Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12795 Dátum: 14 jún 20, 20:22:54 » |
|
Sajnos én járművek Natsu vagyok Bocs hogy ide írok - olvasni szoktam csak. - NE ÜLDÖZZETEK EL! De valaki értelmezné nekem?
|
|
|
Naplózva
|
A bábok nem tudják, hogy bábok.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #12796 Dátum: 14 jún 20, 20:24:44 » |
|
Kitöltötted már a tesztet? Minagi: Még nem töltötted ki a teszteket, mi? Kurohi-kun: Milyen tesztekről van szó? ... Ezt miért kell kitölteni? Gdat88: Hogy fórumtag maradhasson az ember. Sajnos fél évvel ezelőtt nagyon sok hülye ember lepte el a fórumot és azóta kötelező kitölteni egy ilyet. Minagi: A moderátorok azt mondták akkor, hogy ha valaki ezt nem tölti ki, 1 napon belül távozásra szólítanak föl. Syzygy: Beugrókérdések sikeres abszolválása után jöhet a vizsga! A vizsgabizottság 3 tagból álló testület, melynek legalább 1 tagja moderátor. ( kivéve Hiei mert az ő szakmaisága erősen megkérdőjelezhető a sérülése után ) A tételek: Lew és az 50-es karjának változásai a sérülése előtt és után Gdat és a maszkulin megvilágosodás folyamata Micsudi és a nők (mivel ez egy rövid tétel, itt lehetősége van Minagi hajáról is beszélnie) MrSaiyan coelhói magasságokban ( évszámokkal, vaktérképen ) Aes és a marxista történelemszemlélet a reptilián világuralmi törekvések tükrében B tételek: Minden ami Sherlock Bölcsészek vs Egyetemisták Ishida és Lew kapcsolata és levelezései a XIX. századtól kezdődően Saphira és a penis erectilis corpusai (akár latinul is) Az unalmas trió unalmas tétele Mind A, mind a B tételsorból 1-1 tételt kell húzni, kidolgozásra fordítandó idő nincs. Sikeres vizsga esetén jogosultságot nyer a duma topicban történő diskurzus folytatására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12797 Dátum: 14 jún 20, 20:26:22 » |
|
Ez annyira jó. Kár hogy ekkor nem voltam itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12798 Dátum: 14 jún 20, 20:28:01 » |
|
Rita azt tudom, de én pont a vonatozás élménye miatt akartam úgy menni.~ Repülés gondolatától is ráz a hideg. Amúgy én se tudom értelmezni. De ez a teszt meg még mindig "kegyetlen."
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12799 Dátum: 14 jún 20, 20:29:00 » |
|
Először engem is kirázott, aztán rájöttem, hogy csak a felszállás meg a lészállás ijesztő egy kicsit. A többi olyan, mint egy vonat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #12800 Dátum: 14 jún 20, 20:37:17 » |
|
Upsz......Hát ezt benéztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12801 Dátum: 14 jún 20, 21:16:14 » |
|
vastelorde!
Egy kicsivel kevesebb hszbe egy kicsivel több tartalmat sűríts bele kérlek, ha itt akarsz maradni.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12802 Dátum: 14 jún 20, 21:40:13 » |
|
Ej Rita, hát majd meglássuk, ha egyszer ki akarok jutni Helsinkibe más választásom úgyse lesz. Most meg segítek osztálytársamnak diákmunkát nézni, és ezt találtam: 28 éves budapesti, kedves, gáláns, ápolt, mások szerint jó kiállású üzletember vagyok. Elfoglaltságom miatt nem nincs időm egy komoly kapcsolat fenntartására, ezért egy fiatal lányt keresek, akit támogathatnék anyagilag egy kötetlen kapcsolat keretében. Számomra fontos a kölcsönös szimpátia, szeretném, ha jól éreznéd magad velem, és hosszabb távon is tudnálak támogatni. Korrekt, megbízható, és kedves férfinak tartanak, szeretek beszélgetni. Nincsenek extra elvárásaim, célom, hogy Te is jól érezd magad, és hogy anyagilag is jól járj. Képet természetesen küldök magamról. Ha felkeltettem érdeklődésed várom bemutatkozó leveledet. Csábító munka. Ha működne a f*szbuk még el is küldeném neki... hátha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 20, 21:41:07 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12803 Dátum: 14 jún 20, 21:47:05 » |
|
Magyarországon ez nem illegális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12804 Dátum: 14 jún 20, 21:52:37 » |
|
Ez nem, érdekes tanulmányt lehetne írni a felsőoktatás szerepe a prostítucióban avagy kefélj a tandíjadért címmel
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12805 Dátum: 14 jún 20, 21:55:38 » |
|
Nem tudom, mindenesetre érdekes. Nem nagyon ellenőrizhetik ha mégis fent van, vagy tényleg nem illegális. Biztos van is olyan aki seperc alatt kap az ilyen ajánlaton akárhogy néz ki az illető. Szandival is pont ezt tárgyaljuk ki, hogy azért ez milyen wtf dolog már... Micsudi, köszönjük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 20, 21:56:36 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12806 Dátum: 14 jún 20, 21:58:11 » |
|
Hol van ilyenkor Apu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12807 Dátum: 14 jún 20, 22:00:06 » |
|
Bármikor Vera különben nem tőlem jött az ötlet anno olvastam erről egy cikket. Na m1.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12808 Dátum: 14 jún 20, 22:03:39 » |
|
Pölö nekem az is fura, hogy Ayumi blogja arról szól, mennyire meg akar halni, de valahogy senkit nem érdekel a téma...
Nem akartam írni, de ezt elolvastam és egyszerûen kell. Niki, nagyon aranyos,hogy próbálod védeni, de 1. Pl én próbáltam ezügyben beszèlni privátban Ayumival, lehet mások is akikrôl nem tudsz. 2. Beszéljünk minden egyes nap arról hogy Ayumi depis? Nem kell, rohadt sokszor beszéltünk vele errôl és kedvesen! Volt hogy a tesója is írt. Ennyi, nen a mi dolgunk rohadtul nem hogy ô meg akarja ôlni magât. Nagyon szomorú hogy ilyen gyenge de orâkon át gyôzködtük s beszèltünk vele kedvesen. Ô viszont baszik váltiztatni az életén. Nem nekünk kell megmentenünk. Bocsi a hibákért, mobilról írok kezelhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12809 Dátum: 14 jún 20, 22:06:43 » |
|
Semmi baj Mini mi így is szeretünk. (De amúgy amit leírtál abban meg egyetértek.)Rita, hátha egyszer majd észreveszi és kiokosít minket ez ügyben, mert amúgy ez engem is érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|