Cartnecker
|
|
« Válasz #9405 Dátum: 14 máj 14, 19:15:04 » |
|
http://videa.hu/videok/vicces/showder-klub-1.-adas-2.-beliczai-balazs-kiss-adam-ty0e8ZvJ7I6PSnbYKAP-nak van egy jó módszere arra, hogyan kell megjegyezni a neveket. (Első másfél perc a vidiben.) Kutyákat is mindet elnevezem Na igen a kutya elnevezés. Maszlagot ezen kívül még egy 62-féleképp hívom. Lassan ha megszólalok azt hiszi hogy hívom. xD Picsa, kurva, szaros, tódi, pinás, pokémon, nagypicsájú, háromszögseggű, zsebkutya... van egy pár. Jobb, hogy nem érti. xD ---- Így fagyaszd be a topicot. Over 9000.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 19:24:20 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9406 Dátum: 14 máj 14, 19:28:44 » |
|
Az én egerem még az előző gépem tartozéka volt csak most laptophoz használom. Egyszerűbb így mint az az érintő lapkája vagy mi az. lassan már 6 éves. A macskám "hivatalos" neve Kira. Becenevek: kis köcsög, bundi, szőrmók, prű (hang alapján amiket kiad), dagi, gülüszemű, nyávogós, farkinca. A Nestlében az volt a "becenevem" hogy királylány. Nem tudom ezt hogy hozták össze amikor nem vagyok se szép, se gazdag és távol állnak tőlem a csicsás habosbabos rózsaszínű dolgok, és kényes se.... vagyis de, az vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9407 Dátum: 14 máj 14, 19:32:46 » |
|
Bárcsak Darkseid lehetnék! Szebbé tenném a világot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9408 Dátum: 14 máj 14, 19:54:59 » |
|
Na végre lecserélted a profilképed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9409 Dátum: 14 máj 14, 19:58:53 » |
|
Fura a profilképed gman. Olyan mintha a csaj takarná a nagy kék izét, míg az törli a fenekét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9410 Dátum: 14 máj 14, 20:02:38 » |
|
Na végre lecserélted a profilképed.
Bár csak te is ezt tennéd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9411 Dátum: 14 máj 14, 20:05:09 » |
|
Darkseid folyton összekulcsolja hátul a kezeit. Vele még Ildikó is megcsalhatna. Megtisztelő lenne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9412 Dátum: 14 máj 14, 20:05:39 » |
|
Dehát Syzy-r az Such avatar
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9413 Dátum: 14 máj 14, 20:11:35 » |
|
Csak annyit látok Syzygy avatárján hogy egy sisakos kutyuli egy csákánnyal. De fogalmam sincs hogy miből van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9414 Dátum: 14 máj 14, 20:13:00 » |
|
Pedig párszor be lett linkelve, az a "játék". Hát így figyelsz a társaidra Ayumi? Így? Szép mondhatom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9415 Dátum: 14 máj 14, 20:16:30 » |
|
Mostanában semmire sem figyelek eléggé. Kezdek szétcsúszni, valahogy össze kell kaparnom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9416 Dátum: 14 máj 14, 20:16:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9418 Dátum: 14 máj 14, 20:36:35 » |
|
Így már nagyjából értem. Aranyos az a japán kutya de a macskám szebb. Koreai? Engem a szlovák jobban idegesít (főleg a reklámok) amikor még néztem többet tv-t akkor némelyik csatornán mindig olyan volt a reklám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #9419 Dátum: 14 máj 14, 20:38:56 » |
|
Noémi telefonálása jut eszembe. Dobre! Dobre! Dobre hahahaha! Dobre... Megis jegyeztem magamban, hogy nem valami bő a szlovák szó kincs. Akár én is megtaulhatom egy kettőre:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|