K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8280 Dátum: 14 máj 05, 14:26:41 » |
|
Akkor már hárman vagyunk ahogy illik.Ideje volt egy nőinek is. Vajon van Zombie vezető is? Próba szerencse alapon. Hajrá Lew márcsak 1 lépés. Nem is csodálom hogy be tudtál zavarni Gman.A kaja erre is képes,de legközelbb majd a zombikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8281 Dátum: 14 máj 05, 17:12:35 » |
|
Nah behívtak egy próbanapra oda ahol állásinterjún voltam Szerdán lesz. Izgulok de ez már jó jel (remélem)
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8283 Dátum: 14 máj 05, 17:28:55 » |
|
Még nem láttad? Öreg hiba, pótold be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8284 Dátum: 14 máj 05, 18:02:23 » |
|
Valami spoiler mentes ismertetőt írnál róla pls? Elég pár sor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8285 Dátum: 14 máj 05, 18:19:18 » |
|
Nyálas szar, ami vicces is próbál lenni, de nem jön össze. 100%-ig csajos mese.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8286 Dátum: 14 máj 05, 18:29:31 » |
|
Ezzel azt akarod kifejezni, hogy Lewnek ideális?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8287 Dátum: 14 máj 05, 18:34:28 » |
|
Akkor ezzel a lendülettel magyarázza már el egy nálam valamivel meseközelibb egyén hogy mi a franc jó ebben? Mert hogy amikor az osztályban nézték én lazán elaludtam rajta. Na jó, nem kell magyarázat, inkább nem gázolok bele senki lelkébe. Biztos sokan szeretik. De Lew ahogy láttam belőle egy jelenetet ez a karakter nagyon csááábosan tud ám nézni. Micsudira meg én se írok már semmi...gonoszat... khm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 05, 18:36:59 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8288 Dátum: 14 máj 05, 18:46:03 » |
|
Mint mondtam nem láttam még De gondolom nem egy egyszerű rapunzel remake. A Frozen egész jó volt, szóval gondoltam meglesem, de ha így lehúzzátok nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8289 Dátum: 14 máj 05, 18:52:22 » |
|
Nekem a Frozen sem tetszett. Nem szeretem a hercegnős meséket. A barbizást is Ildikó erőltette rám kiskoromban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8291 Dátum: 14 máj 05, 19:23:13 » |
|
Fogjátok már fel, hogy valószínűleg mindőtök meghalna, ha jönne egy apokalipszis. Nem a számítógép előtt punnyadó elkényelmesedett katasztrófa-filmeken szocializálódott, magát igazi vezetőnek hívő, de valójában antiszociális kockák élnék azt túl. Bírom, amikor valaki biztosra veszi a túlélését, mert ilyen szaron azt kapta eredményül, hogy "vezető", közben egy erdei túrát nem tud végigcsinálni, ha feltöri a lábát a bakancs.
Tanulni akartam ma, de helyette beültünk suli mögé inni, és most túl őszinte és kegyetlen vagyok.
Ezt az Emma Stone-t meg hagyjuk már, vicc, hogy valaki megemlítette itt, hogy milyen jó csaj, erre már xy is azt fújja, nyilván mert menő ugyanarra a csajra nyáladzani. Csak így érezheted magad igazi férfinak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8292 Dátum: 14 máj 05, 19:27:46 » |
|
Nekem mint jó kondiban lévő, rendőrtisztis thai boxolónak, veszélyhelyzetben racionálisan és kegyetlenül gondolkodó embernek azért engedélyeznéd a túlélést?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8293 Dátum: 14 máj 05, 19:30:45 » |
|
Olyan jó érzés, hogy Saphi egyetlen korholásában sem vagyok érintett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8294 Dátum: 14 máj 05, 19:32:14 » |
|
Lehet, de téged ennének meg először a zombik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|