Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7995 Dátum: 14 máj 02, 08:02:00 » |
|
Ez akkor van így, ha a férfinek odáig terjed az igénye, hogy megdugja. Ha ennél egy kicsit is tartalmasabb kapcsolatot szeretne, akkor azért lecseréli azt a nőt, aki semmit nem csinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7996 Dátum: 14 máj 02, 08:06:33 » |
|
Ezért kell olyan életmódon élni, mint Charlie Sheen, és nincsenek ilyen problémák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7997 Dátum: 14 máj 02, 08:32:35 » |
|
Irritáló köcsögnek kell lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7998 Dátum: 14 máj 02, 09:01:10 » |
|
Nőnek sincs sokszor nagyobb igénye, főleg amikor csak a kapcsolatnak él, a pasi a hobbija és amúgy nincs érdeklődése, nincs véleménye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7999 Dátum: 14 máj 02, 09:08:28 » |
|
Nálunk pont ez van, kis extrákkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8001 Dátum: 14 máj 02, 10:58:06 » |
|
Kezdem azt hinni, hogy a tegnap este mégse volt még tökéletes a szabadtéri esti sörözéshez. Fáj a torkom, akár csak a levegővétel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8002 Dátum: 14 máj 02, 10:59:41 » |
|
Akkor igyál teát és pihizz. Még azért kifejezetten hideg tud este lenni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8003 Dátum: 14 máj 02, 14:04:37 » |
|
Fehér nálunk az út a jégtől. Ildikó meg a valagamba van bújva, mert megmagyarázhatatlan módon kiskora óta fél a hangos időjárási jelenségektől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8004 Dátum: 14 máj 02, 14:07:45 » |
|
Én mondjuk sportnapon voltam, és virsli helyett pizzaszeletet ettem (a sör azért jöhet), de a hangulat megvolt. A sör rákkeltő. Ha ráöntöd egy alvó rákra, felkel tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8005 Dátum: 14 máj 02, 14:08:19 » |
|
Akkor légy férfi és védd meg!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8006 Dátum: 14 máj 02, 14:08:39 » |
|
Rita gyógyulgassál. :3 gman, Ildikóval akkor kezet is foghatok, én is az asztal alatt ültem vagy 20 percig úgy féltem, de hát nekem csak a takaró marad, örülj neki hogy hozzád bújik és nem máshoz. (De gyorsak ezek a fiúk ejj.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8007 Dátum: 14 máj 02, 14:21:39 » |
|
Szeretem, ha dörög az ég.
Tegnap megtartottam a munka ünnepét én is, sztrájkoltam a tanulással, most meg mar a bűntudat. -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8008 Dátum: 14 máj 02, 16:36:51 » |
|
Fáj a torkom, akár csak a levegővétel.
Nyugtasson a tudat hogy nem vagy egyedül. Én is veled együtt szenvedek a náthától. Hársfatea, csípős kaja, nagyon erős mentolos dolgok az talán segít.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8009 Dátum: 14 máj 02, 16:45:10 » |
|
A hársfateát szeretem. Régen sokat ittam, de valahogy elszoktam tőle. Minden esetre most főzök egy rament... remélem finom lesz.
Szerintem is jó a mennydörgés és a villámlás. Mindig olyan jó érzéssel tölt el, főként ha egy jó meleg takaró alatt vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 02, 16:45:48 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
|