Saphira
|
|
« Válasz #9345 Dátum: 14 máj 14, 12:01:05 » |
|
Meg a tigris és a fehér cápa az az állat, amivel tényleg nem érdemes baszakodni. Meg a víziló, elefánt stb. Nem 12 perc, csak 1.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9346 Dátum: 14 máj 14, 12:02:33 » |
|
Ezt a krokis infót Steve Irwine nem biztos, hogy tudta. Vagy csak túl hosszú volt a 2 perc. x')
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9347 Dátum: 14 máj 14, 12:03:19 » |
|
Oszinten egy vadallattal sem szorakoznek. Mind lehet halalos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9348 Dátum: 14 máj 14, 12:05:09 » |
|
Szegényt egy rája ölte meg. Emlékszem, még kicsi voltam, mikor benne volt az újságban, de pont olvastam azt a hírt, a nevét viszont elfelejtettem, és nemrég néztem utána, mert valahogy visszatért ez az emlék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9349 Dátum: 14 máj 14, 12:06:04 » |
|
Meg a tigris és a fehér cápa az az állat, amivel tényleg nem érdemes baszakodni. Meg a víziló, elefánt stb. Nem 12 perc, csak 1. Csak elírtam. Hát igen, vannak még aranyos állatok, amik nem szeretik, ha játszópajtinak nézed őket. Pedig a tigris tök aranyos. xD A cápa meg szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9350 Dátum: 14 máj 14, 12:35:17 » |
|
Áh szerintem a cápa semmi ehhez képest
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9351 Dátum: 14 máj 14, 12:37:22 » |
|
Olvastam valahol olyat, hogy egy kacsacsőrű emlős nyaktól lefelé lebénított egy embert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9352 Dátum: 14 máj 14, 12:38:37 » |
|
A vicces az, hogy az ezekhez képest jelentéktelennek tűnő, csak mikroszkóppal látható lényecskék sokkal nagyobb szart tudnak okozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #9353 Dátum: 14 máj 14, 12:39:18 » |
|
Áh szerintem a cápa semmi ehhez képest Azért szerintem elég erős túlzás ez a , milliók évente. Elhiszem hogy eszegetnek embert, de nem ennyit. Aztán lehet tévedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9354 Dátum: 14 máj 14, 12:40:31 » |
|
Ezt kicsit félreértelmezted Lew xD
Az emberre gondolt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9356 Dátum: 14 máj 14, 12:42:39 » |
|
Én az argentin gnómmal sem futnék össze egy erdőben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9357 Dátum: 14 máj 14, 12:43:24 » |
|
A hétesi erdőkben rejtőzködő gnómokról nem is beszélve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9358 Dátum: 14 máj 14, 12:43:50 » |
|
Próbáld meg elolvasni még egyszer Lew És amúgy a Viziló tényleg kurvaveszélyes :o http://wnyyradio.com/news/25-shocking-things-more-likely-to-kill-you-than-a-shark/
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9359 Dátum: 14 máj 14, 12:46:40 » |
|
|
|
|
Naplózva