Aes Sedai
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 14 máj 05, 10:38:11 » |
|
Vagy legalábbis amíg betolják a gyereket a zombik, van időd elszaladni. xD A Trónok Harcás zombik nem tisztességesek, nem eszik meg, ahogy az egy jó zombihoz illik. Játszanak az étellel, fúj, neveletlenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 14 máj 05, 10:41:28 » |
|
Ez nálunk sajnos nem opció. Nem áldozzuk be egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 14 máj 05, 10:45:29 » |
|
Nem is vagytok elég kövérek hozzá. De egy hangoskodós típusú kövér szomszéd pl. tök jó megoldás ilyen helyzetekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 14 máj 05, 10:46:00 » |
|
Nah kövessetek parasztok ha túl akarjátok élni, cause I'm the leader.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 14 máj 05, 10:47:07 » |
|
Mást simán feláldoznánk, csak magunk közül senkit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 14 máj 05, 10:47:13 » |
|
Én is Survivor lettem, pedig vesszek meg őszintén válaszoltam =D
De ha valódi apokalipszis törne ki... Hát nem is tudom, azt mondanám hogy talán Glenn-re hasonlítanék, viselkedés és felfogás terén. Segít ha tud, de nem hülye,hogy szándékosan veszélybe sodorja magát és a csapatot. Nem hősködik, inkább okosan csinálja és a társait mindennél többre tartja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 14 máj 05, 10:50:27 » |
|
Glenn-re hasonlítani az bőven jó a túléléshez, és még normális is maradsz többé-kevésbé. Igazából az Abraham-féle felfogás az ami nekem még szimpatikus, de arra születni kell. Na meg vannak a Kormányzó-féle emberek is, egyébként kíváncsi lennék, hogy hány ilyen lenne. Szerintem ez tényleg csak az apokalipszis során derülne ki. A Kormányzó is egy tök átlagos ember volt régen, sőt inkább underdog szerepet játszott a normális világban. Csak aztán kicsit megváltozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 14 máj 05, 10:52:59 » |
|
Én meg inkább fogom a kis ásómat, ások egy hatalmas bunkert, telepakolom kajával meg DVD-vel és majd kijövök ha vége van. Ha meg valóságban ilyen lenne, ötletem sincs mit tennék. Parasztok he', hát képes vagy ezt a nemes foglalkozást így bemocskolni? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 05, 10:54:58 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 14 máj 05, 10:55:35 » |
|
Hogy alakult volna a hadtörténet, ha léteznének különleges emberek (mutánsok, varázslók, vagy bármi egyéb) és létezésük elfogadott lenne?
Hogy nézne ki egy modern hadsereg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8259 Dátum: 14 máj 05, 10:55:49 » |
|
Rick-et is nagyon bírtam az elején ( Nem hiába a kedvenc karakterem ) Azonban be kell látnunk, kezdetben túlságosan jó szívű volt. Ha nincs Shane és Daryl, Rick önzetlensége már megölette volna a csapatot. Aztán ugye a 3. évadban megjött az esze és azóta még szimpatikusabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8260 Dátum: 14 máj 05, 11:04:27 » |
|
Rick.et én is kedvelem nagyon, az elején valóban jószívű volt. Ő is azok közé tartozott, akik a lelkük mélyén csak lassan tudták elfogadni, hogy a világ végleg megváltozott. Egyébként ez a mentalitás szerintem 10 emberből 9et zombikajává változtat az első hetekben. Csak Rick-nek szerencséje volt, meg azért emellett is tudott alkalmazkodni. Mondjuk a harmadik évad egy szakaszában azért eléggé meg volt zuhanva ő is. Én meg inkább fogom a kis ásómat, ások egy hatalmas bunkert, telepakolom kajával meg DVD-vel és majd kijövök ha vége van. Ha meg valóságban ilyen lenne, ötletem sincs mit tennék.
Amíg el nem fogy a kaja, ez nagyjából jó megoldás is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 14 máj 05, 11:06:06 » |
|
Hány év telt el már a sztoriban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 14 máj 05, 11:07:06 » |
|
Tudod Aes, én bízom benne, hogy lennének olyan jó vezetők, hogy elég hamar legyűrjék a zombiseregeket, és majd meginvitálom őket egy vacsorára hálám jeléül.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8263 Dátum: 14 máj 05, 11:12:36 » |
|
Csak jól nézd meg kit hívsz meg, nehogy pár zombi is bejöjjön vacsorázni. xD Mert akkor remélheted, hogy csak a szemed kékül be, és nem esznek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|