MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9060 Dátum: 14 máj 12, 07:09:43 » |
|
Mennyi érdekfeszítő hozzászólás született, mialatt nem voltam itt. Lesz VV7 is. Nem elég már nekik ez a sok szennyműsor? Amíg egy epizóddal többet keresnek, mint az összes fórumtag éves fizetése együttesen, addig nem. Én kiskoromban néztem a VV 1. évadját és mégsem lettem tőle retardált... na jó, ez nem a legjobb példa volt. Micimackó fiú. Azt hittem, ez mindenki számára egyértelmű. Ezt az Álmaim topicba kéne írnom, de lusta vagyok átkattintani: azt álmodtam, hogy suliba kell mennem és késésben vagyok, aztán rájöttem, ez mekkora baromság, mert már rég nem vagyok gimis. Álmomban konstatáltam magamban ezt a tényt, és azt is, hogy semmi olyasmit nem tanultam, amire a későbbiekben szükségem lett volna, ezért "b.ssza meg az iskola" kijelentéssel aludtam tovább. Aztán reggel elszuttyogtam az időt és sietnem kellett melóba, hogy időben beérjek. Egy Ayumi-Zitagirl-Kichigo (az ő nevét elsőre mindig "kicsirigó"-nak olvasom) valóságshow-t vagy tévésorozatot tök szívesen néznék. Nagyon érdekfeszítő lenne és egy csomót tanulhatnánk belőle, főleg a Dr. Who című remekműről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 12, 07:10:28 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9061 Dátum: 14 máj 12, 07:34:49 » |
|
Az hagyjan, en sokszor kiscsikonak olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9062 Dátum: 14 máj 12, 07:43:01 » |
|
Ti a nevét nem tudjátok kiolvasni, az még a kisebbik gond, én azt nem értem sosem amit ír, pedig elvileg a magyar nyelv szabályai szerint rakja egymás mellé a szavakat, de valahogy sosem jön ki belőle számomra felfogható tartalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9063 Dátum: 14 máj 12, 07:53:45 » |
|
Kérdés: Egyáltalán azt valaki érti rajta kívül? Elsőnek amikor megláttam is szimplán Kicsigó volt de emlékszem, hogy valami akkora baromságot írt valahova, hogy inkább úgy gondoltam elég volt aznapra az internetből. Nyelvtan óra nekem se volt a kedvencem de azért na. Egy Ayumi-Zitagirl-Kichigo (az ő nevét elsőre mindig "kicsirigó"-nak olvasom) valóságshow-t vagy tévésorozatot tök szívesen néznék. Nagyon érdekfeszítő lenne és egy csomót tanulhatnánk belőle, főleg a Dr. Who című remekműről. Hát te hülye vagy, még ha nem is gondoltad komolyan. (Tudom, háttal nem kezdünk mondatot de ez most megkívánta.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 12, 07:54:42 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9064 Dátum: 14 máj 12, 08:29:30 » |
|
Neha ertheto. De ha este van mar alig ha felfogom. Van egy pont ilyen osztalytarsam, mindig magyaraz. De o sem tudja mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9065 Dátum: 14 máj 12, 12:03:38 » |
|
Pénteken info érettségi, lehet el kellene kezdeni tanulni. Áh, majd holnap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9066 Dátum: 14 máj 12, 12:08:45 » |
|
Nekem holnap van az emelt, és igazából nemhiszem hogy meglesz az ötös, de igazából annyira nem zavar... max leteszem később még egyszer
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9067 Dátum: 14 máj 12, 12:21:37 » |
|
Azt a... meglepett, hogy az ötösre hajtasz.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9068 Dátum: 14 máj 12, 12:37:47 » |
|
Még mindig van az az elbaszott szabály, hogyha 5-ös az infó érettségi, akkor automatice megkapod az ECDL vizsgát mellé; viszont ha megvan érettségi előtt az ECDL, akkor nem kapsz automatikusan 5-öst, hanem ugyanúgy le kell érettségizni?!
Ha ezt tudom anno, akkor nem rakom le előtte az ECDL-t, amivel mondjuk azóta is törölgetem a popeszt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9069 Dátum: 14 máj 12, 12:39:07 » |
|
Semmi másból csak ebből az egyből Elhiheted hogy bármi másból a kettes is elég És igen Cart még mindig így van, nekem ezért nincs is lerakva
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #9070 Dátum: 14 máj 12, 12:40:50 » |
|
Oké, megnyugodtam, akkor még mindig gyökerek. Btw sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9071 Dátum: 14 máj 12, 12:41:53 » |
|
Ja így van, ezért kéne nekem is az ötös De nem visz rá a lélek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9072 Dátum: 14 máj 12, 13:09:17 » |
|
legrosszabb esetben ha nincs meg ötös befejezem az ecdl vizsgát :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9073 Dátum: 14 máj 12, 13:23:54 » |
|
Megvolt Vilike első csajozása egy gimis osztálytársam kislányával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9074 Dátum: 14 máj 12, 13:28:25 » |
|
Azt hiszem hipochonder vagyok. Néztem egy kicsit az asztalomon fekvő jegyzetet és megfájdult a fejem, de lehet, hogy csak a szobábba beszűrődő "zene" tette ezt velem. Kéne vennem egy hangfalat nekem is.
A "zene" volt az ok. Mióta igyekszem rákontrázni némi Northen Kings-szel, nem fáj úgy. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 12, 13:39:08 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|