Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9660 Dátum: 14 máj 17, 18:20:10 » |
|
Miért olvastam ezt? "Hiei? Leborulhatok előtted? Eddig ez volt a legértelmesebb hozzászólásod!"
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9661 Dátum: 14 máj 17, 18:30:23 » |
|
Batman-rajongóknak jó olvasmány: http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/05/17/batman/Megtagadva az index filmes témájú cikkeinek hagyományait (röviden: mindent szarrá fikázunk), tök jól leírták a Batman filmek történetét, ha nem is mindennel, de a többségével egyetértettem a leírtaknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9662 Dátum: 14 máj 17, 18:30:46 » |
|
Jajj Sabaku. Az a rossz indulat csak felszínre tör. Akkor is mikor nem akarod. >>Én is láttam ez, de túl hosszú volt, ahhoz hogy elolvassam. Főként mivel a régebbi filmekre nem is emlékszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 17, 18:31:42 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9663 Dátum: 14 máj 17, 18:34:32 » |
|
Biztos ami biztos visszaolvastam hogy mit is írtam! Már magamban sem bízok sajnos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9664 Dátum: 14 máj 17, 18:50:51 » |
|
Bennem azért még bízol. Soha sem enném meg a macskámat mert házi kedvenc és ők "családtagok". Más állatát meg nem eheted, ha valaki azzal jönne ide a házba hogy megeszi a macskámat mert ő azt akar és nincs pénze repcsijegyre Kínába akkor kisbaltával kergetném végig az Avason. Családtagot -jobb helyeken- nem eszünk! A haszonállatok többen vannak, ha van 20 csirkém nem fogok hozzájuk úgy kötődni mint a 2 kutyámhoz mert az egyes példányok "elvésznek a tömegben". Amerikában valahol tartanak disznót és nem eszik meg (az már más hogy megveszik a hentesnél de a saját disznójukat nem eszik) mert kötődnek hozzá érzelmileg. Kínában sem eszik meg Bodrit aki őrzi a házat mert akkor ki őrizné tovább... Hanem vannak kutyák tömegesen amikhez nem ragaszkodnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 17, 19:02:59 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9665 Dátum: 14 máj 17, 18:58:44 » |
|
Én is belekezdtem egy pont ezt kifejtő hozzászólásba de végül nem küldtem el. Isten óvjon téged most a fórum haragjától. Kutyát macskát lovat nyulat enni olyan mint a Harry Potterben az unikornis vére...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9666 Dátum: 14 máj 17, 19:08:47 » |
|
Mindenkit leszánalmasozom, főleg mióta ki kell érdemelnem azt a mérhetetlen utálatot, amit a megvilágosodott személyek tanúsítanak felém.
Amúgy most pont úgy viselkedsz mint Micsudi, aki minden egyes reakcióra egyből magára vette public enemy maszkot. Senki nem gondolkodik így feléd, ezt begondolod magadnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9667 Dátum: 14 máj 17, 21:05:17 » |
|
Soha sem enném meg a macskámat mert házi kedvenc és ők "családtagok".
Amúgy én is úgy gondolom, hogy nem elfogadható, hogy meg egyem a blökim. Inkább halnék éhen mintsem meg egyem! De bármelyik állat az emer szívéhez nőhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9668 Dátum: 14 máj 17, 21:11:22 » |
|
"Először a lovakat ettük meg. Úgyse mentünk sehová se."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9670 Dátum: 14 máj 17, 21:26:10 » |
|
Majd ha megcsinálják Darkseid omega sugarát, akkor tapsolok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9672 Dátum: 14 máj 17, 22:43:50 » |
|
Ez nem az volt, de köszi. Hátha sikerül ráakadnom.
Jóga közben jutott eszembe. Nem a Volfied című játék volt az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9673 Dátum: 14 máj 17, 23:02:13 » |
|
Bingó. Legalábbis azt hiszem, képkeresővel rákerestem és ismerősnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|