Ayumichan
|
|
« Válasz #11475 Dátum: 14 jún 08, 19:34:46 » |
|
Miért? Talán rólad kéne beszélni gman?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11476 Dátum: 14 jún 08, 19:35:01 » |
|
Mondjuk tényleg nem vettem figyelembe a földrajzi adottságokat, ez meg is látszik a szabolcsi vér az embereken itt a Hajdúságban, sajnos rengeteg szabolcsi van erre fele, és hát nem véletlen hogy Mordornak hívják azt a részét az országnak, kemény kulturális deficittel érkeznek onnan az emberek, de akkor borsod sem különb annyira. heo pont nem precedens elven működik a bíróság, bár inkább közvetett precedens van hiszen mondjuk a Kúria jogegységi határozatai kötelezőek az alsóbb bíróságokra, illetve Eu bíróságok ítéleteivel sem mennek szembe a tagállami bíróságok. Mondjuk az epic fail volt amikor a Sherlockban, német bíróságon esküdt szék volt guilty-not guilty-vel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11477 Dátum: 14 jún 08, 19:35:28 » |
|
Ayumi, ne ess bele a csapdába. It's a trap!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11478 Dátum: 14 jún 08, 19:36:36 » |
|
Rétságot még így is kevesebbet dicsértem, mint amennyit érdemel. Több mint 10 évig az első dolog amit meglátott az ember amikor bement Rétságra, az egy hatalmas festékbolt volt, ami nem volt lefestve és látszott a korábbi Budapest Bank felirat rajta. Minden olyan kis bugyuta és aranyos volt ott. De hihetetlenül szeretetteljes. Oh, Rétsáág.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 19:40:34 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11479 Dátum: 14 jún 08, 19:37:29 » |
|
Kikérem magamnak nekem élnek rokonaim borsodban és rendes tisztességes emberek! Az más kérdés hogy a a környéken csak az utóbbi 2 hónapban az összes házat kirabolták volt amit kétszer is... és ez a probléma azóta áll fenn hogy az önkormányzat nagy mennyiségű orkot szabadított el a környező területeken
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11480 Dátum: 14 jún 08, 19:38:00 » |
|
Miért? Talán rólad kéne beszélni gman?
Igen, szeretem, ha rólam beszéltek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11481 Dátum: 14 jún 08, 19:40:53 » |
|
Azt mondod ne etessem gmant? Saphira nem azt mondta hogy minden borsodi egy agresszív bennszülött. Miért? Talán rólad kéne beszélni gman?
Igen, szeretem, ha rólam beszéltek. Féltékeny vagy Morausére hogy ő (volt(?)) a téma és nem te?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 08, 19:41:34 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11482 Dátum: 14 jún 08, 19:41:58 » |
|
Vagy simán egy agresszív borsodi bennszülött.
Miért, az milyen? Írnom kell még valamit, bár haszna nincsen, de ez van.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11483 Dátum: 14 jún 08, 19:42:53 » |
|
Igen, féltékeny vagyok rá, mert ő a téma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11484 Dátum: 14 jún 08, 19:44:56 » |
|
Ebben is van valami Ayumi és most így belegondolva ellenpéldát is tudok hozni bár az az ember elég érdekes egy egyed. Én elég sokat szórakoztam azon hogy milyen együgyűek tudnak néha lenni emberek... egyik kedvenc sztorim amikor elhitettük vele hogyha beteszi az ásványvizet a hungarocell közé akkor lehűl és másnap még örült és mesélte hogy utánanézett a neten és tényleg :o
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11485 Dátum: 14 jún 08, 19:45:22 » |
|
Vannak kivételes borsodiak, akik nem agresszívak. Lement a nap és megint nem akar működni az egerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11486 Dátum: 14 jún 08, 19:48:55 » |
|
Biztosan fél a sötétben, elvégre mégsem egy bőregérről van szó.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11487 Dátum: 14 jún 08, 19:50:10 » |
|
heo olyan vicces. Már Minagira is irigy vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11488 Dátum: 14 jún 08, 19:50:54 » |
|
Tényleg kb 5 oldal óta morause a téma? Nem több ez annál, mint amit megérdemel? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11489 Dátum: 14 jún 08, 19:51:20 » |
|
Kösz a bókot, sajnos nem viszonozhatom, remélem megérted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|