Aes Sedai
|
|
« Válasz #11355 Dátum: 14 jún 07, 15:46:55 » |
|
Saphi ellenezte a macskás témákat, nem én. Ne keverjetek mindig minket. Én 2es voltam bioszból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11356 Dátum: 14 jún 07, 15:53:03 » |
|
Néha neked is tököd ki volt a tèmától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11357 Dátum: 14 jún 07, 15:55:21 » |
|
Mekkora flame war-t, és f@szméregetést indítanék el azzal, ha azt mondanám, hogy hogy a fenébe lehet valaki kettes bioszból? De nem, nem teszem, hiszen Lew is még mindig bent van az egyetemen, szóval nem a jegy/pontszám számít. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11358 Dátum: 14 jún 07, 16:01:35 » |
|
Én szerettem a bioszt, a barátnôm akit felmentettek matekból, érettségin matek helyett a bioszt választotta. Átment, de matekból is sikerült volna neki talán ennyi pontszámmal. Syzygy, peace and love!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 16:02:47 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11359 Dátum: 14 jún 07, 16:02:49 » |
|
Hát na nem mindenkinek lehetett olyan biosztanára, hogy még egyes emelt bioszosok is beültek pluszba közép bioszra is, hogy "plusz tudást szerezzenek".
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11360 Dátum: 14 jún 07, 16:04:16 » |
|
Én mindenből ötös voltam gimiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11361 Dátum: 14 jún 07, 16:05:47 » |
|
Az én biosztanárom olyan volt, mint aki valami tudatmódosító hatása alatt áll. És mivel csak 1 évig volt bioszom kilencedikben, furcsa volt az az egy év, de élveztük. (Kivéve amikor 2 lány összeverekedett az órán nála. Az annyira már nem volt poénos.) És miért adják le 983642659szer a Sissit a tv-ben és miért nézem meg mindig? Nem értem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 16:07:35 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11362 Dátum: 14 jún 07, 16:06:25 » |
|
Tudjuk-tudjuk, még kínos kis emlékérmet is kaptál. Ügyürü-bügyürü!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11363 Dátum: 14 jún 07, 16:09:45 » |
|
Hogy fázhat meg úgy az ember, hogy csak az egyik oldalt fáj a mandulája, az orrlyuka és halántéka? A Sissi jó, de Verám akár eljöhetsz belem főzdefesztre és utána itt alhatsz, ma barátom magamra hagyott és én ma is kiakarok menni, még egy bulit is lemondtam e-miatt (meg mert nyuszi voltam kicsit elmenni).
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11364 Dátum: 14 jún 07, 16:14:39 » |
|
Miért voltál nyuszi elmenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11365 Dátum: 14 jún 07, 16:14:58 » |
|
Hm Noé ez egy jó ötlet. Van belépő vagy valami? Írjál face-n és megbeszéljük. :3 Úgyse sikerült telefont vennem, meg kellett rendelni és szerdán kapom meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 16:17:24 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11366 Dátum: 14 jún 07, 16:19:00 » |
|
Hogy lehet napokat kibírni telefon nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11367 Dátum: 14 jún 07, 16:23:09 » |
|
Mini: Mert a lányok akikkel jó lett volna menni nem mentek, és nem biztos, de úgy tűnt én lettem volna az egyetlen lány, meg akkor még úgy barátom nem utazik el sunyi módon a haverjaival így kijön velem ma, délután meg tudok tanulni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11368 Dátum: 14 jún 07, 16:28:58 » |
|
gman, van telefonom csak kezdi felmondani 3 év kapcsolat után a szolgálatot, mondjuk nem is baj mert rossz emkékeim fűződnek hozzá. Sebaj Noé, majd este jól elszórakozunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11369 Dátum: 14 jún 07, 16:29:44 » |
|
Aes te mitóa voltál kettes bioszból? Emlékeztem szerint 4-5-ös voltál. Én voltam kettes, amikor biokémiát is vettünk 11.-ben. Csigákat imádom, olyan aranyosak. Mindig mentem is őket. Ha az úton vannak bedobom a bokorba őket. :3 A pókokat viszont gyűlölöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|