Micsudi
|
|
« Válasz #10785 Dátum: 14 jún 01, 01:46:22 » |
|
Hát ha kisütik akkor azért csökken a zsírtartalma na m1. Erről jut eszembe amikor a Zsidó bemegy a henteshez és mondja: - Én abból a halból kérnék egy kilót. Mire a hentes: -De hisz az sonka!! Mire a válasz? - Kérdeztem én hogy hívják azt a halat Nade kb ennyit arról ki mit eszik, ha valaki nem ortodox nem tudom elképzelni meg ne kóstolna ezt azt. csaináltam 165 Ft mínuszt. Halvány lila gőzöm sincs hogy hogy Fuck.....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10786 Dátum: 14 jún 01, 01:48:37 » |
|
Az még a jobbik eset. A rosszabbik amikor 4 jegyű ez a szám vagy több.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10787 Dátum: 14 jún 01, 02:22:49 » |
|
M1 bassza az agyamat :(stornóm is lesz egy lökött tyúk miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10788 Dátum: 14 jún 01, 03:14:52 » |
|
Addig örülj amíg csak egy lökött tyúk miatt. Nekem meg aludnom kellene, a madarak percre pontosan 4or kezdtek el csicseregni. Olyan édesel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10789 Dátum: 14 jún 01, 08:58:06 » |
|
na kihoztuk a dolgokat egyenesbe kolleganőmmel Nem lett nagy baj Voltam familyvel bevásárolni, most eszek és sanszos bevágok egy aktív szunyát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10791 Dátum: 14 jún 01, 09:48:39 » |
|
Olvastam remélem a végén ők fognak jól kijönni ebből. Bár én a rendőröket is sajnálom. A vezetés és a hibás-félreértelmezett törvények miatt nem tudják tenni a dolgukat amit a legtöbbjük szívesen megtenne. Tök véletlenül jöttek ezek a szavak, semmi menőzés nem volt benne, nem akartam ezt a képzetet kelteni. Gomenasai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10792 Dátum: 14 jún 01, 09:49:29 » |
|
Az komoly. Alapvetően nem tartom jó megoldásnak az erőszakot, de ez a fickó azért megérdemelt pár oktató jellegű pofont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10793 Dátum: 14 jún 01, 09:57:44 » |
|
Alapvetően nem tartom jó megoldásnak az erőszakot, de ez a fickó azért megérdemelt pár oktató jellegű pofont. Oktató jelleg mi? A szociológusok is csak addig védik a bűnözőket, amíg azok nem a szomszédban telepednek meg. Megint itt van a jogi paradoxon, hiába tudok érvelni jogszabályokra alapozva, ha egyszerűen az ellenérdekű fél mögött ott vannak a fejesek és a nagyobb erőhatalom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 10:23:36 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10794 Dátum: 14 jún 01, 10:25:57 » |
|
Előző hszt nem idézünk, te szörnyeteg!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10795 Dátum: 14 jún 01, 10:26:48 » |
|
Dede. A tartalmából lehet, csak nem egész hsz-t. Ő pedig kihagyott két szót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10796 Dátum: 14 jún 01, 10:28:06 » |
|
Tudtam hogy beszopod. Most lassan olvasd el coelho hsz-ét, és azt amit idéztem. Majd ezek után gondolkodj el az életen a dust in the wind dallamára. kösz gdat, de inkább ceolho válaszát várom hogy akik a bűnözőkkel foglalkoznak ( szociológusok, kriminológusok stb) miért védik őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10797 Dátum: 14 jún 01, 10:29:16 » |
|
Nem védem őket, annyit írtam, hogy a "verjük agyon, hátha megjavul tőle" nem hosszútávú megoldás. De rövidtávon működhet. (főleg, ha a jogrendszer és a törvény betartatása ilyen impotens)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 10:29:53 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10798 Dátum: 14 jún 01, 10:30:24 » |
|
Nincs olyan, hogy a bűnözők. Megszül az anya egy ki bűnözőt. Emberek vannak akik erre az útra tértek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10799 Dátum: 14 jún 01, 10:33:38 » |
|
Így van, erre az útra térnek, és mégis ezt a felelősséget veszik le az említett csoportok a bűncselekményt elkövető személyek válláról.
Individuál etikai felelősség van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|