24 nov 16, 04:33:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 615 616 [617] 618 619 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1208076 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #9240 Dátum: 14 máj 13, 17:40:07 »

Még szerencse, hogy liberális toleráns társadalom vagyunk és megbocsátjuk a sznobságod.

Oh Ritám neked nincs mit megbocsájtanod nekem. ikszdé

Hát a Vodka az koktél alapnak való szeszes ital. Egyébként ittam már igazi orosz vodkát, elvileg jó minőségűt tisztán, nem volt rossz, de jó sem, mondjuk ez olyan számomra, hogy a pálinkánál sem az íze a lényeg. (Mondjuk ez is elég sarkitott kijelentés volt, mert itattak már velem nagyon ótvar penészes cefréből készült pálinkát, de az alszeszeset még megtudom inni).
A whiskyt szerintem magában hűtött pohárban, jéggel menő inni, úgy hogy maga az ital nincs behűtve és szivarral vagy pipával. *-* (Egyébként ezt az italt nem szeretem).
Nekem a keserű és a növényi likőrök a kedvenceim, ha szeszes italról van szó és persze a gyengébb kontyalávalókat is szívlelem.  
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #9241 Dátum: 14 máj 13, 17:44:01 »

Jobb napokon papós házi bor 350 Ft / liter, rosszabb időkben, koccintós, s budget, dankó, igazmondó, jóbarát, pincemester, La Fiesta stb stb.
Mellé igény szerint Tescos, vagy Coopos kóla.

Lew a szívembe látsz, hagyjuk is itt ezeket a sznobokat és  nyissunk egy szürkebarátot, adok neked piros főnixet is hozzá.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #9242 Dátum: 14 máj 13, 17:45:11 »

Igyatok hozzá egy kis Alaszka vodkát is akkor a kedvemért. Vagy már az is túl sznob?
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #9243 Dátum: 14 máj 13, 17:45:42 »

Alaszka vodkát azt csak veletek iszom, lányokkal. Durci
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #9244 Dátum: 14 máj 13, 17:45:53 »

Syzygy, inni menő és te nem szereted a menő dolgokat, így hamar szakítani fogtok Lew-vel, mert ki fogsz akadni azon, hogy Lew mindig iszik, nélküled és nem ölel meg, soha. Szomorú
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9245 Dátum: 14 máj 13, 17:46:53 »

Első fizumból egy Üveg Jackre be is nevezek Mosolyog Szülinapomra meglepem magam vele Mosolyog
Akkor Noéminek Unicumot vagy Becherovka-t kell venni. Ha jól tippelem.
Mister sört issza itt valaki rajtam kívül Mosolyog ? Anyum a vodkás ő a Gorbacsovra esküszik.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #9246 Dátum: 14 máj 13, 17:47:06 »

Nem baj, még mindig ott lesz neki Ishida.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #9247 Dátum: 14 máj 13, 17:48:02 »

A Hubertus minek számít Noé? :o Mármint ha véletlenül tudod. Azt tudom hogy az unicum meg a Jäger az ilyen növényi likőr és az unicumot utálom, tényleg nagyon rossz, nem tudom meginni, de a Jäger meg a kedvencem. Annál jobb rövidital nincs is ha engem kérdezel. Persze egy jó pálinka azért mindig kapós de a Jäger örök kedvenc marad Nevet a pálinkát talán csak azért nem szeretem mert ugye azt szobahőmérsékleten kéne inni és úgy meg nagyon hamar lecsap  Pojén bezzeg Jägerből előző nyaraláson jól benyaltunk pulival ketten majdnem lenyomtuk az egész üveget. Én nekem kiesett úgy 6-8 óra az életemből amiből elvileg csak 4-et aludtam a másik részét átbeszélgettem, pulit meg majdnem kórházba kellett vinni mert tiszta kiütés lett meg minden. De mint később kiderült nem a Jägertől hanem attól hogy Kavics nem mosta el rendesen a poharakat és tiszta mosószer volt még belül ami úgylátszik engem nem hatott meg, Pulit meg majdnem kicsinálta Nevet Erika úgy vitte el az én kocsimmal ügyeletes gyógyszertárba amíg én wc mellett fekve aludtam  Pojén
Tuti senki else olvassa amit írtam mert hosszú Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 17:55:31 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #9248 Dátum: 14 máj 13, 17:51:02 »

Syzygy, inni menő és te nem szereted a menő dolgokat, így hamar szakítani fogtok Lew-vel, mert ki fogsz akadni azon, hogy Lew mindig iszik, nélküled és nem ölel meg, soha. Szomorú

Inni nem menő. Durci Inni Lew-el meg Noémival menő. Durci

De igaz amit írsz, eddig még sosem ölelt meg.  Szomorú
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #9249 Dátum: 14 máj 13, 17:51:16 »

Alkoholt csak olyan akaratgyenge emberek fogyasztanak, akik dohányozni is szoktak. a sima trollface nem lesz már elég ide Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #9250 Dátum: 14 máj 13, 17:52:06 »

Alaszka vodkát azt csak veletek iszom, lányokkal. Durci

Akkor jó, utána meg megyünk random p*csapartyba. Durci

Micsudi jól tippelsz.

A Hubertus az növényi likőr, ahogy a Becherovka is. Az Unicum és Fernet keserűlikőrök és itt jut eszembe, hogy a fűszerlikőröket is szeretem (ilyenek az ánizslikőrök pl.).
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 17:53:24 írta noemimi-chan » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #9251 Dátum: 14 máj 13, 17:56:07 »

Finom piák:
-vodka vagy pálesz narancslével, vagy őszibaracklével, vagy szénsavas naranccsal
-karamell-zöld almás, bodzás-mézes Fütyülős, St. Hubertus, Cherry likőr, ouzo stb. édes piák
-édes bor/pezsgő még elmegy

« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 17:57:56 írta Ayumichan » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #9252 Dátum: 14 máj 13, 17:58:46 »

Van még egy negyed üveg Becher a polcomon, de hogy az mikor fog elfogyni jó kérdés.

Dankó mellé BB Merlotot meg cserszegi fűszerest kell inni. Bár azt hiszem nekem az egyik is elég lenne tapasztalatok alapján. Viszont tequilázni kéne már megint egy jót.

Ayumi, pálinka NARANCSLÉVEL? ...Eh?
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 17:59:44 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #9253 Dátum: 14 máj 13, 18:00:14 »

Sokan mondták már hogy furcsa az ízlésem, de finom a párosítás.  Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #9254 Dátum: 14 máj 13, 18:00:19 »

Mennyi alkesz ember itt, főleg Tabi róla még kép is van bizonyítékul, de most már tényleg szervezni kell egy közös ivászatot a nyáron. Durci
Naplózva
Oldalak: 1 ... 615 616 [617] 618 619 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins