xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11640 Dátum: 14 jún 09, 18:03:27 » |
|
Én Batman lennék hiszen tudjátok hogy szól a mondás: Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman, akkor legyél Batman :o
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11641 Dátum: 14 jún 09, 18:03:56 » |
|
Ayumi, kénytelen vagyok elhanyagolni a családomat, mert félek, hogy megelőzöl. Hogy tudsz te így élni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11642 Dátum: 14 jún 09, 18:05:41 » |
|
Könnyen. megtanultam az itt töltött évek alatt, én már egy virtuális lény vagyok. És elhanyagolod a családodat? Szégyeld magad. Nekem nincs mit elhanyagolni úgyogy én büntetlenül farmolhatok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 09, 18:07:11 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11643 Dátum: 14 jún 09, 18:14:13 » |
|
És csodálkozol, hogy mora ki akarja irtani a nőket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11644 Dátum: 14 jún 09, 18:15:28 » |
|
Kivéve engem. Engem nem akar kiirtani fél a boszi erőmtől, engem nem fenyeget ez a veszély.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 09, 18:17:14 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11645 Dátum: 14 jún 09, 18:22:25 » |
|
Az ilyen "vitákkal" pedig farmolhattok tovább egymás ellen. -Boszik se verhetetlenek. Tanítsd meg Vilikét is ide írni,sokat nem ronthatna. Olvasni nem kell. Nálam egyszerű: A név kötelez!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11646 Dátum: 14 jún 09, 18:27:32 » |
|
Én a virtuális világban egy kihívó öltözetű kékhajú bombanő lennék és mindenki rajtam legeltetné a szemét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11647 Dátum: 14 jún 09, 18:35:11 » |
|
Hogy én mi lennék? Morgiana biztos nem, mégha ő az avám (tényleg, kéne egy új alá). Szerintem az egyik ötletemet használnám, csak magamhoz igazítva a külsőt. Most legalább 2-3 olyan is feljön, ami szívesen lennék. Kék Orihime, csak nem olyan idegesítő változatban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 09, 18:37:51 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11648 Dátum: 14 jún 09, 18:42:16 » |
|
Inkább kék Misa. Tényleg, lehet hogy halállistám lenne és gyilkolnék és akkor senki sem "irthatna ki" mert erősebb lennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11649 Dátum: 14 jún 09, 18:45:08 » |
|
Nana, azért csak ne változz át Kirává!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11650 Dátum: 14 jún 09, 18:46:00 » |
|
Amúgy ilyenkor mit éreztek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11651 Dátum: 14 jún 09, 18:46:55 » |
|
Nem sokat érnél a halállistával, mert nem tudod az igazi neveket. Viszont hogyha megszereznéd a halálisten szemét is... nah úgy már van haszna :o
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11652 Dátum: 14 jún 09, 18:46:59 » |
|
Ayumi az aláírásodról akaratlanul az Alien jutott eszemb, ahogy kibújik valaki hasából.. A szív törött része, olyan mint a kis fogak, az a lilás csík meg a nyelve. (Asszem az Alien az... vagy ami az Alien filmekben van.)
>>Szerintetek, ha valakinek több személyisége van, akkor az megölhető a Halál listával?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 09, 18:48:18 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11653 Dátum: 14 jún 09, 18:48:25 » |
|
Jól mondod. Élien. Azért hívják így, mert a földön nem él ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11654 Dátum: 14 jún 09, 18:53:13 » |
|
Alien az alámon? Így is lehet értelmezni a dolgokat. Masashi most büszke lenne rád Nem változok Kirává, (bár a macskámat így hívják) csak azt nyírnám ki aki veszélyt jelent (meg akarna verni/ölni/erőszakolni/szabadítani a személyi szabadságomtól a virtuális valóságon belül) és csak a virtuális világba ahova usernév kéne, hogy felébrednének e? Ki tudja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 09, 18:54:53 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|