Cartnecker
|
|
« Válasz #8190 Dátum: 14 máj 04, 09:44:57 » |
|
Jé egy grammar náci. Ha már ennyire erőlteted az angolt, akkor avgy teljesen angolul, vagy hagyd a picsába. lásd: - nyelvtan náci - grammar nazi Khmm... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8191 Dátum: 14 máj 04, 12:06:49 » |
|
Cart tett egy megjegyzést és máris befagyott a topic Ma találkoztam egy jó fej buszossal aki megvárt egy idős párt, míg oda "kocognak" a buszhoz. Az ilyenektől mindig eláraszt egy rövid ideig a "szeressük egymást gyerekek" hangulat.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8192 Dátum: 14 máj 04, 13:06:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8193 Dátum: 14 máj 04, 13:31:04 » |
|
Neki akartam látni a tanulásnak, de valahogy itt kötöttem ki: https://www.youtube.com/watch?v=bBHXK_FKP0MEgész csini ez a lány.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8194 Dátum: 14 máj 04, 14:28:37 » |
|
El kell küldenem az OMSZ-nak a szakdogámat. Szerintetek lehet utánvétellel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8195 Dátum: 14 máj 04, 16:55:28 » |
|
Nah voltam nagyimnál meg anyumék is hazajöttek Szegedről örültem nekik, már kezdtem roppant egyedül érezni magam. Ám tényleg egész csinos az a lány.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8196 Dátum: 14 máj 04, 16:55:42 » |
|
Hurrá, azt hiszem lassan eljutok oda, hogy egy jól irányzott dobással vágom ki a csukott ablakon a számítógépemet a monitorommal karöltve. Régen voltam már ilyen ideges. Ma találkoztam egy jó fej buszossal aki megvárt egy idős párt, míg oda "kocognak" a buszhoz. Az ilyenektől mindig eláraszt egy rövid ideig a "szeressük egymást gyerekek" hangulat. Látod Noé, még van remény.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8197 Dátum: 14 máj 04, 17:15:48 » |
|
Verám én sosem mondtam, hogy nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8198 Dátum: 14 máj 04, 17:19:43 » |
|
De gondoltad. Na jó nem. Ezt inkább én gondolom néha, hogy nincs. :'D Belegondoltam, hogy holnap ellepik a várost a kiöltözött emberkék.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 17:20:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8199 Dátum: 14 máj 04, 17:26:49 » |
|
A nők mikor tanulják meg, hogy a férfi asztalán nem kell rendet rakni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8200 Dátum: 14 máj 04, 17:38:59 » |
|
Soha. A nők szeretnek a férfi asztalán rendet rakni. Főleg hogy ez egy jó "lehetőség" bizonyítékok kutatására egy esetleges szerető kilétéről.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8201 Dátum: 14 máj 04, 17:41:43 » |
|
Ég veletek középszerűséget jelző színes négyzetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8202 Dátum: 14 máj 04, 17:47:45 » |
|
Nyert a Győr ! Bár biszem-baszom ligában, de attól függetlenül szép volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8203 Dátum: 14 máj 04, 17:51:13 » |
|
Én nagyokos meg csak az utolsó 20 percet néztem. De szép volt jáj. *-* Remélem a szívszerelmeim is győznek a hó végén. (Szent szar de hülyén hangzott ahogy bemondták, hogy Győr.)
Pasi asztalán rendet rakni? Minek? A zseni átlát a káoszon mint köztudott. Szóval csak a hülyékén szabad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 17:59:05 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8204 Dátum: 14 máj 04, 18:05:12 » |
|
Csak most nincs meg a plágiumnyilatkozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|