heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11535 Dátum: 14 jún 08, 22:14:45 » |
|
Neked például hogy ment?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #11536 Dátum: 14 jún 08, 22:16:57 » |
|
Én leírtam és ettől elborzadtam.  De majd neked kimondom, majd még ma este. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11537 Dátum: 14 jún 08, 22:17:24 » |
|
Például? Van egy macskám nem szeretem a pörköltet, emós zenét hallgatok, szeretem a DW-t.  Ez is info.  Zita, én próbálom, és néha sikerül is de valamikor nehéz "kapaszkodni" valamibe és zuhanok.  Emós zenét lehet hanyagolni kéne. Már az is eléggé letörheti az embert. Tudom jól, de nincs valami olyan, ami mindig felvidít, akármi is legyen. Engem kifejezetten boldoggá tesz, ha azzal, amit teszek hasznos vagyok és az, hogy egyretöbb dolgot találok ki. A deviantart csoporttal imádok foglalkozni és már elég sokan vagyunk benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11538 Dátum: 14 jún 08, 22:19:17 » |
|
Na, most éppen nincs rossz kedvem, elő akar bújni belőlem a kisördög.  pedig az emós zene övid távon segít. Mármint pillanatnyilag javulok tőle. Hosszú távon nem tudom mit csinál. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 22:22:07 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #11539 Dátum: 14 jún 08, 22:24:22 » |
|
Na, most éppen nincs rossz kedvem, elő akar bújni belőlem a kisördög.  pedig az emós zene övid távon segít. Mármint pillanatnyilag javulok tőle. Hosszú távon nem tudom mit csinál.  Én nem tudom. Persze, mikor szomorú vagyok, nem vidám zenét hallgatok, de azért kerülöm, hacsak nem ahhoz kell, hogy kidolgozzak egy nem éppen boldog jelenetet egy történetemhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11540 Dátum: 14 jún 08, 22:27:36 » |
|
Én ha szomorú vagyok sírok és kibeszélem a problémáim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #11541 Dátum: 14 jún 08, 22:29:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 22:30:42 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #11542 Dátum: 14 jún 08, 22:33:23 » |
|
A nővéremmel megszerettük volna csinálni, hogy hátul a ház falára mohát teszünk és elvileg eléldegélt volna, csak a fal nem volt baráti.  Az ötlet ilyen moha graffitikből jött. http://m.cdn.blog.hu/zo/zoldfal/image/mohagraffiti/mossgraffiti_5.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #11543 Dátum: 14 jún 08, 22:38:38 » |
|
Nekem sikerült a fal/kő mohásítás, bár azt eredetileg az akváriummohásításból szerzett tapasztalatok alapján csináltam.  Ami vicces, mert az egyik szárazföldi, a másik vízi volt. Ti hogy csináltátok, Minagi? Vannak fent youtubon jó videók. Bár mohafajtól is függ, nálam a szőrmohák akarnak mindig meghalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #11544 Dátum: 14 jún 08, 22:42:21 » |
|
Ezek nekem is nagyon bejönnek, de anyum megetetné velem a mohát, ha ilyet csinálnék a házfallal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #11545 Dátum: 14 jún 08, 22:45:37 » |
|
Nagyon függ mohától sajnos, lehet ezért sem működött olyan jól, már nem is tudom milyen mohát szedtünk az erdőben, de mindenhonnan vadásztunk egy csomót, nagyon szeretem amúgy. A nővérem ezt a "receptet" találta és ez alapján próbáltuk ki, viszont nem adjuk fel, jövőre is szeretném kipróbálni, mert gyönyörű lenne. http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/eb/3b/99/eb3b99d897f745a302e0fd640d0b689e.jpgValaki tej (nem tudom hoyg fordítsam -író) helyett sört ajánlott, de azt is kipróbáltuk, az fura volt, hamar meghalt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 22:49:22 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11546 Dátum: 14 jún 08, 22:51:57 » |
|
Akkor alapítsuk meg a mohaimádók és kövi rózsa nevelők klubját, mert akarok még ilyen képeket látni. *_*
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #11547 Dátum: 14 jún 08, 22:59:47 » |
|
Közben a vaddisznók beakarnak jutni a kertbe, de a kerítésünket megjavítattuk, így nem tudnak, muhaha. Támogatom ezt a klubot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #11548 Dátum: 14 jún 08, 23:29:12 » |
|
Tök jó ilyenkor témát indítani. Egyrészt marha kevesen reagálnak, másrészt nincs itt gman, hogy farmoljon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #11549 Dátum: 14 jún 08, 23:32:00 » |
|
Plusz nem értek a mohákhoz (bár ahogy látom szép dolgokat lehet belőle alkotni), így én se tudok sokat hozzáfűzni. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|