Elkezdtem megint nézni a trónok harcát, de nem nagyon tudom értékelni a sorozatot. Dany az agyamra megy, ahogy pattog, mintha iszonyat menő lenne, Robb lópofájú barátnője hihetetlenül idegesít, nem beszélve Ygretteről, aki egy barbár kis ribanc.
Még szerencse, hogy a fent felsoroltak 2/3-a halott, 1/3-a nem is szerepelt a könyvben, a maradék meg ott nem idegesített ennyire.
---
Úristen, Robbékat nyírják már ki, atyaég, nagyon idegesít ez a nő.
Tehetségtelen cigány, mint a nagyapja.
---
Ahh, megérkezett Sansa is az idegesítő nyögdécselésével meg világfájdalmával.
---
- How many slaves are there in Yunkai?
- 200.000, if not more.
- Then we have 200.000 reasons to take that city.
Falna fel a sárkányod, idióta. Dany majdnem olyan, mint az USA, csak még hülyébb.
--
Istenem, mennyire idegesítő ez a csaj.. hogy tudjátok ti ezt nézni?
Lehet velem van a probléma, de azért Dany nagyképűsége itt az egeket súrolja, holott kurvára nincs mire felvágnia.
Majd akkor menőzzön, amikor Drogon majdnem kinyírja, mikor félholtan senyved a dothraki tengeren egyedül. Persze akkor már nem lesz olyan menő.
---
OH.MY.GOD. Fél óra alatt kiégtem. Ki az az idióta, aki ezek után kedveli ezt???? Szégyen a Targaryenekre, komolyan. Nyomorult nőszemély.
Oh, mily nagyképű ribanc lett valakiből. Vajon ha Jhaqo megerőszakolná, tanulna egy kis rendet és tiszteletet? Nagyon ráférne, mert fennragadt az orra a felhők fölött.
---
Oké, következő jelenet: Shae. Azt hiszem, én ezt itt feladom, ennél a biokémia is jobb, inkább tanulok vizsgára, majd egy hónap múlva megpróbálkozom vele megint.