Aes Sedai
|
|
« Válasz #10920 Dátum: 14 jún 03, 12:46:04 » |
|
Minagi, leírtad a világ egyik legundorítóbb kifejezését. Ezt sose bocsátom meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10921 Dátum: 14 jún 03, 12:47:07 » |
|
Hiába kérném meg, az se állítana meg engem. Ő rajta nem. A pocak lakót? Ha arra gondolsz sosem írtam még le, kikívánkozott belőlem. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10922 Dátum: 14 jún 03, 12:47:50 » |
|
Inkább csak a legmodorosabb kifejezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10923 Dátum: 14 jún 03, 12:49:28 » |
|
Minagi, ezért bűnbánatot kell tanúsítanod. A legsötétebb bűnök egyikét követted el, innen már csak egy lépés az emberölés. Kérd Isten bocsánatát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10924 Dátum: 14 jún 03, 12:52:31 » |
|
Bocsásson meg uram, hogy kimertem ejteni az ujjaimon azt, hogy pocak lakó, most már harmadjára. Kérem bocsásson meg nekem, nem foguk tudni így tovább élni, adjon nékem feloldozást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10925 Dátum: 14 jún 03, 12:53:16 » |
|
Jelenleg noe az Isten, de nemsokára már én is. Tőlem is kérheted és pár nap múlva megbocsátom, csak addig ne halj meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10926 Dátum: 14 jún 03, 12:54:10 » |
|
A háromszor elkövetett bűn háromszorosan száll vissza rád!
Imádkozz a Cylon istenhez, hátha ő meghallgat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10927 Dátum: 14 jún 03, 12:56:37 » |
|
Cylon isten a legtutibb isten. *-* Amúgy ezzel azt mondod, hogy 3x leszek terhes, mi? xD
Gdat, szerinted élhetnék Noé feloldozása nélkül egy percet is? Te olyan lassú vagy, nem voltál képes még felemelkedni se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10928 Dátum: 14 jún 03, 12:57:45 » |
|
Most kivívtad egy leendő Isten haragját. Amúgy miért néznek az emberek olyan sci-fiket, amiben nincs Tardis?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10929 Dátum: 14 jún 03, 13:01:15 » |
|
Feloldozlak, de csak mert rólad van szó. én Freya akarok lenni, ha már isten vagyok Freya, a szépséges Aphrodité megfelelője, hisz a szerelem és a szépség istennője, s ezeknek a mágikus oldalához is ért. Az Ő kocsiját macskák húzzák. Mondhatni Ő lett kinevezve a valkűrök vezetőjének, mert a harcosok az Ő palotájában foglalnak helyet, Freya az, aki otthont ad nekik. Népszerű a nők körében, minden kis vagy nagy problémáért hozzá imádkoznak, tisztelik, s a meddő asszonyok az Ő áldását kérik. Nem azért, de ezerszer menőbb, mint Aphrodité, aki hozzá képest csak egy kis vinnyogó p*csa és ahhoz képest, hogy Ván nagyon király
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 13:04:52 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10930 Dátum: 14 jún 03, 13:04:41 » |
|
Pocaklakó, hatodjára írjátok már le helyesen. Amúgy mi ez a nagy probléma ezzel a szóval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10931 Dátum: 14 jún 03, 13:05:43 » |
|
Ugyanaz, mint mondjuk egy étkezőasztalon talált használt WC papír darabbal. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10932 Dátum: 14 jún 03, 13:07:36 » |
|
Látod Gdat, én hiszek Noémi istenben aki vigyázz ránk, ha megkapja a tiszteletet a népétől. Amúgy úgy képes valaki olyan sci-fit nézni, hogy azok még jók. Egy telefonfülke nem menő, egy csillag kapu nagyon is az. Nekem nem sok, jó ideig senkitől sem hallottam ezt a szót. Néha fura, de mégis aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10933 Dátum: 14 jún 03, 13:14:15 » |
|
Szerintem nem fura a kifejezés csak aranyos, azt hogy fogom-e használni még nem tudom.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10934 Dátum: 14 jún 03, 13:14:30 » |
|
Kurvára vicces volt a hasonlat. Ja, nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|