Ayumichan
|
|
« Válasz #12180 Dátum: 14 jún 12, 23:13:43 » |
|
Ki az az Akami? AyaseAkami: nagyon szerette Hakut (mármint a narutos karakter hakut nem a felhasználót) valakivel összeveszett, csinált egy másik reget Lilith néven és elkezdett beszélgetni magával, majd kibannolták.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12181 Dátum: 14 jún 12, 23:14:31 » |
|
Nem rémlik. De volt még valaki sokkal régebben, aki saját magával beszélgetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12182 Dátum: 14 jún 12, 23:14:48 » |
|
Volt valami Chilliboy vagy hasonló nevezetű csodálatos humorral rendelkező személy, akinek Naruto volt a profilképe. Ő se volt hosszú életű Chilis fiú légyszíves ne írj ide többet ... Vagy ha igen, olvass vissza legalább 1-2 oldalt, hogy tudd, hogy már rég nem erre szolgál a topic... istenem... Csak nem ő az? Nem ő írta anno azt a fergeteges Narutos viccet a topicba? edit: Én jóba voltam Éjféllel Még Faceookon is beszélgettünk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 23:15:41 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12183 Dátum: 14 jún 12, 23:15:28 » |
|
Most hogy így mondod, már erre emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12184 Dátum: 14 jún 12, 23:15:43 » |
|
Ó, akkor már én is tudom, ki az az Akami. Masashi is vehető elüldözöttnek azt hiszem, bár ki tudja, lehet még visszatér. Újra. +hogojo? Bár ő nem saját akaratából ment el. Igen Lew, ő volt az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12185 Dátum: 14 jún 12, 23:16:03 » |
|
Szegény Loah is hogy ki lett tiltva...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12186 Dátum: 14 jún 12, 23:16:47 » |
|
Szerintem Masashi olyan helyre került, hol még nem találták fel a zinternetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12187 Dátum: 14 jún 12, 23:17:10 » |
|
Szegény Loah is hogy ki lett tiltva...
Ja. Egy időben gondoltam is rá, hogy kiteszem aláírásnak a screenshotot amiben kibannolták, de aztán végül elvetettem. Ishida is hogy el van veszve
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 23:18:15 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12189 Dátum: 14 jún 12, 23:18:52 » |
|
És mennyire jó is, hogy nincs itt Ishida.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12190 Dátum: 14 jún 12, 23:19:27 » |
|
Loah miben lelte végzetét? Régebben ezt a facebook oldalt én is megtaláltam, de el is felejtettem. Borzasztó dolgokat láttam ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #12191 Dátum: 14 jún 12, 23:20:14 » |
|
Te még besorolás alatt vagy mert régi tag vagy, de nem kockáztatom, hogy beraklak a listába és két hónap múlva eltűnsz. Mikor eltűntem is csak azért mert száműztek
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12192 Dátum: 14 jún 12, 23:22:48 » |
|
Loah miben lelte végzetét? Paraszt volt és nagy volt a pofája, ha jól rémlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12193 Dátum: 14 jún 12, 23:23:14 » |
|
Azt én sem értem Loah miért lett kicsapva vagyis de mert kritizálta Hieit közvetett módon, de azt nem értem hogy miért akarták egy hónapra eltávolítani eredetileg. szerk, így már világos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 23:23:46 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12194 Dátum: 14 jún 12, 23:23:47 » |
|
Oh Saphi nemrég pont újra megakartam látogatni eme csodás oldalt, de sajnos azt kellett konstatálnom, hogy elfelejtettem a nevet amivel hozzá tudok férni, de most feldobtad a napom.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|