vannak illetve egy volt aki akár tetszhetne is mert tetszett a kisugárzása de élettársa van... Szinte sehova se járok, neten meg "kifogom" a nem Miskolciakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12943 Dátum: 14 jún 21, 20:55:10 » |
|
Ayumi úgy senki se tud belekezdeni.
Volt egy ismerősöm, aki egy USA-beli lányba esett bele a neten. Most együtt élnek kint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12944 Dátum: 14 jún 21, 20:57:38 » |
|
Akkor tényleg mázlista vagyok, hogy sok jó fej pasit ismerek. Illetve itt a fórumon is nem egy lánynak van rendes fiúja.
Bírom mikor egyes nők felveszik ezt a férfigyűlölő, velük szembe kritikus magatartásmódot, de önkritikát már lusták gyakorolni.
Ugyan Rita vannak kivételek (mondjuk ott se a "legyen valakim" a feltétel, hanem az, hogy "szórakozzunk egyet" igaz ez esetben is megvan a fizikai vonzalom).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 21, 20:58:50 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|