24 nov 16, 15:20:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1209283 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10320 Dátum: 14 máj 26, 22:57:12 »

Nekem felhozott egy csomó nyelvet. Volt kínai is, nem hiszem, hogy pont olasz ne lenne.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #10321 Dátum: 14 máj 26, 23:02:53 »

Az egyik legnagyobb troll volt aki kitalálta a visszacsapós wc-t. Elképzelem ahogy egyszer szart és végiggondolta, hogy hát, jó volt végülis, de sokkal jobb lenne, ha el tudnék terjeszteni egy olyan wc-t a világban, ahol a víz visszacsap az emberek segglyukára.
Végre, köszönöm hogy kimondtad helyettem is. Ez egy igen súlyos probléma, én komolyan ennek az ügynek megoldását a parlamentre hagyom... aláírásokat fogok gyűjteni, mert ez IGENIS EGY KOMOLY DOLOG. Sly
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10322 Dátum: 14 máj 26, 23:03:29 »

Az említett weboldalt nekem csak munkahelyen ajánlották mert panaszkodtam, hogy hiába tanítottak 4 évig németül, meg oroszt is jó lenne tanulnom.

Reggel 17 ember volt feljelentkezve a holnap utáni vizsgámra most már csak 11 van (60 főre van kiírva a vizsga... van egy olyan érzésem, hogy nekem is le kéne adni Szomorú ). Rettegek. T_T Az a baj, hogy többet imádkozok, mint tanulok.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morause
Vendég
« Válasz #10323 Dátum: 14 máj 26, 23:08:51 »

Ne félj vizsga miatt, majd én félek helyetted és izgulok is. Ugye milyen rendes vagyok? Hümm-hümm
De komolyan mitől félsz?
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10324 Dátum: 14 máj 26, 23:09:02 »

Idézet
Besides, at least the IQ level in that topic would be a bit higher than the usual.

Milyen összefüggés van az IQ és az angoltudás között?
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10325 Dátum: 14 máj 26, 23:13:11 »

Morause: Örülök, hogy ilyen sok embert képviselhettem. Nevet
Noe: Írj négy hsz-t, mert mindenki tűkön ül a történelmi pillanatod előtt. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10326 Dátum: 14 máj 26, 23:28:36 »

Csak Gdat kedvéért válaszolok. ikszdé (Egyébként Te is összeszedhetnéd magad nem vagy sok hsz-szel lemaradva. X"D)

De komolyan mitől félsz?
Attól, hogy ezek a b*zik befoglalják előlem azt a helyet ami jó lenne pótvizsgára.
Olyan szép életem lenne, ha nem rontanék el mindent amit eltervezek. ikszdé (Na jó azért így se olyan rossz a szitu.)

Idézet
Besides, at least the IQ level in that topic would be a bit higher than the usual.

Milyen összefüggés van az IQ és az angoltudás között?
Az IQ meg a nyelvtudás közt még lehet is elvégre tudásom szerint a nyelvtanuláshoz is kell bizonyos fokú logika, mint az IQ tesztekhez. Viszont nem hiszem, hogy valaki akinek magas esetleg az IQ-ja feltétlen értelmes ember lenne.
Ismerek számos "okos" embert (aki már sok területen helytált, jó eredményeket ért el pl. tanulmányi versenyen) aki, biztos magas IQ-val rendelkezik, de mégis elég "butácska" az élet számos területén.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 26, 23:31:06 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10327 Dátum: 14 máj 26, 23:32:13 »

Sikerült felidézni (nagyjából olyan mint az "eredeti" de nem pont):  Nevet
Idézet
kis szösszenet fogalmazódott meg bennem angolul miközben ittam a reggeli kávémat (és nem voltam gépközeben) csak elfelejtettem mert nem írtam le sehová.   smirksweat
Vigyázat! Negatívenergiát mérő műszer kiakadhat.

"My heart is like the sky of night. So dark, a black velvet, that enfold all.
Just some stars, that lights inside. Remote stars, with faded light, but even so was burned me. Faded lights of old, hopeless loves, thats impossibly remote are. "

Angoltudás teljes hiányában lévőknek: (valami ilyesmi akarna ez lenni)
"A szívem olyan mint az éjszakai égbolt. Olyan sötét, egy fekete bársony ami mindent beborít. Csak néhány csillag, ami világít benne. Távoli csillagok, halovány fénnyel, de mégis megégettek. Régi, reménytelen szerelmek halovány fényei, amik elérhetetlenül messze vannak. "
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 26, 23:38:40 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10328 Dátum: 14 máj 26, 23:36:46 »

Nem értem amúgy hogy csinálod. Mindig ha meg akartalak keresni, hogy hol tartasz alig találtam tőled hsz-t. Mégis csak gyarapodik és gyarapodik. Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #10329 Dátum: 14 máj 26, 23:40:39 »

Ez nekem szól?  Nevet
Már kezdem elhinni hogy boszorkány vagyok, amúgy komolyra fordítva nem tudom, talán csak rossz helyen keresgélsz.  Gondolkozik
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10330 Dátum: 14 máj 26, 23:41:21 »

Túl sokat panaszkodom a suli miatt. Bezzeg, ha tanulnék...
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10331 Dátum: 14 máj 26, 23:44:41 »

Nem. Noénak szólt. Ayumi, te annyit írsz a dumába, amennyit nem szégyellsz. Nevet
Jaa. Nekem ma meglettek az államvizsgatételek, ami tök jó. A tavalyi szakasztól kérdem el és mivel senki nem akart segíteni a mostaniból, hogy kidolgozzuk, nem kapják meg a 75 kidolgozott tételt sálálá. (20 nap van még az államvizsgáig.)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10332 Dátum: 14 máj 26, 23:45:29 »

Én az angoltudás és az IQ összefüggését kérdeztem.
Lehet valaki beszél 11 nyelvet, de az angolt pont nem, mert sosem tanulta, vagy nem fordított rá kellő figyelmet. Persze ez a mai világban nem valószínű (legalábbis, ha a nyugati kultúrkörbe tartozol), de a nyelvtudás meg az intelligencia között akkor sem húznék párhuzamot, mert lehet valaki síkhülye, ha kint él Angliában értelemszerűen beszéli a nyelvet, hiszen még a legidiótább is megtanulja. Legfeljebb egy nyelv (de ez esetben is az anyanyelv, mert ebben nem nem kell számításba vennünk, hogy az egyik fél éve kezdte el tanulni, mint Ayumichan, ráadásul otthon, segítség nélkül, míg a másik gyerekkora óta tanulja) választékos, helyes használatából lehet következtetni az intelligenciára. Például nem rövidít mindent halálra, helyesen ír, tudja, hová kell vessző, érti is a központozást, a szavak jelentését, bő a szókincse stb. De erre már - mint írtam - az anyanyelvből lehet következtetni, nem idegen nyelvekből.

Idézet
Ismerek számos "okos" embert (aki már sok területen helytált, jó eredményeket ért el pl. tanulmányi versenyen) aki, biztos magas IQ-val rendelkezik, de mégis elég "butácska" az élet számos területén.

Pont az ilyenek rendelkeznek alacsony IQ-val.
De amúgy én sem hiszek a tesztekben, mert az egész nevetséges és tele van hibákkal.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #10333 Dátum: 14 máj 26, 23:46:18 »

Amit írtam hogy "talán rossz helyen keresgélsz"  ebben az esetben is érvényes lehet.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10334 Dátum: 14 máj 26, 23:54:45 »

Ezt most mire írtad, Ayumi?

Úgy döntöttem, elkezdek én is hozzászólást gyűjteni, már nem kell sok a rangváltáshoz, bár akkor kék leszek, ami nem megy a képemhez. Nagy dilemma.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 687 688 [689] 690 691 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins