24 nov 26, 23:05:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1233974 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10185 Dátum: 14 máj 25, 21:02:08 »

Miről írod amúgy? Vagy olyasmi aminek már a címét sem értik nem kémikusok?

Amúgy nem bonyolult dolog: Nanorészecskék méretének meghatározása fényszóráson alapuló módszerekkel.
A jelenség olyasmi mint, mikor sötétben poros helyen egy elemlámpát felkapcsolsz a fénysugárban látszódnak a porszemek. És abból hogy mennyire gyorsan mozognak a kis részecskék ki lehet számolni a méretüket.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #10186 Dátum: 14 máj 25, 21:05:05 »

Azért elég elvetemült dolognak hangzik. Nevet Az egyik barátom a képregényekről írta. ELTE amerikanisztika szakon, hogy hogy fogadtak el neki ilyen hülyeséget, azt a mai napig nem tudom.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10187 Dátum: 14 máj 25, 21:08:50 »

Elküldtem neki a szakdogám kész részét, és pont azt mondta, amit szerettem volna hallani. Komoly, de olvasmányos.

Csak tudod elég gyakran a valóság meg az hogy mit szeretnél hallani elválik egymástól.  Nevet

Pont azért van elküldve neki, hogy ilyen szempontból olvassa el és mondja meg, ha nyakatekert érthetetlen maszlag.

Nálunk is lehet amúgy szinte bármiről írni, ami egy kicsit is témába vág. Pl, egy biomérnök ismerősöm valami spéci kenyerekről is.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 25, 21:09:35 írta Morita » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10188 Dátum: 14 máj 25, 21:09:56 »

Utálom ilyen szempontból az ELTE BTK-sokat (olyan jó nekik), kolléganőim pl. teljesen el voltak hűlve, hogy mi az, hogy én nem magamnak találtam ki a szakdoga témát, hanem felkínáltak közül választottam.

Egyébként konzulensem azt mondta nem kell túlparázni ezt a Bsc. szakdoga témát (bár félévvel ezelőtt még ijesztgetett, hogy mi minden kell.)  
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10189 Dátum: 14 máj 25, 21:11:45 »

Meg lehetne abból élni, hogy egyetemisták laptopjáról lelopjuk a félig kész szakdogát. Kiírjuk a netre, hogy Kovács János munkája és pénzt kérni, hogy leszedjük és ne bukjon meg a plágiumvizsgálón. És még vmelyik nap panaszkodtak az emberek a pénzkeresés nehézségén.

Egyébként senki ne tartsa magában a hasonlóan zseniális ötleteket. Az ilyeneket mindig le kell írni, hogy értékesebb legyen a fórum.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 25, 21:16:09 írta Gdat88 » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10190 Dátum: 14 máj 25, 21:18:44 »

Vicc, hogy pont ilyen gondolat futott át az agyamon, mikor a fénymásoló gépéről letöröltem a szakdogám addig kész részét, amit kinyomtattam.

Mert BTK-n azért kicsit más. Mármint, egy olyan szaknál, mint a mieink, bekapcsolódunk egy-egy már folyó munkába. Bár itt is lehet választani, ha olyan tanárt találsz aki elvállal téged illetve sokan írják kint cégeknél a szakdogájukat.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10191 Dátum: 14 máj 25, 21:20:37 »

De az úgy nem jó üzlet, ha saját magadat fenyegeted meg és magadnak fizetsz. Mármint nem veszteséges, de na. Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10192 Dátum: 14 máj 25, 21:25:21 »

Az egyetem mellett céggel is írom, kicsit még több kínlódás így. De még mindig jobban jártam mint az az évfolyamtársam, aki olyan cégnél írta volna ahol pár hónapja volt egy halálos baleset így most kell új témát keresnie, mert senkit se engednek újat az üzembe.  
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10193 Dátum: 14 máj 25, 21:26:54 »

Ilyenkor a tapintatlanság durva szintekre hághat, mert engem jó eséllyel jobban dühített volna a szakdogám, mint a halott.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #10194 Dátum: 14 máj 25, 21:29:00 »

Szerintem ez nem feltétlenül tapintatlanság, engem is jobban dühítene a saját problémám mint hogy valaki akit nem is ismerek meg semmi meghal... nem az rossz meg minden dehát...
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #10195 Dátum: 14 máj 25, 21:31:11 »

Igen, nem is ez a tapintatlanság. Csak amikor megtudja az ember és olyan szemmel ránézni, hogy ...-om belétek. Nem tudta volna máskor csinálni? Az igen kellemetlen lehet.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #10196 Dátum: 14 máj 25, 21:36:01 »

Hát igen az viszont kínos helyzeteket szülhet Nevet
btw Miért tartja több ismerősöm is hülyeségnek azt a nézetemet hogy én szeretek itt lakni, és még jobb állás vagy jobb élet reményében se hagynám el az országot :o Tudom hogy szar itt mert kidolgozod a beled és elég keveset kapsz de én nem tudnék elmenni csak úgy...
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10197 Dátum: 14 máj 25, 21:41:13 »

Sokan vannak így ezzel, valakinek "honvágya" lenne ha elmenne, valakit zavar hogy nem ismer senkit és "fél" belevágni, valaki nem tud a célország nyelvén és/vagy angolul, valaki még a hazai munkáltatóknak sem kell nem hogy még nyugaton, valaki fél hogy eladják q-ának vagy rabszolgának, stb.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10198 Dátum: 14 máj 25, 21:49:30 »

Ha ez megnyugtat Xeni én se mennék el innen. Vagyis maximum tapasztalatszerzésből és hogy egy kicsit világot lássak, de nem a fizetés miatt vagy afféle "ott biztos kolbászból van a kerítés" szemlélet miatt. Csak rövid időre tanulni és turistáskodni.
Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #10199 Dátum: 14 máj 25, 21:50:29 »

Nekem nem ilyenekkel van problémám, csak szerintem nekem jó itt és nem akarok elmenni Nevet
Utazgatni szívesen elmennék pl ha lenne olyan lehetőség hogy mondjuk motorral valakivel együtt körbe a földet akkor simán Nevet Az olyan menő lenne minden héten másik országban :o Kempingekben lakni meg minden :o Best dream ever
Engem megnyugtat hogy nem én vagyok az egyetlen hülye aki ragaszkodik ide Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins