MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11850 Dátum: 14 jún 10, 20:31:25 » |
|
Az talán enyhítene valamennyit ezen a kellemetlen szituáción... talán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11851 Dátum: 14 jún 10, 20:31:48 » |
|
És Lew hsz-eit komolyan mindenki érdekesebbnek és értelmesebbnek gondolja mint Ayumiét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11852 Dátum: 14 jún 10, 20:33:01 » |
|
Még gman-éinél is érdekesebbnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11853 Dátum: 14 jún 10, 20:33:19 » |
|
Mini kókuszgolyóval
Inkább azt követeled tôlem, mint hogy ezt akarom csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11854 Dátum: 14 jún 10, 20:33:37 » |
|
Köszönöm heo, Morita, Lew, Coelho, hogy válaszoltatok nekem, aranyosak vagytok.
Sajnos az a baj, hogy ez az evés dolog, mint nálam kb. minden, erősen össze van keveredve a pszichológiával. Szóval néha simán megeszek egy "férfias vacsorát" (ha nem is pont azt, amire Lew gondolt), de máskor meg egyszerűen képtelen vagyok rá, nem megy le semmi kaja. Meg ugye az egész napirendem egy katasztrófa, nagyon nem kompatibilis a rendszeres étkezéssel. Szóval reggel lekényszerítek valamit, aztán két szendviccsel kihúzom valahogy délután 5-ig, mert akkor szoktam ebédelni. (Akkor érek haza). De utána meg nemsokára vacsorázni is kell, hogy legalább papíron meg legyen a 3 étkezés, de akkorra meg gyakran nincs is étvágyam. Vagy néha meg csak későn éhezek meg, amikor amúgy már aludni mennék. Ha meg nem megyek el normális időben aludni (legalábbis a legtöbbször), akkor meg csak még idegbetegebb leszek. Na, mindegy bonyolult ez, meg nem is akarom untatni vele a többieket, de azért nektek köszi, hogy írtatok, remélem sikerül valami megoldást kieszelnem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11855 Dátum: 14 jún 10, 20:34:27 » |
|
Azt senki nem mondta, hogy értelmesebb. Bár szoros a verseny, de azért hatezerszer leírni, hogy 'emós vagyok, összetört a szívem' sem valami értelmes. Aes, fura, hogy nem kérdezte meg senki, de mennyit eszel? Számszerűsítve!!! --- Oh, erre leírtad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11856 Dátum: 14 jún 10, 20:37:21 » |
|
Igyál sok sört, könnyen hízik tőle az ember. Főleg a mája. "Sose halgass Xenire" - Mindenki
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11857 Dátum: 14 jún 10, 20:39:24 » |
|
És Lew hsz-eit komolyan mindenki érdekesebbnek és értelmesebbnek gondolja mint Ayumiét? Az emberek, szeretik nézni ahogy mások eszik és iszik =D Ez köztudott tény Még gman-éinél is érdekesebbnek.
Erre miért nem tudok büszke lenni? Azt senki nem mondta, hogy értelmesebb. Bár szoros a verseny, de azért hatezerszer leírni, hogy 'emós vagyok, összetört a szívem' sem valami értelmes.
Köszönöm =D Syzy miért van az hogy a hozzászólásod többen like-olták Facebookon mint, magát a postot? =(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 20:42:03 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11858 Dátum: 14 jún 10, 20:52:38 » |
|
Vajon kapok választ? Szétmarcangol a bűntudat, hogy egész nap kockultam és 3 tételt tanultam meg a 124-ből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11859 Dátum: 14 jún 10, 20:56:09 » |
|
Ayumi kommentjei az érdekesebbek számodra vagy a tételek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11860 Dátum: 14 jún 10, 20:58:37 » |
|
Aes: nutella, kanál Tökéletes módszer. Meg az ilyen sportital cuccok is nagyon hízlalnak asszem. De egyébként hány cm/kg vagy? Csak hogy lássuk mennyire veszélyes a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11861 Dátum: 14 jún 10, 20:59:42 » |
|
Hát, ez egy jó kérdés, de mivel már 1 órája azt a mondatot olvasgatom, hogy 'a glutation koenzimként funkcionálhat a maleylacetoacetát izomeráz által katalizált cisz-transz izomerizációban', így valószínűleg Ayumi hozzászólásai érdekfeszítőbbek jelenleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11862 Dátum: 14 jún 10, 21:00:46 » |
|
Ayumi kommentjei az érdekesebbek számodra vagy a tételek?
Ayumi kommentjei és a tételek együtt fele olyan érdekesek sincsenek, mint az én kommentjeim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11863 Dátum: 14 jún 10, 21:04:21 » |
|
De egyébként hány cm/kg vagy? Csak hogy lássuk mennyire veszélyes a dolog.
Ezt inkább le se írom, mert tiszta szégyen. Am nagyjából ezt eszem: reggel egy fél szelet kenyér (általában nutella, de most akarok venni majd házi mézet xD), a két szendvics napközben az rendben van, mert bányászszendvics szokott lenni általában, szóval elég nagy, arra jó, hogy kibírjam 5ig. Az ebéd az valami konzerv vagy egy csomag virsli, más nem nagyon szokott lenni. Vacsorára meg egy vagy két szelet kenyér, kenős sajttal általában, meg hozzá kolbász, szalámi, vagy sajt. Ez annyira nem tűnne elsőre rossznak, csak úgy tűnik mégse elég. xD Meg nagyon szar, hogy néha nem bírok enni, ezt is alig tudom lenyomni, máskor meg éhesnek érzem magam, de akkor se mindig bírok többet enni, stb. ----- Nekem ezeknek a tételből vett szövegeknek az elolvasásától is megfájdul a fejem, tanulni érdekes lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 21:05:14 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11864 Dátum: 14 jún 10, 21:05:29 » |
|
Aes: nutella, kanál Tökéletes módszer. Meg az ilyen sportital cuccok is nagyon hízlalnak asszem. De egyébként hány cm/kg vagy? Csak hogy lássuk mennyire veszélyes a dolog. és Igyál sok sört, könnyen hízik tőle az ember. Főleg a mája. "Sose halgass Xenire" - Mindenki Csak, mert ma cuki állatos nap van. Nekem Saphi tételeiből kiemelt részekkel nincs bajom, a saját tétel listámra való ránézéstől viszont felkavarodik a gyomrom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 21:07:07 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|