gman
|
|
« Válasz #11805 Dátum: 14 jún 10, 17:42:22 » |
|
Modern cirkus maxmusok alapítását javaslom, ahol a súlyos bűnöket elkövetők életükkel és vérükkel szórakoztatják a nagyérdeműt! Ildikóm is egyetért, neki is megmutattam ezt a pengés képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11806 Dátum: 14 jún 10, 17:45:09 » |
|
Ez jó lenne, de csak úgy, hogyha választhatnák a börtön helyett. Így megfér a felvilágosult világunkkal is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11807 Dátum: 14 jún 10, 17:45:26 » |
|
Egy jó nagy aréna, ahol a gazfickókra engedni pár kanos hímgorillát hogy análisan gondoskodjanak róla.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11808 Dátum: 14 jún 10, 17:45:44 » |
|
Hát igen a gyenge kar is olyan dolog amin nem lehet változtatni. Nyilván....
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11809 Dátum: 14 jún 10, 17:46:47 » |
|
Következő életemben minden más lesz.
Egyébként lehet változtatni azon is, meg lehet erősíteni de nem annyira hogy gazfickókat csapkodjak vele sikeresen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 17:50:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11810 Dátum: 14 jún 10, 17:52:14 » |
|
Nem is arra akartam utalni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11811 Dátum: 14 jún 10, 17:54:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11812 Dátum: 14 jún 10, 18:00:02 » |
|
Kapzsi vagy. Ráadásul az ilyen gondolkodásmód miatt tartunk ott ahol. Meg is érdemli az emberiség és az a társadalom, amelyben így gondolkodnak mint te.
Külön kiemelendő az azért tartunk ott ahol szerkezet, és a társadalomra mutogatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11813 Dátum: 14 jún 10, 18:07:15 » |
|
A "rohanó világunk" és a "régen minden jobb volt" klisék kimaradtak, így sajnos nem tudok max. pontot adni a kommentedre, csak egy erős közepest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11814 Dátum: 14 jún 10, 18:09:51 » |
|
Hogy mersz kapzsinak nevezni? :o Csak azt tettem amit mindenki más tett volna >.< De azé még szeri van
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11815 Dátum: 14 jún 10, 18:11:39 » |
|
Akinek erről a történetről nem a Terminátor 2 jutott eszébe, az nem férfi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11816 Dátum: 14 jún 10, 18:13:23 » |
|
Csak azt tettem amit mindenki más tett volna >.<
Amszterdamban a kinti javító munkákat az utcán úgy végezték hogy kint hagyták a szerszámokat és az alapanyagokat, max letakarták az eső miatt, és ugyan ott volt másnap reggel is ahol hagyták. Bezzeg Magyarországon már rég ellopták volna a szerszámokat, te is ezt tennéd mert mindenki más ezt teszi? Külön kiemelendő a Magyarországon mindenki lop, és nyugaton minden jobb keretdiszpozíció. Hogy Coelhot is megnyugtassam, régen minden jobb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11817 Dátum: 14 jún 10, 18:16:38 » |
|
Akinek erről a történetről nem a Terminátor 2 jutott eszébe, az nem férfi. Nekem nem jutott eszembe róla a terminátor2, de én ha akarnék se lehetnék férfi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11818 Dátum: 14 jún 10, 18:18:44 » |
|
Nyugaton nem pénz megvenni, mindazt, amit itt a tisztes ember is ellop, ha látszólag nem lesz következménye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11819 Dátum: 14 jún 10, 18:24:26 » |
|
Syzy ráébresztett hogy egy semmire kellő féreg vagyok Megyek és elásom magam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|