Aes Sedai
|
|
« Válasz #9165 Dátum: 14 máj 13, 11:49:58 » |
|
Háát, ez egy jó kérdés, de az utóbbi nem vallana rád, az előbbi annál inkább. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9166 Dátum: 14 máj 13, 11:50:23 » |
|
Figyelj akkor ezentul ne szexelj csak nezd a lezbiket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9167 Dátum: 14 máj 13, 11:52:24 » |
|
Nem is hiszem, félmilló forint/félév alatt adnák a dolgot. Ezzel mondasz vmit. Pedig jó ötlet lenne megcsinálni. Nekem mondjuk esélytelen lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9168 Dátum: 14 máj 13, 11:53:56 » |
|
Hát ahogy elnézem a dolgokat, van az a mondás hogy a jövő pinája a segg. De akkor én inkább maradok maradi és konzervatív
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9169 Dátum: 14 máj 13, 11:56:17 » |
|
Jaj, nem szeretem ha simán 'z'vel írják a leszbit. Báncsa a szememet. Onnan lehet ezt megjegyezni, hogy a férfi = bika. Ha nincs bika 2 nő között, akkor az egyiknek fel kell vállalni a bika szerepét. Csak mivel a "bika" elnevezés férfias, ezért kicsit nőiesíteni kellett rajta, így lett "bikus". Tehát így a 2 nő közül az egyik lesz bikus. Hazudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9170 Dátum: 14 máj 13, 12:01:41 » |
|
Hát Cart, aki ez alapján jegyzi meg, az eléggé túlbonyolítja a dolgot. Már csak azért is, mert ahhoz, hogy megjegyezd simán tudni kell, hogyan írják és kész, mint ahogy a pióca se "pijóca" vagy főleg "pilyóca". Egyébként tényleg felfoghatatlan számomra, hogy miért írják azt z-vel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9171 Dátum: 14 máj 13, 12:03:58 » |
|
Ez olyan mint nálunk Sevával a szikszalag. x"D (És nem is húzza alá a Chrome lol.) De látom Cart' unalmas munkaóráidban jó dolgokon gondolkozol.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9172 Dátum: 14 máj 13, 12:07:39 » |
|
Ha már témánál vagyunk, Vilike körösztanyja folyton szexuális utalásokat tesz a fiamnak, mint hogy "de jó pasi vagy", meg "eszem a kis kukidat". Lehet, hogy van köztük valami? Nem mintha zavarna, hogy idősebb nője van, de ez már majdnem incest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9173 Dátum: 14 máj 13, 12:13:36 » |
|
Jézusom szegény Vilike. Utálom az ilyen parasztos embereket, akik így nevelik a gyereket. Nem ugyanaz Vera. a szikszalag jó, a lezbi viszont nem az. Cart'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9174 Dátum: 14 máj 13, 12:15:16 » |
|
Mi másra való az ebédszünet, ha nem a leszbikre gondolni? Ugye, mindenki ebédszünetben leszbikre gondol. Ugye? ... Na? ... Vagy nem? Bár tényleg lehet léteznek a lezbik, ők a lezüllött biszexuálisok. "eszem a kis kukidat". 2 dolog jut eszembe: 1. Ramsay Greyjoy 2. Nem kannibál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #9175 Dátum: 14 máj 13, 12:17:44 » |
|
Elég érdekes nőszemély lehet azért ez. Szegény Vilikének le fogják vági a kardforgató kezét, ha így folytatja. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9176 Dátum: 14 máj 13, 12:20:11 » |
|
Nem ugyanaz Vera. a szikszalag jó, a lezbi viszont nem az. Ez tény Seva, de tudod jól mire gondoltam. Szegény gyerek, mi lesz így belőle ha felnő? Olyan kis csepp baba még, ne tegyék már tönkre. Cart, megsúgom, szerintem ez nem így van.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9177 Dátum: 14 máj 13, 12:36:17 » |
|
Tök boldogan leírtam a barátnőmnek a mit csinálok kérdésére felelve, hogy rendet fogok rakni, és segítettem pár embernek. Ezt kicsit jobban megfogalmazva és vidáman. Erre azt írja, hogy úgy írok, mint egy flegma picsa. Nem értem. gman, amúgy, neked tényleg fura elképzeléseid vannak a szexről. O.o Uuh, nézz Szex és New York-ot, biztos sokat tanulnál belőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 13, 12:37:13 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #9178 Dátum: 14 máj 13, 12:37:03 » |
|
Cart' tévedsz én is épp ebédelek és nem a leszbikre gondoltam, hanem arra, hogy nehogy vki átvigye a tanszéki konyhai edényeinket a mocsokba. Vera tudom én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9179 Dátum: 14 máj 13, 13:10:20 » |
|
Mert ez berogzules. Megszokas pont ahogy Vera is mondha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|