24 nov 16, 03:22:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 726 727 [728] 729 730 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1207800 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10905 Dátum: 14 jún 03, 12:02:03 »

Hogy jön ide ez?
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10906 Dátum: 14 jún 03, 12:05:09 »

Joffrey azért jó arc. Szerintem nagyon vicces. Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10907 Dátum: 14 jún 03, 12:08:02 »

Lehet, de igazad van. Ezeket én is ki nem állhatom. ikszdé
És ma reggel tapasztaltam, hogy az ilyen szülő, nem akar nevelni. Szerintem fél, hoyg felnőtt korábban vissza sírja a gyerek miket művelt, vagy nem tudom.
Nálunk, ha vendégek voltak, vagy a szüleim beszélgetni akartak valakivel, akkor megkértek minket hogy foglaljuk el magunkat, játszunk, vagy valamivel lefoglaltak minket akkor is ha 2 évesek voltunk, erre ma tapasztalom, hogy egy ismerősöm dolgozik, beszélgetünk közben németül, a gyerek unatkozik és bőgve mondja, hogy TádéTádéTádéTádéTádéTádéTádé, mert a gépen akart tévézni. Amúgy Mazsola és Tádét akart nézni amit én is szerettem.

Az anyukának eszébe se jutott elküldeni a gyereket, vagy azt mondani neki hogy "nem"... á dehog,y ha a gyerek hisztizik akkor mindent elérhet.

Mint mondtam Morita, nem tartozik ide. De oly sokszor egy beszélgetésben valaki kifakad, jelen és ritka esetben velem történt meg.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10908 Dátum: 14 jún 03, 12:13:05 »

Ezt én is utálom nagyon. Meg a másik végletet is, azokat a szülőket, akik meg folyamatosan b*sztatják a gyerekt. Pl pár hete voltam Szilváson kirándulni, egy csomó család is volt ott, és egyfolytában ez ment, hogy "Kisfiam/lányom nem menj messzire/ne nyúlj ehhez meg ahhoz mert koszos lesz a kezed, meg mit akarsz már megint meg maradj csendben" stb. Szóval folyamatosan pattogtak a gyerekeiknek, ez is annyira utálatos. Arról nem is beszélve, amelyik hol elkényezteti, hol meg túl szigorú..
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10909 Dátum: 14 jún 03, 12:16:27 »

Nem gáz hogy meleg, de így tényleg nem tolakodó tőle megérinteni őket hogy egy csapatban játszanak....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10910 Dátum: 14 jún 03, 12:18:48 »

Csak érdekelt a sztori, nem bunkó akartam lenni...de valahogy ez csúszott ki a kezemen.

Mikor Erdélyben kirándultunk tavaly nyáron volt egy gyerek nélküli pár, akik viszont minket huszonéveseket kezeltek úgy mintha hatévesek lennénk. Kicsit fura volt.

Legkisebb uncsim kisebb korában volt olyan típus, aki a boltban hasra vágta magát és üvöltött ha nem kaptam meg amit akart. Hiába volt már második gyerek a nővére olyan halál előzékeny gyerek volt, hogy keresztanyumék egyáltalán nem voltak felkészülve rá, hogy ilyen is van.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #10911 Dátum: 14 jún 03, 12:22:33 »

Az sem jó, akkor a gyerek kreativitását és felfedező énjét kiölik. Amúgy ilyenekkel én is találkoztam,sőt, akit az előbb említettem az egyik gyerekével ilyen. Nevet

Értem, hogy mikor minden lépéséről tudni akar a szülő és megmondja merre menjen és merre ne, akkor a félelem és aggódás van benne, de az ilyen esetekben, mint amit te nagyon jól leírtál, az már kicsit sok.

Egy ismerősömnél voltam csak Morita és elég nehéz engem felhúzni, ritkán telik be a pohár, főleg egy gyereknél, de ha betelik, akkor nagyon kitudok akadni, sőt ég el is szomorodom.
Juj ilyen hasra vágós gyereket láttam a Mammutban. (A pláza mamut akkor 2 M?)Az anyuka nem tudott semmit se csinálni, még húzni se kezdte a földön.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 03, 12:23:55 írta Minagi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10912 Dátum: 14 jún 03, 12:23:48 »

Hát ha már a boltban is így viselkedik, akkor ott valami nagyon el van rontva az biztos.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10913 Dátum: 14 jún 03, 12:25:14 »

Az ilyenek mellé kell a troll szülő. Ha hisztizik, én is hisztizni kezdek, amíg rá nem, jön, hogy az ilyen viselkedéssel csak engem táplál.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10914 Dátum: 14 jún 03, 12:25:44 »

Nálunk is öcsémmel ez volt a szitu, mint Rita uncsijáéknál, volt hogy elszaladt a boltból ki az utcára mert unta magát és elkezdet rohanni nagyanyámék felé olyan 3-4 éves korában én meg futhattam utána, bezzeg én nem csináltam ilyet sőt anyu azt szokta mesélni, hogy én oviban megkérdeztem előbb, hogy kapott-e már fizetést és csak utána kérdeztem meg, hogy akkor kaphatok-e csokit, ha azt mondta kapott fizut, anyu szerint ez cuki volt. Pirul

Egyébként miért tolakodó egy pasitól még, ha nem is meleg, hogy lányokkal fényképezkedik? Komolyan nagyon értetlennek érzem magam. Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10915 Dátum: 14 jún 03, 12:31:59 »

Az ilyenek mellé kell a troll szülő. Ha hisztizik, én is hisztizni kezdek, amíg rá nem, jön, hogy az ilyen viselkedéssel csak engem táplál.
Érdekes elgondolás végül is. Ha elkezd sírni az utcán és kiabál, hogy vegyél neki csokit, de te nem akarsz, akkor mit csinálsz?
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10916 Dátum: 14 jún 03, 12:33:46 »

Pont azt akarta kifejezni, hogy nem volt tolakodó pedig lehetett volna! ergo megérinthette volna a csajok vállát normálisan is. Értetlen vagy Noémi.  Durci

Amúgy nőkkel működik ez a pszichológia, hogy ha megsértődnek akkor megsértődök én is, így elbagatelizálva ( mert amúgy az is ) a dolgot és akkor végén csak röhögés lesz.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #10917 Dátum: 14 jún 03, 12:34:20 »

gman, ez is egyfajta nevelés. Nevet

Nővéremmel az volt egyszer, hogy világjáró éveikben a szüleim elvitték az akkor még 3 gyereket, plusz pocak lakót Velencébe és a nővérem elszakadt a családtól nézelődni. Most is ilyen amúgy. xD S valami templomnál találták meg, van egy kép, ahogy a templom előtt sír. Mindig azon nevetek, hogy ezt elsőnek megörökítették. ikszdé
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10918 Dátum: 14 jún 03, 12:35:19 »

Veszek magamnak egy csokit és megeszem előtte. Majd ez mondom "fiam, ez isteni volt, majd ha normális leszel, te is megtudod, hogy milyen".

Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #10919 Dátum: 14 jún 03, 12:43:34 »

Mini egyszerűbb, ha megkéred heot, hogy zokni-szandálban járjon, és akkor tuti nem lesz gondotok a gyerekkel.  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 726 727 [728] 729 730 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins