Ayumichan
|
|
« Válasz #11820 Dátum: 14 jún 10, 18:25:20 » |
|
Ne hallgass rá, ne hallgass senkire aki a neten oltogat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11821 Dátum: 14 jún 10, 18:25:47 » |
|
Következő életemben sorozatgyilkos leszek. Akkor már inkább bérgyilkos, legalább pénzt is kapnál érte. Jut eszembe, milyen jó áron dolgoznak a bérgyilkosok manapság, öt millióért már megölethetsz egy embert. Mondjuk én is gondolkodtam rajta, felteszek egy hirdetést netre, hogy bérgyilkos vagyok, az ár ötmillió forint, ennek a fele előlegben. Már a fele sem rossz pénz, a munkát meg nem végzem el és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11822 Dátum: 14 jún 10, 18:28:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11823 Dátum: 14 jún 10, 18:29:42 » |
|
Syzy ráébresztett hogy egy semmire kellő féreg vagyok Megyek és elásom magam Remélem az ásót is loptad hozzá. Saphi a felemás szemu kutyusról mesélj még! Meg a pontos nevét is kérem! Imádom az ilyeneket, kicsit hasonlít az ausztrál juhászra.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11824 Dátum: 14 jún 10, 18:30:07 » |
|
Ne hagyd magad bántani. Akkor már inkább bérgyilkos, legalább pénzt is kapnál érte. Ebben van valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11825 Dátum: 14 jún 10, 18:32:49 » |
|
Saphi a felemás szemu kutyusról mesélj még! Meg a pontos nevét is kérem! Imádom az ilyeneket, kicsit hasonlít az ausztrál juhászra.
Mondtam, hoyg tetszeni fog neki. Amúgy cifra mudi-t írt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11826 Dátum: 14 jún 10, 18:33:43 » |
|
Ne hallgass rá, ne hallgass senkire aki a neten oltogat. Pedig néha nem árt, hogy felrázzák kicsit az embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11827 Dátum: 14 jún 10, 18:34:03 » |
|
De ő élőben is mindig bánt engem T_T
Külön kiemelendő kezdető mondatokból remélem lejött hogy nem gondoltam komolyan. ( de ) Élőben ? Nem is láttalak már egy jó ideje. De a kőbányai azért még áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #11828 Dátum: 14 jún 10, 18:35:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11829 Dátum: 14 jún 10, 18:35:37 » |
|
Élőben engem csak Arysha oltogat, nekem az pont elég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11830 Dátum: 14 jún 10, 18:37:03 » |
|
Persze hogy lopom hozzá az ásót is. Még a végén azt fogjátok hinni hogy becsületesen dolgozni szoktam dolgokért Hát hogy ne állna még a kőbányai. Ilyen apróságok mint hogy a lelkembe tiporsz nem állítanak meg abban hogy meghívjalak egy jó sörre.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11831 Dátum: 14 jún 10, 18:37:25 » |
|
Nem meglepő, a testvéred. Mi is szoktuk egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11832 Dátum: 14 jún 10, 18:41:01 » |
|
Főleg az idősebb testvérek a fiatalt, és főleg akkor ha 12 év a korkülönbség. (anyáskodás). Azt már látom hogy nem csak bűnöző de bűn ronda is. (kurta bajusz brrr).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11833 Dátum: 14 jún 10, 19:07:34 » |
|
A zseni részt nem tudom honnan vetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11834 Dátum: 14 jún 10, 19:19:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 19:21:02 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|