Syzygy
|
|
« Válasz #7920 Dátum: 14 máj 01, 12:15:28 » |
|
Én csak beledobnám egy Detroit-i savtóba vagy mibe.
De először tekerd bele a több százéves szőnyegbe. Amúgy nem értem miért kellett egy kurva jó szőnyeget elbaszni azért. Éjszaka van+ senki nem jár arra, csak simán kivihették volna a csávót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7921 Dátum: 14 máj 01, 12:16:59 » |
|
Miben volt ez? Szívesen megnéznék egy olyan filmet, amiben valakit beledobnak egy Detroit-i savtóba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7922 Dátum: 14 máj 01, 12:19:17 » |
|
Only lovers left alive
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7923 Dátum: 14 máj 01, 12:22:06 » |
|
Mondjuk az utolso haz balra cimu filmben elvezetesebbe tette, hogy a csaj apja orvos volt. Sok kinzasi modszert ismert. De vannak meg erdekes olesi modszerek amikhez nem kell nagyon tudas. (Bocsi az ekezetekert remelem annyira nem erthetetlen. :s)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7924 Dátum: 14 máj 01, 12:24:27 » |
|
Ez mondjuk tényleg egy wtf, hogy minek kellett az a szőnyeg. Sebaj, biztos volt ott még raktáron neki pár. Horrorfilm áh, nem jók azok. Uncsik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 12:26:39 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7925 Dátum: 14 máj 01, 12:45:18 » |
|
Vannak azert jok hidd el. Mondjuk most az Odaatra kattantunk ra, az jo de nem felelmetes. Igazabol eloszor a pasi miatt kezdtem el nezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7926 Dátum: 14 máj 01, 13:03:33 » |
|
Az Odaát nem egy rossz sorozat, de kár azért a 9-10évadért(mert hogy lesz 10. is), rengeteg ellentmondást tartalmaz már, habár nem rosszak, de 4. nél nem ártott volna befezni, ha normálisan akarjuk lezárni a storyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7927 Dátum: 14 máj 01, 13:05:13 » |
|
Az Odaát, már ha a Supnat-ra gondolsz mióta horror? Nekem 9 évad alatt nem tűnt fel, hogy az lenne. Szerintem is feleslegesen el van húzva, de Crowley most olyan kis cuki.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #7928 Dátum: 14 máj 01, 13:09:20 » |
|
Annak szamit Az igaz, hogy semmi horrorisztikus nincs benne, mi most fejezzuk be az elso evadot. Es nem csak a pasi jo benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7929 Dátum: 14 máj 01, 13:10:10 » |
|
Én azt nem szeretem, hogy nem használják ki a lehetőségeket. Az egyetemesekről alig beszélnek, pedig ők a legérdekesebbek. Megjelent a Thule társaság, akikkel olyan izgalmas harcaik lehettek volna, mint két titkos testvériség hagyatéka, hogy belegondolni is extázis, erre lerendezték 1 rész alatt. Cain is eltűnt igen hamar. Egy rész alatt lefejezték a mágus csávót, aki hosszú idő óta a legjobb szereplő volt. Helyette meg unalmas, egydimenziós szörnyekkel vámpírokkal foglalkoznak sokszor. Azt meg csak remélni tudom, hogy a végén megjelenik Isten és szétcsap Metatron és Castiel között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7930 Dátum: 14 máj 01, 13:13:32 » |
|
Szerintem az a gyerek menőbb mindenkinél, aki majdnem Isten szinten volt, mert egy démon teherbe ejtett egy nőt.És ez több ezere év alatt csak 1x történt meg.EGYSZER, miközben halálos fegyver lehetne a gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7931 Dátum: 14 máj 01, 13:21:03 » |
|
Na hazaengedtek, ráadásul még mikulás előtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7932 Dátum: 14 máj 01, 16:23:36 » |
|
Van egy film, amiben pár orvos unatkozik, és kitalálnak egy játékot. Úgy indul, hogy halottakat hoznak be, és a boncteremben ki kell találniuk, mi végzett velük. Ez viszont egy idő után unalmas, és ők is elkezdenek ölni, míg a többieknek ki kell találniuk, hogyan ölték meg az áldozatot. Beteg. Öt órán keresztül főztem, és most annyi kajám van, hogy a fél egyetemet meghívhatnám vacsorára. Hm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7933 Dátum: 14 máj 01, 16:27:46 » |
|
Mit főztél, és ugye meghívsz vacsorára? Kevesebbet eszek mint egy fél egyetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7934 Dátum: 14 máj 01, 16:29:45 » |
|
Saphi ez a film nem is hangzik olyan rosszul. Amúgy látom kreatívan ütötted el az időt, tanulás helyetti pótcselekvés? Odaát, na az az a sorozat amire nem visz rá a lélek hogy nézzem, pedig mindig ódákat zengenek róla.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|