Ayumichan
|
|
« Válasz #8715 Dátum: 14 máj 10, 19:16:50 » |
|
Amikor anyu rosszul lett és elmenetem vele a sürgősségire régebben akkor ott volt egy bilincses pali rendőrökkel (őt sem a nap barnította le). Valóban szép élmény lehet egy babát világra segíteni, bár ott van ennek a "sötét oldala" is, hogy minél több ilyet csinálsz annál nagyobb az esélye hogy kellemetlenséggel találkozol (halva születés meg hasonlók), az lehet lehangoló, mondjuk még nem segítettem a világra senkit úgyhogy nem a tapasztalat beszél belőlem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8717 Dátum: 14 máj 10, 19:26:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8718 Dátum: 14 máj 10, 19:27:28 » |
|
Ez tényleg nem rossz meló. Csak papnak is kell lenni mellé. xD
Micsudi! Na ez pofon volt a javából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8719 Dátum: 14 máj 10, 19:40:46 » |
|
De, Syzgy, vagyok olyan szentségtörő, hogy jogra akarok menni. De akkor lehet én is még gyorsan jelentkezem remetének, és még állásom is lesz a közeljövőben. gman, én csak azt várom, hogy egyszer Ildi írjon ide rajtad röhögve. Viszont ma pár óráig gyerekekre kellett vigyáznom, ezalatt rátaláltak egy igazi remekműre, már a neve is beszédes; Lizi és a Yeti-Egy király sztori. Ennyire abszurdul szar és emiatt mégis vicces filmet keveset láttam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 10, 19:41:56 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8720 Dátum: 14 máj 10, 19:47:03 » |
|
A házastársi szerződésünk tiltja az ilyesmit.
A jetis cuccot én is láttam. Egy darabig tetszett, de a végére fárasztóvá vált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8721 Dátum: 14 máj 10, 19:51:16 » |
|
Én még nem láttam mondjuk amennyit mostanában nézek tvt.. Már ha egyáltalán tvben láttátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8722 Dátum: 14 máj 10, 19:54:08 » |
|
Na jó, most kicsit rosszul érzem magam hogy ezen hangosan felröhögtem https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/1010367_218875454989053_4603973437421138112_n.jpgA tanár nem gondolta át ezt a megfogalmazást. Amúgy ha tudom hogy angol középfokú ilyen egyszerű, akkor lehet inkább felsővel próbálkozom be Egy órával korábban jöttem el írásbeliről, és míg mindenki ott pakolgatott 2-3 lexikonméretű szótárat, nálam csak egy toll volt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #8723 Dátum: 14 máj 10, 19:58:29 » |
|
Hát én most nyáron tenném le a középfokút, de őszintén nem vagyok benne biztos, hogy sikerülni fog. Még magyarul sem beszélek sokat, pláne nm angolul, csak ha olyanról van szó, amiről szívesen beszélgetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8724 Dátum: 14 máj 10, 19:58:43 » |
|
Szaktanári? Ez már simán rendőrségi ügy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8725 Dátum: 14 máj 10, 20:03:07 » |
|
Viszont ma pár óráig gyerekekre kellett vigyáznom,
Nem szeretem a gyerekeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8726 Dátum: 14 máj 10, 20:04:39 » |
|
Akkor még szerencse hogy nem neked kellett vigyázni rájuk hanem Lille17nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8727 Dátum: 14 máj 10, 20:09:03 » |
|
Viszont ma pár óráig gyerekekre kellett vigyáznom,
Nem szeretem a gyerekeket.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8728 Dátum: 14 máj 10, 20:12:35 » |
|
Sabaku olyan mainstream módon próbált beoltani ( egy képpel ) hogy az már fáj. Semmi frappáns mondat, vagy saját kezűleg szerkesztette meme. Csalódtam :S Felírva De kiderült h anyámmal nézek Eurovíziót, szóval elnapolva. anyukámmal, édesanyámmal *
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 10, 20:14:34 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8729 Dátum: 14 máj 10, 20:21:56 » |
|
Fura, én is az anyámmal-t szoktam használni.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|