dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8580 Dátum: 14 máj 09, 19:47:45 » |
|
Pusztán elméleti kérdés volt, mint minden kérdésem.
De azért fantáziáltál róla ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8581 Dátum: 14 máj 09, 19:49:41 » |
|
1 utcányira van a készenléti rendőrség azt mondják Szerintem ilyen problémám nem lesz Hallottam már olyanról hogy valakit a rendőrség épülete mellett raboltak ki.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8582 Dátum: 14 máj 09, 19:50:38 » |
|
Kinek mi a "megszokott" és a testhezálló egy "ideális" bioritmushoz. Ez nem megszokás, hanem biológia kérdése. Az éjszakai műszak összefügg az elbutulással és elég sok szervi megbetegedéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8583 Dátum: 14 máj 09, 19:53:11 » |
|
jobban szeretem mikor rendesen megvan a bioritmusom. Kinek mi a "megszokott" és a testhezálló egy "ideális" bioritmushoz. A megszokott és az egészséges nem ugyan az. Italozás után, megelőző tevékenységként ezért jó lefekvés előtt is inni még egy csomó vizet, akkor nem olyan kellemetlen felkelni. Mondjuk tény, hogy én valamiért egy italozással töltött este után könnyebben felkelek, másnaposan ez nem igaz akkor csak fekvésből áll a napom. Xenibogyó a lányok már csak ilyenek, én is akartam ma kimenni, de későn keltem. Meg még a drága párom sem érkezett meg hozzám, pedig úgy volt még délután jön, csak elment segíteni egy haverjának. Saphi beírt elém.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8584 Dátum: 14 máj 09, 19:59:01 » |
|
Én jelenleg nem dolgozok (lehet hogy jövőhéten már igen ezt mondták mert a balesetvédelmi oktatási teszt sikerült) és mégis állandó "éjszakás" vagyok (folyton pirkad mire fekszek és alszok vagy délig). Talán káros, lehet hogy hosszútávon nem jó de most ez van. Amikor korán kelek pl 8kor azzal még elvagyok (egy éjfél-2ig tartó ébrenléttel) de ha nagyon korán kelek (értsd 6kor vagy előtte) akkor ki vagyok ütve egész héten hiába fekszek pl fél 11kor.
Italozás után meg másnap megiszok egy csomó vizet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8585 Dátum: 14 máj 09, 20:05:07 » |
|
Ha egy ember lefekszik egy kecskével, de van neje, az megcsalás?
Már nem sokáig!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8586 Dátum: 14 máj 09, 20:10:15 » |
|
Fekszem, alszom, iszom, eszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8587 Dátum: 14 máj 09, 20:12:10 » |
|
Ez a kép b*zdmeg. Milyen mázlim van, már sikerült visszaszoknom az egész éjszakás ébrenlétekről a rendes alvásra, olyan jókat szundikálok éjjel, délután meg sose jön össze csak ha nagyon beteg vagyok, de amikor hosszú ideig éjszakáztam eléggé le voltam amortizálva. Ivás meg na igen, mondjuk én olyankor utána teát iszok. És furcsa módon eddig jó ha 2-3szor voltam másnapos. Le is kopogom. Saphi, és a tanulás az hol marad?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 09, 20:13:47 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8588 Dátum: 14 máj 09, 20:18:24 » |
|
Vera, ez Ayuminak szólt. Igeragozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8589 Dátum: 14 máj 09, 20:21:17 » |
|
Plusz egy kis házimunka és boltba menés. Na meg a net.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8590 Dátum: 14 máj 09, 20:21:43 » |
|
Ah akkor elnézést. :3 Most így elolvasva... tényleg elég idegesítő.
Hajjajj.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8591 Dátum: 14 máj 09, 20:22:40 » |
|
Még mindig nem ment át a dolog, de nem mindenki tudhatja mit takar az igeragozás.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8592 Dátum: 14 máj 09, 20:27:06 » |
|
Mikről maradtam le már megint. Kicsit furcsa volt telón átnázni miközben szólt a zene ,fújt a szél, és lassú volt a net a telón. Nem is rossz négy sző csak 1-2 igekötő kell. Le,fel,meg stb. Ezt a képet is már rég láttam. 2100ban már a két kecske is engelyézve lesz.Akkor jön majd a több fajta állat egyszerre. ha meglesz a kellő érdeklődés lehet továbbfejlesztik a kecskeszimulátort,"egyesek" örömére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8593 Dátum: 14 máj 09, 20:27:47 » |
|
De ez miért olyan fontos, hogy mindenki előtt kell miatta beszólni másnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8594 Dátum: 14 máj 09, 20:29:09 » |
|
Ezt egyszer én is próbáltam jelezni neki, de ugyan úgy fogja írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|