CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #10410 Dátum: 14 máj 27, 18:57:51 » |
|
Annyira reménykedek, hogy felvesznek arra az állásra, amihez múlt héten voltam interjún, hogy lusta vagyok itthon tovább tanulni. Így most annyira unatkozok, hogy újra irkálok fórumra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10411 Dátum: 14 máj 27, 18:58:28 » |
|
Majd alkalmazom a kínai Iphonegyártó cég technikáját. Annyira zseniális. Hálót feszítettek ki az épület aljára, hogy ne egyenek öngyilkodos a munkásaik.
Dani: Nem érdemled meg, mert tönkreteted a trollbarlangot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 18:59:01 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #10412 Dátum: 14 máj 27, 19:03:11 » |
|
A barlangban én voltam az egyetlen, aki igazán trollkodott. Szépen szívattam a népet, nem csak másokat sértegettem és nyomtam a szexpoénokat. Én csináltam jól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10413 Dátum: 14 máj 27, 19:04:16 » |
|
De ha nem vesznek fel tudd, hogy ezért volt és én intéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #10414 Dátum: 14 máj 27, 19:06:18 » |
|
És ha felvesznek, akkor is tudjam, hogy ezért volt és te intézted? Lehet bejött nekik is a művészetem, miután megmutattad nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10415 Dátum: 14 máj 27, 19:07:57 » |
|
A barlangban én voltam az egyetlen, aki igazán trollkodott. Szépen szívattam a népet, nem csak másokat sértegettem és nyomtam a szexpoénokat. Én csináltam jól. Ezzel teljesen egyetértek. Kb. ez volt az egyetlen valóban troll dolog ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10416 Dátum: 14 máj 27, 19:09:26 » |
|
Régebben se trollkodtak ennyire a népek, mint te Dani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10417 Dátum: 14 máj 27, 19:10:47 » |
|
Csizike, én már évek óta trollkodom a barlangon kívül is és még csak egy figyelmeztetést se kaptam, téged meg még a barlangból is kidobtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #10418 Dátum: 14 máj 27, 19:13:59 » |
|
Akkor ezeket dicséretnek veszem, hogy milyen jól idegesítettem mindenkit a barlang alatt. Köszönöm a bókokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10420 Dátum: 14 máj 27, 19:21:41 » |
|
Besides, at least the IQ level in that topic would be a bit higher than the usual. Milyen összefüggés van az IQ és az angoltudás között? Nagy általánosságban semmi, azonban ezen a fórumon angolt főleg az emberek értelmesebb fele beszéli
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10421 Dátum: 14 máj 27, 19:28:12 » |
|
Mi is ennek az állításnak az alapja?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #10422 Dátum: 14 máj 27, 19:28:35 » |
|
Kikerestem a troll definícióját wikipediáról: "In Internet slang, a troll (/ˈtroʊl/, /ˈtrɒl/) is a person who sows discord on the Internet by starting arguments or upsetting people,[1] by posting inflammatory,[2] extraneous, or off-topic messages in an online community (such as a forum, chat room, or blog) with the deliberate intent of provoking readers into an emotional response[3] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[4]"Teljesen jól csináltam. Ha még mindig ezt emlegeti mindenki velem kapcsolatban, akkor aztán tényleg nagy sikerem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #10423 Dátum: 14 máj 27, 19:30:36 » |
|
http://indavideo.hu/video/Az_eroszak_az_eroszakA nőknek nem szabadott volna jogokat adni. Viccet félretéve a nők tényleg jogtalanul rinyálnak, hogy el vannak nyomva. Csizi én hetente provokálok ki érzelmeket noeból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 19:31:47 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10424 Dátum: 14 máj 27, 19:32:30 » |
|
Nagy általánosságban semmi, azonban ezen a fórumon angolt főleg az emberek értelmesebb fele beszéli + akik tud oroszul, énokiul, ismeri a Standard Galactic Alphabet nyelvet, és játszott már GTA5-el PCn illetve kivitte a Half Lifet 3-at kétszer, és le is sérült 15évesen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 27, 19:40:25 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
|