Ayumichan
|
|
« Válasz #10950 Dátum: 14 jún 03, 15:54:43 » |
|
Lew egyre semmitérőbb hozzászólásokat ír. Leépül szegény.
Ha vallásos lennék, elmondanék érte egy imát a felépüléséért de nem vagyok az úgyhogy nem mondok...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10951 Dátum: 14 jún 03, 15:56:43 » |
|
Ha nyelvtan náci lennék, belekötnék, hogy nyelvtanilag helytelen a mondatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10952 Dátum: 14 jún 03, 15:59:22 » |
|
Még szerencse hogy nem vagy az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10953 Dátum: 14 jún 03, 17:07:55 » |
|
Na egy kis beszámoló. Ma festettem a konyhát, nem tudom említettem-e de nemrégiben szétrobban a kávé főző és szép nyomot hagyott a konyhafalon, de hozzá kell tenni 1 vödör festék nem elég hozzá, még nem fejeztem be viszont már pár oldalt patentra lefestettem és nem látszik csak nagyon halványan, még a plafon maradt plusz a sarkak amiket ecsetelni kell, olyan jó lett azon kezdtem gondolkozni hogy szobafestő-mázoló leszek mert mekkora király vagyok, hát na régen fathertól volt mit tanulni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 17:10:44 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10954 Dátum: 14 jún 03, 17:15:04 » |
|
Ne már. Most akartam kávét főzni most félni fogok. Nekem egyszer eldugult a tejtől a gőzölőcső, de szerencsére valahogy átnyomta a gőz, a nyomás veszélyes dolog. Egy barátnőm apja az. Szobafestő. Mondjuk ők télen nem keresnek túl jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10955 Dátum: 14 jún 03, 17:41:55 » |
|
Lew egyre semmitérőbb hozzászólásokat ír. Leépül szegény.
Életedben nem írtál még olyan hsz-t, ami akár csak, egy kicsit is hasznára vált volna a közösségünknek. Egy felesleges ember vagy itt, egy csinovnyik, sőt, rosszabb mint egy felesleges ember, mert te még ráadásul bosszantó és hülye is vagy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 17:42:33 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10956 Dátum: 14 jún 03, 17:42:18 » |
|
Mit keresett a kávéfőzőben tej?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10957 Dátum: 14 jún 03, 17:43:18 » |
|
Nem akarom hallani a választ, mert így is elég fáradt vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10958 Dátum: 14 jún 03, 17:45:18 » |
|
Nem a kávéfőzőben volt a tej, hanem a gőzölőcsőben vagyis gőzölésnél belelóg a tej a csőbe és attól (mivel csak a cső külsejét tudom tisztítani).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10959 Dátum: 14 jún 03, 17:46:35 » |
|
belelóg a tej a csőbe
Parancsolsz? Hogy tud lógni valami, ami folyékony halmaz állapotú?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10960 Dátum: 14 jún 03, 17:48:21 » |
|
Na ne mondd hogy nem láttál még senkit se tejet gőzölni. De gondolom azért fel tudod fogni hogy miről beszélek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 17:50:06 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10961 Dátum: 14 jún 03, 17:50:23 » |
|
Őszintén szólva még én se láttam így ahogy leírtad szóval ez nekem is kicsit furcsa. Lehet ez csak az én olvasatomban kínai de magyarázd el pls mert ez most "érdekes"...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 17:54:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10962 Dátum: 14 jún 03, 17:53:12 » |
|
Láttam párszor ahogy gőzölnek dolgokat, de lógó folyadékkal még én sem találkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #10963 Dátum: 14 jún 03, 17:53:23 » |
|
Na ne mondd hogy nem láttál még senkit se tejet gőzölni.
Nem mondom, de attól még nem láttam. Nem fogom fel. Maximum a cső lóg bele a tejbe, de hogy a tej a csőbe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10964 Dátum: 14 jún 03, 17:55:03 » |
|
Úristenem, tejes kávéfőzőről nem hallottatok? Valószínűleg túl öntötte és a föltől eldugult a cucc de a nyomás kipréselte ezért nem robbant fel. Most vagy ti vagytok ennyire... mások vagy túl borsodiasan beszél ayumi amit csak egy másik vérbeli borsodi érthet! ui.: az tény hogy tej a csőbe lóg furán hangzik de ha tudjátok hogy mire érti miért szívjátok a vérét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 17:58:20 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
|