Ayumichan
|
|
« Válasz #8760 Dátum: 14 máj 10, 21:36:21 » |
|
Én csak a tárgyakat szoktam k*rva anyázni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8761 Dátum: 14 máj 10, 21:41:23 » |
|
Ez hulyeseg. Nincs alapja, en akkor sem viselem el. Mondhat ram barmit kirohogom, de azt akit a legjobban szeretek ne szidja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8762 Dátum: 14 máj 10, 21:44:39 » |
|
Nikkkie, Pázmányra. Az ELTE-t meg sem jelöltem, a nyílt napon nagyon elit sznobzombiképzőnek tűnt a hely. A Pázmányon legalább emberszámba vesznek és nem engednek elszállni. Alapvetően nekem már régi álom/terv a jog, nem is nagyon volt más alternatíva, de harmadik helyen megjelöltem még a pszichológiát, ha oda jutnék be, akkor sem siránkoznék. Lehet nincs alapja a "kurva anyád" dolognak, de egyszerűen szégyennek számít a legtöbb ember szermében, ha valaki csak úgy beletörődik ebbe, és nem reagál rá semmit. Emlékszem, emiatt a két szó miatt tört el egy srác karja "véletlenül" alsóban egy szép, tavaszi délutánon.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8763 Dátum: 14 máj 10, 21:47:27 » |
|
Hmm, Magyarország is meglepően jó volt, sztm lehet nyerünk Gdat most megmondta a tutit annak ellenére h mi ő Nálunk se érdekel senkit a dolog ha használom ezt anyám előtt akkor max. azért akad ki mert csúnyán beszélek. Hülye aki ezen megsértődik szerintem. Ha valaki meg azért akad ki erre hogy 'ne maradjon szégyenbe' az se százas, ilyenkor csak meg kell veregetni másik vállát, hogy jólvan fiam, te is tudsz oltani aztán elsétálni. Ha én vlaha eltöröm vki karját akkor ennél egy sokkal-sokkal jobb indok fog rá kelleni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8764 Dátum: 14 máj 10, 21:49:38 » |
|
emiatt a két szó miatt tört el egy srác karja "véletlenül" alsóban egy szép, tavaszi délutánon. Te voltál a "baleset" végrehajtója?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8765 Dátum: 14 máj 10, 21:52:40 » |
|
Nem, én a kedves ápolónéni voltam, aki felkísérte a srácot az osztályba.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8766 Dátum: 14 máj 10, 21:53:57 » |
|
Ha nem akarnek szegyenben maradni csak siman azt mondanam megb*sztam anyadat lohaton. De ez mas, en konkretan nem szeretem, ha olyan emberrol beszelnek csunyan akit szeretek. Es ennyi. Nem masert vagy megfeleles miatt. (Nyilvan, ha mondjuk apamrol allitanak ilyent az nem erdekel vagy a noveremrol akkor egyet is ertek.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 10, 21:57:37 írta Hakuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8767 Dátum: 14 máj 10, 21:55:35 » |
|
Nikkkie, Pázmányra. Az ELTE-t meg sem jelöltem, a nyílt napon nagyon elit sznobzombiképzőnek tűnt a hely. A Pázmányon legalább emberszámba vesznek és nem engednek elszállni. A Pázmány az nem lesz húzós. Lesz életed is mellette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8768 Dátum: 14 máj 10, 21:55:49 » |
|
Uh szexi. Nekem az anyukám akarta, hogy menjek jogra, máig mondogatja, de az nem az én pályám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8769 Dátum: 14 máj 10, 21:57:26 » |
|
Hakuu. Ne tetézd. Olyat csinálnál amihez nincs megfelelő szerved, olyan emberrel akit nem ismersz és nem igaz amit mondasz rá. Ennél nagyobb képzavar nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8770 Dátum: 14 máj 10, 22:04:24 » |
|
Jo ezzel csak probaltam azt mondani, hogy ha nem akarok szegyenbe maradni hasonloan is vissza szolhatnek. De mindegy ez mar nem is a temahoz tartozik. Csak hallottam, hogy egy ilyen ossze szolalkozasnal valaki ezt mondta es jot nevettem rajta. De en igyekszem nem okot adni arra, hogy engem vagy Nyuncit szidjak. Ez a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8771 Dátum: 14 máj 10, 22:08:07 » |
|
Tehát ha fülhallgató van a füledben és zenét hallgatsz, akkor nincsenek ilyen problémáid. Megfordult a CAPSLOCK működése, lel. idegesítő hogy ott világít, de ha lekapcsolom akkor meg "ORDÍT". Belegondolva ebbe az aláírásos dologba az a legmeglepőbb h valaki elolvasta mi áll benne. Csak megakadt a szemem az "ng"n ahogy tekertem le
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 10, 22:10:00 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8772 Dátum: 14 máj 10, 22:11:55 » |
|
Én mindig fülhallgatózok, most is. Hogyhogy negfordult a működése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8773 Dátum: 14 máj 10, 22:13:35 » |
|
Nem, en suliba altalaban alszom oran meg irok. Nem hinnem, hogy ebbe nagyon bele lehet kotni. De a fules is megoldas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8774 Dátum: 14 máj 10, 22:15:04 » |
|
Hát ahogy írtam, ha be van kapcsolva, akkor elvileg minden betűt naggyal kéne hogy írjon.Na nekem meg akkor ír mindent naggyal ha kivan kapcsolva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|