noemimi-chan
|
|
« Válasz #11190 Dátum: 14 jún 05, 15:17:50 » |
|
Egyistenhit ejj emberek mennyire rugalmatlanok vagytok.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11191 Dátum: 14 jún 05, 15:19:59 » |
|
Csak szeretnénk némi ketrecharcot látni közted és Gdat között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #11192 Dátum: 14 jún 05, 15:20:28 » |
|
Kikérem magamnak én egyikőtökben sem hiszek
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11193 Dátum: 14 jún 05, 15:21:17 » |
|
Minagi az Istenek mentora.
Ez még tetszik is. Gdat, én mindig angyali maradok, még akkor is, ha bukott angyallá teszel, erőd rám nem hat. Amúgy lehet csak halad, de követőidet az elején is meg kell fognod mikor még csak egy kis pisis is vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11194 Dátum: 14 jún 05, 15:23:45 » |
|
Csak szeretnénk némi ketrecharcot látni közted és Gdat között.
Tehát elég unalmas mostanság az életed?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11195 Dátum: 14 jún 05, 15:24:42 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=K4r3x3unov0Ezt meg kell nézni, hogy ismerje az ember a hatalom természetét. Majd küldöm a nyilasokat érted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11196 Dátum: 14 jún 05, 15:30:39 » |
|
Milyen nyilasokat? Én skorpió vagyok. Én nem hiszek semmiféle istenben, még magamban sem, a fejemben leledző káoszt ami átjárja a szívem és az egész testem nem rakja rendbe egy isten sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #11197 Dátum: 14 jún 05, 15:33:59 » |
|
Dede. Rita új célt adott. El kell pusztítani noét, hogy egyedül bennem higgyetek. Addigra lesznek más fórumistenek is. Kivéve ha kitörlik a dumatopikokat, mert akkor mindenki csak lesne egy nagyot. Ciki lenne, akkor írhatnánk az unalmas Narutós topicokba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11198 Dátum: 14 jún 05, 15:40:32 » |
|
Milyen nyilasokat? Én skorpió vagyok.
Ayumi, ez most olyan volt, mintha a képembe vágtál volna egy 200 kilós páncélajtót. Remélem, csak vicceltél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11199 Dátum: 14 jún 05, 15:44:57 » |
|
Mondjuk hogy vicceltem. Bár ez gyengécske vicc. Mondjuk a 200 kilós páncélajtó azért kellemetlenebb lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 16:06:20 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11200 Dátum: 14 jún 05, 15:51:54 » |
|
Én már nem is reménykedem, hogy én leszek a harmadik, Ayumi úgyis megelőz (ami elég megalázó). Nem van annyi időm, mint régen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #11201 Dátum: 14 jún 05, 15:55:06 » |
|
Látom nagyon kiélesedett a küzdelem a másodosztályban. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11202 Dátum: 14 jún 05, 15:56:03 » |
|
Ezt ne csináld gman, olvastam valami szar könyvet egyszer, ahol folyton 'nem van'-t írtak, és már ott is az agyamra ment
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #11203 Dátum: 14 jún 05, 16:00:25 » |
|
Nincs is kedvem farmolni, se noet idegesítve farmolni se nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11204 Dátum: 14 jún 05, 16:01:14 » |
|
Nem tudom, hogy észrevettétek-e, oh hatalmas istenek, de Aesnek több, mint 8000 hozzászólása van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|